Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Πολυ απλα αν δεν εχεις λεφτα πεθαινεις!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Δεν έχετε ιδέα.......

πόσα λεφτά έκλεψαν από το σύστημα υγείας....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	%u0025CE%u0025BA%u0025CF%u00258C%u0025CE%u0025BA%u0025CE%u0025BA%u0025CE%u0025B9%u0025CE%u0025BD.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	18,6 KB 
ID:	324859
    ανανήψαντας

Banned
    Ρε χτινε

η φωτο που εβαλες με μπερδεψε....

να τους κρεμασεις θελεις ή να τους πηΔ@##εις΄;(δες σαπουνι..)

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Δέν διαφωνούμε σε κάτι Νίκο. Είναι δυστυχώς όλα τα παραπάνω μαζί.

Πρίν από μερικούς μήνες και λόγω σέλας, υπέστη κύστη κόκυγος. Το Ταμείο δεν με κάλυπτε, αφού έχω χρέη και δεν μπορώ να θεωρήσω βιβλιάριο και ιδιωτικά ούτε να το σκέφτεσαι.
    Ευτυχώς έχω αδερφικό φίλο medic έν ενεργεία και με άνοιξε, με καθάρισε και με έραψε, με τοπική αναισθησία . Με μπούκωσε και με κάτι αντιβιωτικά (χορηγία USMC) και έστρωσα. Οπότε τί να λέμε για φθηνά φάρμακα/νοσήλεια και αξιοπρέπεια ...
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν έχετε ιδέα.......

πόσα λεφτά έκλεψαν από το σύστημα υγείας....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	%u0025CE%u0025BA%u0025CF%u00258C%u0025CE%u0025BA%u0025CE%u0025BA%u0025CE%u0025B9%u0025CE%u0025BD.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	18,6 KB 
ID:	324859

Χτίνε δυστυχώς τουλάχιστον επι προσωπικού έχω ιδέα τι όργια έχουν γίνει...επειδή τυγχάνει να δουλεύουν και οι 2 μου γονείς σε δημόσια νοσοκομεία και τα ξαδέρφια μου ιατροί....το θέμα είναι οτι το παρουσιάζουν πάλι και αυτό σαν μια κάθαρση για τα 5-10 μ3$@#$^πανα Διευθυντάδες κλινικών που τρώγανε με τη σέσουλα απο τα φακελάκια...Τουλάχιστον για επίπεδο περίθαλψης ομιλώ.Τώρα για τα φάρμακα...άλλου παπά ευαγγέλιο εκει περα.....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Μεγαλη,αλλα ενδιαφερουσα συζητηση.
    Η οποία δεν θα έπρεπε και να άπτετο της διαμόρφωσης της τελικής τιμής των φαρμακων, Little John..??

Υ.Γ.
    (την αμόλυσα και φεύγω,...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Δέν διαφωνούμε σε κάτι Νίκο. Είναι δυστυχώς όλα τα παραπάνω μαζί.

Πρίν από μερικούς μήνες και λόγω σέλας, υπέστη κύστη κόκυγος. Το Ταμείο δεν με κάλυπτε, αφού έχω χρέη και δεν μπορώ να θεωρήσω βιβλιάριο και ιδιωτικά ούτε να το σκέφτεσαι.
    Ευτυχώς έχω αδερφικό φίλο medic έν ενεργεία και με άνοιξε, με καθάρισε και με έραψε, με τοπική αναισθησία . Με μπούκωσε και με κάτι αντιβιωτικά (χορηγία USMC) και έστρωσα. Οπότε τί να λέμε για φθηνά φάρμακα/νοσήλεια και αξιοπρέπεια ...
    βγαζεις καποιο κωδικο voucher στα κεπ οτι εισαι ανασφαλιστος και μπαινεις στο νοσοκομειο .ομοιος και για εξετασης και για φαρμακα........
    KLE 400-XT 250.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Η οποία δεν θα έπρεπε και να άπτετο της διαμόρφωσης της τελικής τιμής των φαρμακων, Little John..??

Υ.Γ.
    (την αμόλυσα και φεύγω,...)
    Σαφως και οχι,αλλα απο την αλλη καθε αφορμη να ανοιξει μια κουβεντα για αυτο το θεμα που ειναι κομβικο πιστευω,ειναι ευπροσδεκτη

ΥΓ Για τις τιμες των αποσταγματων στεμφυλων και λοιπων συναφων παρασκευασματων ΔΕΝ ανοιγουμε κουβεντα,οσες και να αμολησεις
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ενα απο τα προβληματα ειναι οτι αφηνουν τις φαρμακευτικες να αισχροκερδουν (οχι που δεν θα τις αφηναν..).
    Το κοστος παραγωγης του συγκεκριμενου φαρμακου μπορει να ειναι 5 εως 10 ευρω το κουτι και πληρωνουμε κερατιατικα πατεντες και λοιπες μαλακιες.
    Αμα βεβαια πας στον ceo της εκαστοτε φαρμακευτικης και του κολλησεις την κανη απο ενα Καλασνικοφ στο κεφαλι να δεις για ποτε θα αλλαξει γνωμη αρδην!
    Εχουν κανει την υγεια των ανθρωπων εμποριο οι απαραδεκτοι!

Τεσπα... ετσι θα 'ναι οσο τα ανεχομαστε!
    MADE IN JAPAN 日本製

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ααα να μου χαθούνε οι παλιοχαρακτήρες.....

