Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Οι ασυνείδητοι δεν κάνουν διακρίσεις.....

XAXAXAXAXAXAXAXAXA mlk Τόλη θα με πεθάνεις... Η συντήρηση που κάνουν οι πΧιό πολλοί είναι απλά να κοιτάξουν λίγο το θαλαμίσκο, να καθαρίσουν (και αν) το φρέαρ από σκουπίδια, μιά ματιά στο μηχανοστάσιο, άντε λίγο γράσσο να φαίνεται ότι κάτι έγινε και έτοιμο.

Ο διαχειριστής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πληρώσει για σωστή συντήρηση και έλεγχο, όπως δεν πληρώνει για τον καυστήρα. Ο διαχειριστής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πληρώσει την υποχρεωτική πιά πιστοποίηση της εγκατάστασης, όπως ορίζεται από το νόμο με τελικό υπεύθυνο λειτουργίας την δημοτική αρχή, γενικώς όλοι έχουμε συνηθίσει στο "ότι να'ναι". Εγώ σου λέω ότι μπορεί να του είπαν, θέλετε αυτά τα ανταλλακτικά, τόσο στοιχίζουν (που από την δική μου εμπειρία δεν σπάνε τα συρματόσχοινα συνήθως) και ο διαχειριστής θα έπαθε ένα σοκ και είπε "λεφτά δεν υπάρχουν άστο έτσι", ξέρεις πόσες φορές το έχω δει αυτό σε εγκαταστάσεις; Το συμβαν μόνο εκπληξη δεν προκαλεί. Εκπληξη μου προκαλεί ότι δεν γίνεται πιο συχνά, όπως και το ότι δεν έχουν σκάσει οι λέβητες της μισής Αττικής και όχι μόνο.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ναι μάλλον έτσι θα πηγαίνει, δεν έχω γνώση από αυτά. Η βαρύτητα βέβαια επέβαλε τη δική της γνώμη εχθές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ναι μάλλον έτσι θα πηγαίνει, δεν έχω γνώση από αυτά. Η βαρύτητα βέβαια επέβαλε τη δική της γνώμη εχθές.
    Αυτός ο άγγλος ο νεΦτων φταίει. Τι τα 'θελε και την ανακαλυΠΣε;

Παλαιό μέλος
    Όπως ειπώθηκε παραπάνω:
    30% στο δρόμο 70% στα ζώα

Κάθε μέρα, κάθε ένας με δίκυκλο, παίζει το κεφάλι του.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, εκτός από τα βασικά, το μηχανάκι πλέον στο δρόμο πρέπει να κάνει ΑΙΣΘΗΤΗ την παρουσία του (ακόμα ΚΑΙ με καφρίλες, βλέπε: ξετάπωτες, φώτα φορτηγού, σινιάλο και χεστήκαμε για τον αν ενοχλούμε) και να έχει συνεχώς περιθώρια χώρου και χρόνου.

Ειλικρινά με αυτά που βλέπω, αν κάποιος δίκυκλος καθαρίσει με τα χέρια του κανένα αρχίδι στο δρόμο που του κάνει μαλακία (από αυτές τις μικρές καθημερινές μαλακιούλες που σε στέλνουν στο χώμα ή στην αναπηρία), ειλικρινά θα κάνω έρανο για τα δικαστικά του έξοδα και πάω και αυτόπτης αμά λάχει

Όλα τα τεχνοβλαμμένα, όλοι οι κάφροι, όλοι οι ψυχάκηδες, όλες οι ηλίθιες γκόμενες, οι κυράτσες με τα τζιπ, οι ταρίφες, όλα αυτά τα ζόμπι, χεστήκανε για τις ζωές μας, δεν υπάρχουμε γι αυτούς.

Όσο αυστηρή και αν γίνει η νομοθεσία, όλες αυτές οι διαδεδομένες δολοφονικές συμπεριφορές, είναι αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης ηθικής, ψυχοσύνθεσης, ανατροφής, πολιτιστικού προτύπου. Όσο ο μέσος όρος των παραγόντων αυτών, πηγαίνει στον πάτο, όσο αυτά τα γαμημένα μεσημεριανάδικα, τα πρότυπα της απύθμενης βλακείας, θέτουν το μέσο όρο, τόσο με το "δίκιο του" το κάθε ζόμπι θα θερίζει κόσμο και μετά μασώντας τσίχλα θα αναφωνεί: ε και τι έγινε, κάποια στιγμή θα πεθαιναν...

