XAXAXAXAXAXAXAXAXA mlk Τόλη θα με πεθάνεις... Η συντήρηση που κάνουν οι πΧιό πολλοί είναι απλά να κοιτάξουν λίγο το θαλαμίσκο, να καθαρίσουν (και αν) το φρέαρ από σκουπίδια, μιά ματιά στο μηχανοστάσιο, άντε λίγο γράσσο να φαίνεται ότι κάτι έγινε και έτοιμο.
Ο διαχειριστής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πληρώσει για σωστή συντήρηση και έλεγχο, όπως δεν πληρώνει για τον καυστήρα. Ο διαχειριστής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πληρώσει την υποχρεωτική πιά πιστοποίηση της εγκατάστασης, όπως ορίζεται από το νόμο με τελικό υπεύθυνο λειτουργίας την δημοτική αρχή, γενικώς όλοι έχουμε συνηθίσει στο "ότι να'ναι". Εγώ σου λέω ότι μπορεί να του είπαν, θέλετε αυτά τα ανταλλακτικά, τόσο στοιχίζουν (που από την δική μου εμπειρία δεν σπάνε τα συρματόσχοινα συνήθως) και ο διαχειριστής θα έπαθε ένα σοκ και είπε "λεφτά δεν υπάρχουν άστο έτσι", ξέρεις πόσες φορές το έχω δει αυτό σε εγκαταστάσεις; Το συμβαν μόνο εκπληξη δεν προκαλεί. Εκπληξη μου προκαλεί ότι δεν γίνεται πιο συχνά, όπως και το ότι δεν έχουν σκάσει οι λέβητες της μισής Αττικής και όχι μόνο.