Υ.Γ.
    Μλκ όσο περναει ο καιρός γινεσαι και πιο gay...
    (θα φτασεις τον Πακετανιο σε λιγο..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τι ειναι ο Πακετανιος;; Ο πακιστανος καπετανιος;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Ενα απο τα προβληματα ειναι οτι αφηνουν τις φαρμακευτικες να αισχροκερδουν (οχι που δεν θα τις αφηναν..).
    Το κοστος παραγωγης του συγκεκριμενου φαρμακου μπορει να ειναι 5 εως 10 ευρω το κουτι και πληρωνουμε κερατιατικα πατεντες και λοιπες μαλακιες.
    Αμα βεβαια πας στον ceo της εκαστοτε φαρμακευτικης και του κολλησεις την κανη απο ενα Καλασνικοφ στο κεφαλι να δεις για ποτε θα αλλαξει γνωμη αρδην!

Τεσπα... ετσι θα 'ναι οσο τα ανεχομαστε!
    Το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που το πας;

Εκτός αν νομίζεις ότι το φάρμακο αυτό δημιουργήθηκε, αναπτύχθηκε, δοκιμάστηκε κοκ μέσα σε μία μέρα και κυκλοφόρησε την επόμενη.

Οι επιστήμονες που κάθισαν να το δημιουργήσουν τί έτρωγαν όλο το διάστημα (μπορεί και καμιά 20ετία) που χρειάστηκε για να βγει;

Αν θέλουμε βέβαια μπορούμε να καταργήσουμε την ακριβή αυτή διαδικασία και ο θεός βοηθός.
    I will take the mountains!

Οκ οποτε μου λες οτι μια χημικη ουσια σε ποσοτητες mg κοστιζει στην κατασκευη της οσο ενα αυτοκινητο πχ. Και αυτο εχει R&D μπολικο.
    Προφανως συνυπολογιζω το κοστος ερευνας. Δηλαδη αλλα φαρμακα που κοστιζουν 3 ευρω πχ δεν χρειαστηκαν ερευνα για να γινουν να υποθεσω;;;
    Τωρα δηλαδη τι θες;; Να μου δικαιολογησεις τις φαρμακευτικες και το οτι ζηταν πατεντες για να τσεπωνουν χοντρα απο την αναγκη των αρρωστων ανθρωπων;;;
    Συνελθε!!!! Και ελπιζω να ΜΗΝ σου τυχει περιπτωση σε σενα ή σε δικους σου για να διαπιστωσεις απο πρωτο χερι ποσο δικαιο ειναι.

Εντιτ: Χωρις το κοστος ερευνας η αξια τους θα ηταν μηδαμινη. Κατω του 1 cent. Μιλαμε για mg ουσιων και ενα εργοστασιο παραγει τονους!
    MADE IN JAPAN 日本製

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα παρακαλέσω να ηρεμήσουμε.

Γίναμε και ειδικοί στο κόστος παραγωγής των φαρμάκων;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Οκ οποτε μου λες οτι μια χημικη ουσια σε ποσοτητες mg κοστιζει στην κατασκευη της οσο ενα αυτοκινητο πχ. Και αυτο εχει R&D μπολικο.
    Προφανως συνυπολογιζω το κοστος ερευνας. Δηλαδη αλλα φαρμακα που κοστιζουν 3 ευρω πχ δεν χρειαστηκαν ερευνα για να γινουν να υποθεσω;;;
    Τωρα δηλαδη τι θες;; Να μου δικαιολογησεις τις φαρμακευτικες και το οτι ζηταν πατεντες για να τσεπωνουν χοντρα απο την αναγκη των αρρωστων ανθρωπων;;;
    Συνελθε!!!! Και ελπιζω να ΜΗΝ σου τυχει περιπτωση σε σενα ή σε δικους σου για να διαπιστωσεις απο πρωτο χερι ποσο δικαιο ειναι.

Εντιτ: Χωρις το κοστος ερευνας η αξια τους θα ηταν μηδαμινη. Κατω του 1 cent. Μιλαμε για mg ουσιων και ενα εργοστασιο παραγει τονους!
    Επειδή είμαι μεγαλομέτοχος σε κάμποσες φαρμακοβιομηχανίες όπως καταλαβαίνεις προωθώ τα συμφέροντά τους για να βγαίνει το μεροκάματο.

Προφανώς και το αυτοκίνητο έχει R&D και για το λόγο αυτό να είσαι σίγουρος ότι το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σου ΔΕΝ ισούται σε καμία περίπτωση με το κόστος κατασκευής του.

Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο.
    I will take the mountains!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    Επειδή είμαι μεγαλομέτοχος σε κάμποσες φαρμακοβιομηχανίες όπως καταλαβαίνεις προωθώ τα συμφέροντά τους για να βγαίνει το μεροκάματο.

Προφανώς και το αυτοκίνητο έχει R&D και για το λόγο αυτό να είσαι σίγουρος ότι το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σου ΔΕΝ ισούται σε καμία περίπτωση με το κόστος κατασκευής του.

Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο.
    Φυσικά, γιατιχωρίς το κόστος ανάπτυξης δεν θα έκανε ουτε 1€.

Ό,τι να 'ναι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 22:00
  2. Αν δεν το ξερατε ...
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 17:33
  3. Αν Δεν ΕΧετε Κατι Να Κανετε...
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 09:19