Banned
    οταν δεν βλεπουν εμενα και τον καθε ενα σαν εμενα
    που η μοτο ειναι φορτωμενη
    με φωσφορουχα,ανακλαστικα φαρους κλπ
    πως περιμενετε να αντιληφθουν ενα απλο μηχανακι χωρις τα παραπανω?
    το τι βλεπω και τι εχω δει τοσα χρονια στους δρομους δεν περιγραφεται
    ειμαστε ολοι οι διτροχοι τα ευκολα θυματα,οι ευκολοι στοχοι
    δεν μας υπολογιζουν
    αυτη η νοοτροπια τουμεγαλυτερου δηλαδη το κουτι,να αυθαιρετει εναντι της μηχανης
    γιατι εχει ογκο και καλυψη,δεν μπορεσα να την καταλαβω
    αυτοι μπορει να μιλανε στο τηλ,να κανουν οτιδηποτε
    εμεις πρεπει να εχουμε το 110% της προσοχης μας οταν οδηγαμε
    ωστε να ελαχιστοποιουμε τους κινδυνους
    παντα με κρανος παιδια μα παντα με αυτο
    ουτε βημα,ουτε μετρο χωρις κρανος,ας ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους οσο μπορουμε
    απο μονοι μας

Banned
    εδω να προσθεσω κατι
    που κυκλοφορουσε καποτε σε μορφη φειγ βολαν

Φιλε αναβατη
    Η ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ...ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ
    Εσυ και εμεις εχουμε πολλα κοινα σημεια
    Ζουμε πανω στους δυο τροχους
    Λατρευουμε τις μοτοσυκλετες
    Μοιραζομαστε,μαζι σου,τον ιδιο δρομο
    Και αντιμετωπιζουμε τα ιδια προβληματα...
    Μονο που εμεις φορουμε στολη Αστυνομικου
    Και εχουμε διαφορετικο ρολο και υποχρεωσεις
    Γιατι εσυ εχεις την δυνατοτητα να κανεις οτι θελεις
    Ενω εμεις εχουμε δυο συγκεκριμενους στοχους
    να σε βοηθησουμε και να σε προστατευσουμε!
    Για να τα καταφερουμε,ομως ειναι απαραιτητο
    να εχουμε την δικη σου κατανοηση και συνεργασια...
    Και θελουμε να καταλαβεις οτι δεν ειμαστε αντιπαλοι...
    Οτι δεν προσπαθουμε να σου στερησουμε κανενα δικαιωμα...
    Αντιθετα,κανουμε οτι μπορουμε,για να εισαι παντα καλα
    και να απολαμβανεις ολες τις χαρες αυτης της ζωης...
    Εσυ φροντισε να σεβεσαι τους κανονες κυκλοφοριας
    να σεβεσαι τη ζωη και τα δικαιωματα των αλλων πολιτων
    ναμην εκθετεις τη ζωη σου σε ανοητους κινδυνους
    και να μην κανεις ουτε μετρο χωρις το κρανος σου...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Στους 2 από πάνω, Μήτσο και arles....

Πρώτα από όλα είμαι μοτοσυκλετιστής, ναι; παμ΄ παρακάτ΄.

είμαι όμως και οδηγός φορτηγού 6 ώρες την ημέρα, παλεύω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με τους ανόητους καγκουραίους που την έχουν δει όχι απλώς rossi αλλά κάτι παραπάνω που προσπαθούν να με περάσουν σώνει και καλά από εκεί που ούτε καρφίτσα δεν χωράει, έχουν δε, και την απαίτηση να τους δω από το απίθανο σημείο που ξετρύπωσαν.
    Ένας πριν λίγες μέρες μου την έπεσε γιατί λέει, δεν τον είδα να κατεβαίνει με χίλια από... πεζοδρόμιο(!) χωρίς να κοιτάξει στον δρόμο, χωρίς τίποτα, χύμα εντελώς και να τον άφηνα να περάσει (από καθαρή και μόνο, τύχη, δεν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες μου)
    Αλλος πάλι, προχθές στην βυθιζόμενη γέφυρα του Ψυχικού ενώ πήγαινα στην δεξιά λωρίδα κάτω από την γέφυρα προσπαθούσε να με περάσει από δεξιά ανάμεσα σε μένα και το πεζοδρομιάκι, βρήκε και η ρόδα του 2-3 φορές πεζοδρόμιο και κόντεψε να πέσει κάτω από τις πίσω ρόδες μου, έχοντας και το αριστερό του χέρι στην τσέπη!! Την ίδια στιγμή , η αριστερή λωρίδα ήταν.... άδεια!!!!!

Ας μην τα κάνουμε λοιπόν, όλα ίσωμα, ασφαλώς και ισχύουν όσα είπαν τα παιδιά πιο πάνω (είπαμε, μοτοσυκλετιστής είμαι πρώτα...) αλλά ας κοιτάμε κι εμείς την καμπούρα μας που και που, δεν βλάπτει....και να είμαστε κι εμείς σωστοί στον δρόμο και να μην ρισκάρουμε ανόητα το κεφάλι μας.

