μη το αργήσεις όμως φιλος γιατί καθόμαστε και σ'αναμμένα κάρβουνα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Το αυριο περασε και δνε ειχαμε νεα.
Ηρθε το μεθαυριο και παλι δεν εχουμε ακομα νεα.
Παιδια . ανυσηχω.... μηπως συνεβει τιποτα ? και το μυνημα του ηταν πολυ λιτο. δεν ηταν οπως παλια που ρωταγε πολλα.
λετε να αλαξε κατι στην συμπεριφορα του? αληθεια ανυσηχω...
λοιπόν βάλαμε άλλο ανορθωτή και τον κάπνισε :@
είμαι σε απελπισία...
αφήστε το σπαπαρισμα
Βρε Άβερελ, ο μάστοράς σου πόσα κιλά μαλάκας είναι, όχι πες σε παρακαλώ. Του πας μηχανάκι που έχει κάψει ΔΥΟ ανορθωτές σε είκοσι σελίδες σπαμ και βάζει άλλον επάνω για ποιό λόγο; Γιατί ο παπάρας δεν πήρε το πολυμετράκι του (ένα 10ρικο από τα λιντλ) να μετρήσει τα πηνία στο βολάν σου, να δει όλη την καλωδίωση αν είναι γερή και όπως την λέει το μάνιουαλ (που θα το βρει να μου πεις, στα @@ του κιόλας) και να βρει ΠΟΥ στο διάτανο χωλαίνει το μηχανάκι; Τι απελπισία και τι να σου πούμε ρε φιλαράκι, σοβαρά τώρα. Ή θα κοιτάξεις να κάνεις αυτό που πρέπει μόνος σου αφού ξεστραβωθείς λίγο στο διάβασμα (όχι το διάβασμα του σπαμ εδώ μέσα) ή θα πρέπει να βρεις άνθρωπο που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και να το ξεψαχνίσει όπως πρέπει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Αφου ρε Νταλτον θες να το κανεις DIY κατεβασε το service manual του μηχανακιου σου απο το ιντερνετ (καπου θα υπαρχει).
Αγορασε ενα πολυμετρο, λυσε πλαστικα και ξεκινα το μετρημα ολων των ηλεκτρικων του μηχανακιου βλεποντας τις σωστες τιμες απο το manual και συγκρινοντας τες με αυτες που σου δινει το πολυμετρο.
Πρωτα βεβαια δες στο manual πως λυνονται σωστα τα πλαστικα και οτι αλλο πρεπει να λυσεις και πως φτανεις στα καλωδια που πρεπει να φτασεις και πως κανεις σωστα τις μετρησεις. Δεν υπαρχει αλλη λυση.
Αυτο ή να το πας σε συνεργειο και να πληρωσεις.
MADE IN JAPAN 日本製