Ωραία μηχανάκια.Σα θάλασσιοι ελέφαντες με ρόδες για να τα πάρουμε εμείς οπου το μεγαλύτερο ποσοστό θα πάμε μέχρι Χαλκίδα και το μεσημέρι ταβέρνα να κλαρωθουμε.Δε ξέρω ρε γμτ..Κανα ελαφρύ μηχανάκι (Husaberg θεα παρε μας τα μυαλά) δε παίζει να το πάρει αυτός που ξέρει να γουστάρει;Ασταδιάλα δλδ κάθε χρόνο.
Αν τυχόνε κάποιος εθίχτηκε με τα παραπάνω ισως ανακουφιστεί οτι στη μεγάλη μερίδα ανήκω και εγώ.Ομορφα είναι.Για που είναι;Ημίμετρα.Θες χώμα;Πάρε χωμάτινο.Θες ασφαλτο;Πάρε για άσφαλτο.Τωρα αυτα τα ον οφ είναι για λίγο και παντού.Εμεις για τα κνέλια οπότε και δέσαμε.
Οποιος επανεθίχθην,και εγώ μπερδεμένος είμαι.
Ωραίο είναι πάντως.
Φίου φίου φι φι φίου
Αφού ρε Triumph δεν το χεις με τα on - off γ@μησε μας και μείνε στα street... ωραίο δεν είναι το 675; Το tiger sport; τα bonneville και τα street triple; Άστα τα on-off δεν σου πάνε... είχα μια πολυώρη γνωριμία με το Explorer πριν λίγο καιρό και ακόμη το θυμάμαι και γελάω...![]()
Το δεύτερο βαρύτερο μεγαονοφ και εσύ...
Μόνο το Χόνδα κροσντρέσερ ντι-σι-τι το ξεπερνάει σε κιλά.
Tι να πω; Αυτό που φαντάζεσαι όταν το βλέπεις, αυτό είναι... νομίζω ότι για να το οδηγήσεις δεν θες δίπλωμα αλλά ναυτικό φυλλάδιο. Α και επίσης παρκάρισμα αλλά harley με τη μούρη πάντα προς την κατεύθυνση που θα φύγεις, δυο άτομα το τραβάγαμε για να το ξεπαρκάρουμε από ελαφρά κατηφορικό στενάκι στο κέντρο.
Η αλήθεια ειναι οτι καποτε θα πρεπει να σκεφτουν να τους βαλουν οπισθεν...
Τι απορείς ρε μπιλάκο. Βγάζει η μπεμπέ το 1200ADV στα 275 κιλά γεμάτο ΠΡΙΝ τα έξτρα βαλιτσοειδή κλπ. Πες 290-300 με μιά τριπλέτα ανάλογα το μέγεθος και το υλικό της, πριν τη γεμίσει ζβαν και μπομπότα για την περιπέτεια. Και δίνει και μετά κιτ χαμηλώματος και χαμηλή σέλα για να το οδηγεί και ο Φρόντο Μπάγκινς από το κηφιΣάιρ και ο θειός του ο Μπιλμπο από το Γλυφαδoλιν. Ο κάγκουρας ξαδερφος από το Μπουρνάζενγκαρντ θα το πάρει μετάχειρο μόλις το βροντήξουν οι άλλοι στατικά και απογοητευτούν. Ποιός από όλους θα το Ζμπρώξει σε ελαφρά ανωφέρεια;
Εδώ που τα λέμε και όσοι έχουν ένα αξιοπρεπές ανάστημα, πόσοι μπορούν εύκολα να το πάνε μπρος πίσω ζμπρωχτό (δεν μιλάω για καβάλα, καν).
https://www.youtube.com/watch?v=kRFyw57o_Ic
edit υπάρχει τρόπος για όλες τις καταστάσεις
https://www.youtube.com/watch?v=57CxadhwMPg
μιας και έχω βαρύ μηχανάκι και δεν είμαι και το πρώτο μπόι/όγκος/δύναμη, όλα είναι θέμα συνήθειας και θέλησης......
όλα τα άλλα είναι για όσους θα ήθελαν αλλά δεν μπορούν....
κρυφόπουστες δλδ....![]()
πουτσ@@@@@@@@@