Τα παραπάνω δεν απευθύνονται σε κανέναν, προς Θεού, προσωπικά, είναι γενική αναφορά όσων βλέπω κάθε μέρα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ..................................
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ισχυει αυτο που λεει ο Bowleno. Στην Αθηνα ειδικα γινεται χαος. Χρειαζεσαι καθρεφτες κανα στρεμα ο καθενας και 3 ζευγαρια ματια για να προσεχεις. Καποιοι οδηγαν τις μοτο σαν να μην υπαρχει αυριο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Στους 2 από πάνω, Μήτσο και arles....

Πρώτα από όλα είμαι μοτοσυκλετιστής, ναι; παμ΄ παρακάτ΄.
    .............
    Ok, απλά ο καγκουραίος δίκυκλος με απειλεί πολύ λιγότερο από τον καγκουραίο ΙΧ, φορτηγό, λεωφορείο (ααααααααααααααλλη σκατοφάρα), ταρίφα κλπ.

Αυτή η εξίσωση μου φαίνεται εντελώς προβληματική.

Το αυτοκίνητο δεν είναι μηχανάκι και η επικίνδυνη κυκλοφορία του συνεπάγεται πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από ότι η επικίνδυνη κυκλοφορία μιας μοτό. Είναι ζήτημα φυσικής, μην τα ξαναπούμε. Και προς διευκρίνηση: δεν είπα ότι δεν προκαλούν κινδύνους τα επικίνδυνα δίκυκλα, είπαν προκαλούν λιγότερους.

Μια νταλίκα πήρε σβάρνα 40 αυτοκίνητα, 1 σμαρτ πήρε 4-5. Μια μοτό θα είχε σκοτωθεί στο πρώτο.

Μην τα εξισώνουμε γιατί ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ακυρώνουμε τις τεράστιες διαφορές, εξισώνουμε τους εντελώς δυσανάλογους κινδύνους και φτιάχνουμε μια εικόνα παράλογα άδικη για εμάς τους δίκυκλους.

Λέγανε σε ένα φίλο πριν κάποια χρόνια σ ένα δικαστήριο "είχατε 4 μέτρα από το αυτοκίνητο που βγήκε από το στοπ, γιατί δεν προλάβατε να σταματήσετε;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!" (αυτός με αποδεδειγμένη ταχύτητα 40-45χλμ/ωρα). Αν δεν τους βάλεις πάνω να δεις πως είναι να κοκκαλώσεις μια μέση μοτό από τα 45 στα 0 δεν καταλαβαίνουν γαμώ το σπίτι μου γαμώ, δεν καταλαβαίνουν. Δεν είναι το ίδιο να στριβεί και να φρενάρει το ρημάδι το δίκυκλο με το κουτί, μη τα κάνουμε όλα ίσωμα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ok, απλά ο καγκουραίος δίκυκλος με απειλεί πολύ λιγότερο από τον καγκουραίο ΙΧ, φορτηγό, λεωφορείο (ααααααααααααααλλη σκατοφάρα), ταρίφα κλπ.

Αυτή η εξίσωση μου φαίνεται εντελώς προβληματική.

Το αυτοκίνητο δεν είναι μηχανάκι και η επικίνδυνη κυκλοφορία του συνεπάγεται πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από ότι η επικίνδυνη κυκλοφορία μιας μοτό. Είναι ζήτημα φυσικής, μην τα ξαναπούμε. Και προς διευκρίνηση: δεν είπα ότι δεν προκαλούν κινδύνους τα επικίνδυνα δίκυκλα, είπαν προκαλούν λιγότερους.

Μια νταλίκα πήρε σβάρνα 40 αυτοκίνητα, 1 σμαρτ πήρε 4-5. Μια μοτό θα είχε σκοτωθεί στο πρώτο.

Μην τα εξισώνουμε γιατί ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ακυρώνουμε τις τεράστιες διαφορές, εξισώνουμε τους εντελώς δυσανάλογους κινδύνους και φτιάχνουμε μια εικόνα παράλογα άδικη για εμάς τους δίκυκλους.

Λέγανε σε ένα φίλο πριν κάποια χρόνια σ ένα δικαστήριο "είχατε 4 μέτρα από το αυτοκίνητο που βγήκε από το στοπ, γιατί δεν προλάβατε να σταματήσετε;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!" (αυτός με αποδεδειγμένη ταχύτητα 40-45χλμ/ωρα). Αν δεν τους βάλεις πάνω να δεις πως είναι να κοκκαλώσεις μια μέση μοτό από τα 45 στα 0 δεν καταλαβαίνουν γαμώ το σπίτι μου γαμώ, δεν καταλαβαίνουν. Δεν είναι το ίδιο να στριβεί και να φρενάρει το ρημάδι το δίκυκλο με το κουτί, μη τα κάνουμε όλα ίσωμα

Μα σοβαρολογεις τωρα.... Πιστευεις οτι αμα μια μοτοσικλετα που παει απο την ΛΕΑ πεσει με 200 σε κανα δυο αυτοκινητα ( με 4-5 ατομα εξω απο αυτα) θα γλιτωσει καποιος..??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Μα σοβαρολογεις τωρα.... Πιστευεις οτι αμα μια μοτοσικλετα που παει απο την ΛΕΑ πεσει με 200 σε κανα δυο αυτοκινητα ( με 4-5 ατομα εξω απο αυτα) θα γλιτωσει καποιος..??
    Άμα μια μοτοσικλέτα πάει στη ΛΕΑ με 200 με 4-5 άτομα έξω από τ' αυτοκίνητα, δε θα γλιτώσει κανένας.
    Κάτι άλλο;

Γιατί συνήθως σκοτώνεσαι σε κάτι δρόμους τύπου ακαδημίας, πανεπιστημίου με 50 και φοράς και κράνος. Και πας στη λωρίδα σου και δεν είσαι έξω από κανένα αμάξι στη ΛΕΑ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Άμα μια μοτοσικλέτα πάει στη ΛΕΑ με 200 με 4-5 άτομα έξω από τ' αυτοκίνητα, δε θα γλιτώσει κανένας.
    Κάτι άλλο;

Γιατί συνήθως σκοτώνεσαι σε κάτι δρόμους τύπου ακαδημίας, πανεπιστημίου με 50 και φοράς και κράνος. Και πας στη λωρίδα σου και δεν είσαι έξω από κανένα αμάξι στη ΛΕΑ

Oποτε πως κρινεις και λες οτι και καλα ο κινδυνος αυξανετε η μειωνετε αναλογα με τον ογκο του οχηματος που οδηγαμε...???

Που το ειδες αυτο..?

Αυτη η καταπληκτικη εξισωση οτι εαν στην θεση του σμαρτ ηταν μια μοτο θα σταματαγε στον πρωτο απο που βγαινει...??

Η μαλακια που βαραει τον καθεναν φιλε δεν εχει ροδες - ογκο - αξονες ......

Ειναι μια !!!!!!!!!!!!!!

Το ποσο τυχεροι θα ειναι αυτοι που θα πεσουν στον διαβα του μαλακα μετραει και μονο αυτο....!!!

Συγκηριες υπαρχουν και μονο αυτες......

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Oποτε πως κρινεις και λες οτι και καλα ο κινδυνος αυξανετε η μειωνετε αναλογα με τον ογκο του οχηματος που οδηγαμε...???

Που το ειδες αυτο..?

Αυτη η καταπληκτικη εξισωση οτι εαν στην θεση του σμαρτ ηταν μια μοτο θα σταματαγε στον πρωτο απο που βγαινει...??

Η μαλακια που βαραει τον καθεναν φιλε δεν εχει ροδες - ογκο - αξονες ......

Ειναι μια !!!!!!!!!!!!!!

Το ποσο τυχεροι θα ειναι αυτοι που θα πεσουν στον διαβα του μαλακα μετραει και μονο αυτο....!!!

Συγκηριες υπαρχουν και μονο αυτες......
    "Προτιμώ" (βάλε πολλά εισαγωγικά) ένα κάγκουρα με ένα μηχανάκι που ίσως μπορέσω να τον αποφύγω, παρά έναν κάγκουρα με νταλίκα που θα περάσει από πάνω μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο. Ότι η μαλακία είναι ανίκητη και η τύχη λαχείο, συμφωνούμε. Θα προτιμούσα οι επικίνδυνοι να οδηγούνε ποδήλατο και όχι μηχανοκίνητο, μήπως είναι πιο σαφές τώρα;

Έχει ξαναγίνει η κουβέντα, οκ, δεν έχει νόημα. Να μην τυχεί σε κανέναν τίποτα, μόνο αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σιγουρα παιζουν ρολο οι συγκηριες αλλα η κινητικη δυναμη ενος αντικειμενου ειναι μια σταθερα που επηρεαζει δραματικα την φυση ενος ατυχηματος!αν ενα suv πεσει με 200 καπου μαλλον θα κανει πολυ μεγαλυτερη ζημια απο μια μοτο!αλλα ο φιλος αλλο λεει και αλλο εξεταζει,οτι για ενα μοτοσυκλετιστη αυτος που αποτελει κυριο εχθρο ειναι ολοι οι αλλοι!φυσικα και οι μοτοσυκλετιστες,αλλα αυτοι που θα σου προξενισουν μεγαλυτερη ζημια ειναι τα αυτοκινητα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sarah Lezito, δεν κανουν μονο οι αντρες stunts!
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2013, 13:19
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 06:29
  3. Οι αγώνες μας κάνουν γρηγορότερους;
    από Stergios69 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 18:34
  4. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ...:
    από whiteran στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10