μηπως το εφτιαξε και κλειδωθει το θρεντ
μπινια λεμε
μηπως το εφτιαξε και κλειδωθει το θρεντ
μπινια λεμε
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Για να περάσει λίγο η ώρα... Λίγο ύποπτος αυτός ο Ντάλτον και οι σχέσεις του με τους μάστορες.
1. μπινιά
Ορισμός:
Λήμμα:
Η κατ' εξοχήν ασχολία του μπινέ (εκ του τουρκικού binmek (=«καβαλικεύω»), του ωραίου αυτού τυπάκου που και τον παίρνει και τον δίνει (πονάς Μανωλιό; πονάνε ρε τα παληκάρια. Αυτή η απρόβλεπτη συμπεριφορά του μεταφορικά περιγράφει εκείνες τις αψυχολόγητα κακές ενέργειες που κάνει κάποιος και δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε.
Στην σχετική κλίμακα μέτρησης μεγέθους τοιούτων συμπεριφορών, η μπινιά κατέχει περίοπτη θέση, πάνω από την πουστιά, την πουτανιά που περιέργως δεν υπάρχει ακόμη καταγεγραμμένη και τέλος την πουτινιά, με την αυτή φθίνουσα σειρά σπουδαιότητας.
Aπο τον Η. Πετροπουλο το πηρες το λημμα ρε amyroukai ;;
MADE IN JAPAN 日本製
Από το ξέρω και γω τι στο καλό στο γκουγκλ. Ποιός είναι τούτος ο Πετρόπουλος γιατί βαριέμαι να τον ψάχνω; Κάτι σαν Μπαμπινιώτης; Από ηλεκτρικά ξέρει ή είναι από αυτούς τους μαλάκες τους μορφωμένους που το παίζουν έξυπνοι;
Απο ηλεκτρικα δεν νομιζω να ξερει αλλα ουτε ειναι και απο τους " μαλάκες τους μορφωμένους που το παίζουν έξυπνοι".
Ενας λαογραφος ειναι.
MADE IN JAPAN 日本製
ξερουμε εδρα του cbr γιατι χθες που περναγα απο καλλιθεα ειδα δυο πυροσβεστικα που τρεχανε με τις σειρηνες![]()
Εδω δεν το πηγαινε Κοζανη και θα το στελνε Αθηνα;;;
Καποιο ευρωπαϊκο θα την εκανε τη ζημια μαλλον στην Καλλιθεα.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
στην κοζάνη ξέρουν μόνο από υψηλή τάση. με 14V δεν ασχολούνται.
Σωστος!
amyroukai, ασχετο, δεν επρεπε να αλλαξεις αβαταρ. Ηταν το καλυτερο!! Ξαναβαλτο και βαλε αν θες αυτο που εχεις τωρα σαν υπογραφη. (εικαστικη παρεμβαση Bob_o_mastoras)
MADE IN JAPAN 日本製
Παίδες εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Γράφω για να υπάρχει και δικό μου post, σ' αυτό το θρυλικό νήμα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
μάγκες το.μηχανάκι δουλεύει στην πένα,το έχω καραξεσκισει..197τελική δυκαβαλια κοζάνη-τρίκαλα....απλά έχει ένα θεματακι με τα πίσω φώτα (ανάβουν και μετά από λίγο σβήνουν...μερικές φορές δεν ανάβουν καθόλου)...τετάρτη θα το πάω να αλλάξω μάσκα και φανάρι,θα του πω να το ρίξει και μια ματιά