Αυτό δεν είναι τίποτα....που να δεις πόσο κοστίζουν κάτι χημειοθεραπείες......![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το Valcyte ενδείκνυται για την αγωγή εφόδου και συντήρησης της αμφιβληστροειδίτιδας από μεγαλοκυτταροϊό ...
Πηγή: www.galinos.gr
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/valcyte
Μπά, μάλλον τυφλώνεσαι ή κάτι τέτοιο...
Μάλλον μέρος της ανάπτυξης είναι και αυτό....για να μη τους κοστίζεις και πολύ δλδ.....μια και έξω...τελικά ώρες-ώρες σκέφτομαι αν είναι ευλογία να ζείς στην Ελλάδα ή καταδίκη....
Καλά, δεν είναι δα και το χειρότερο μέρος η Ελλάδα σε αυτά τα πράγματα... Στις ΗΠΑ είναι που πεθαίνεις εντελώς σαν το σκυλί αν είναι ανασφάλιστος, εδώ όλο και κάπου θα σε βάλουνε...
Και τα ακριβά φάρμακα υπάρχουνε παντού, σε όλον τον κόσμο θα βρείς (και) φάρμακα με εξωφρενικές τιμές, που αν δεν στα καλύπτει η ασφαλεια ΔΕΝ μπορείς να τα πάρεις.
Τα φιξακια για τα ζακιαπρε κάνουν 5 ευρώ. Το αντίδοτο κάνει περίπου 80.
Οποτε ωριμαζει φανταζομαι η συζητηση να αλλαξει ο τροπος ασφαλισης και απο το απαρχαιωμενο συστημα με τις εισφορες να παει στο συστημα που συνδεει την ασφαλιση με το αν εισαι πολιτογραφημενος στην χωρα.Πηδανε που πηδανε τον κοσμο στην φορολογια,θα πρεπει καποτε να γινει κι αυτο.Δεν ειναι τρομερο,ας δουν πως το εχουν εφαρμοσει οι αλλες χωρες.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Όλη μας η ζωή είναι μια μοναχική πορεία προς το θάνατο. Άσε που στο δρόμο μπορεί να πεθάνεις.
Νομίζω ότι ξεφυγατε απο την ουσία του θρεντ.
Η ματαιότητα της ύπαρξής μας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, και με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Το πόσο κοστίζει, αν πρέπει ή όχι να έχουν πρόσβαση σ' αυτή είναι αποτέλεσμα του συστήματος που ο καθένας ζει. Αμερικανοί πάνε στην Κούβα για να κάνουν απο τα δόντια τους μέχρι σοβαρές επεμβάσεις...
Εδω στην Ελλάδα, όντως, αν δεν έχεις μία τη γ@μησες γιατί ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς. Τα περι δωρεάν φαρμάκων κλπ ουτοπικων στη χώρα του "όλοι χρωστάμε" δεν παίζουν.
Πριν λιγους μήνες που νοσηλευτικα σε στρατιωτικό νοσοκομείο, τα (τρύπια) σεντόνια ήταν απο US Medical Corp, και θέλουμε και φτηνά φάρμακα; Τσκ τσκ...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Iσως ειμαι λιγο ρομαντικος,αλλα καποιος το σφυριξε μια φορα και ηταν απο το κυβερνητικο συνονθυλευμα.Αν το δουμε λιγο πιο ψυχραιμα,θα ειναι πιο αποτελεσματικο και λιγοτερο κοστοβορο απο το υπαρχον συστημα.Και πρεπει καποτε λιγο λιγο σε αυτη την ρημαδα την ακρη των Βαλκανιων,καποια πραγματα να αρχισουν να αλλαζουν.Μεγαλη,αλλα ενδιαφερουσα συζητηση.Γι αυτο εβαλα το θεματακι
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai