Καλησπερα παιδες!
Ειμαι νεο μελος κ εχω καποιες ερωτησεις!
Να ανοιξω θεμα η βολευομαστε κ εδω?![]()
Καλησπερα παιδες!
Ειμαι νεο μελος κ εχω καποιες ερωτησεις!
Να ανοιξω θεμα η βολευομαστε κ εδω?![]()
Ριχτό
Και θα στο φτιάξουν
Βασικα ειμαι κατωχος ενος ΧΤ 98' μοντελο,
Κ θα ηθελα απο τους υπολοιπους ΧΤάκιδες λιγη βοηθεια για να το κανω μοταρτ!
Σορι για το άσχετο.
Υπάρχει κάποια Λίστα με το τι επάγγελμα ασκούμε.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Δυστυχως τους ατομικους φακελους του υπουργειου δημοσιας ταξης τους καψανε πριν καποια χρονια απ οτι ξερω.
Θα πρεπει να αιτηθεις στο παραρτημα της Αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων του moto.gr για να εξυπηρετηθεις.
Εκει θα βρεις οχι μονο τι επαγγελμα ασκουμε, αλλα και πολλα αλλα στοιχεια για τον καθενα μας οπως Ε9, οικογενειακη κατασταση, πολιτικα φρονηματα κοκ.
Ελπιζω να βοηθησα.
Φίλε μου σήμερα θέλω ένα τεχνικό για τα κλιματιστικά και αύριο ένα ταπετσιέρη σαλονιών.
Δεν είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε κάποιους (γνωστούς) παρά σε ένα άσχετο.
Τώρα που είδες το δόλο εσύ δεν το καταλαβαίνω.
Εκτός αν κάνεις πλάκα και ξέχασες να βάλεις φαταούλες.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Δουλεια ε;;
Εγω βοηθαω τον αδερφο μου που ειναι ανεργος.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Καλημέρα παλικάρια.
Αν κάποιο φιλαράκι έχει που & που λίγο χρόνο και γνωρίζει αγγλικά και μπορεί να μου μεταφράζει μερικές προτάσεις, θα του ήμουν υπόχρεος.
Ψάχνω στο ιντερνετ για κάποια ανταλλακτικά και είναι μόνο στα αγγλικά.
Ας μου στείλει π.μ.
Ναστε καλά.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φΙΛΑΡΑΚΟ.
Εγω θελει να μπορει γραψει, μου πει αυτα που λεει, και αυτο ιδιο ειναι οπως λεει, το και γω θελει να μου πει.