Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Κόστος ψυγείου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    μου τρυπησε το ψυγειο. τι πως γιατι, δε μπορω να καταλαβω ακριβως. Το ειχα παρατηρησει λιγο οτι ειχε παει, πιθανον απο προηγουμενη στατικη πτωση. Μαλλον συστολη διαστολη ραγισε και τρυπησε.

το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα.

ebay βλεπω με 120€ με μεταφορικα, αλλα δεν ξερουμε ποτε θα ερθει, αν θα πληρωσω τελωνειο, αν ειναι καλη ποιοτητα κλπ κλπ

αντιπροσωπεια φανταζομαι θα χτυπαει 500αρες ακομα(το πρωτο ποστ ειναι 4 χρονια πριν)

στο car.gr ειδα αλουμινενιο με 230€ προφανως ιμιτασιον. Αξιζει?

Θα εκτιμησω καθε λυση αξιοπρεπη.

Επισκευη στο υπαρχον δεν ξερω αν γινεται και κατα ποσο εχει νοημα, αλλα δεν μου ακουγεται 100% αξιοπιστο αν οντως γινεται. Θελω να ακουσω ομως τετοια εναλλακτικη.

Κατατοπιστε με γιατι μεχρι να φτιαχτει θα κυκλοφορω με xt600e (μπλιαξ) ή cbf125 (μαρουσι πειραιας καληνυχτα). Ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν κι αυτα βεβαια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    μου τρυπησε το ψυγειο. τι πως γιατι, δε μπορω να καταλαβω ακριβως. Το ειχα παρατηρησει λιγο οτι ειχε παει, πιθανον απο προηγουμενη στατικη πτωση. Μαλλον συστολη διαστολη ραγισε και τρυπησε.

το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα.

ebay βλεπω με 120€ με μεταφορικα, αλλα δεν ξερουμε ποτε θα ερθει, αν θα πληρωσω τελωνειο, αν ειναι καλη ποιοτητα κλπ κλπ

αντιπροσωπεια φανταζομαι θα χτυπαει 500αρες ακομα(το πρωτο ποστ ειναι 4 χρονια πριν)

στο car.gr ειδα αλουμινενιο με 230€ προφανως ιμιτασιον. Αξιζει?

Θα εκτιμησω καθε λυση αξιοπρεπη.

Επισκευη στο υπαρχον δεν ξερω αν γινεται και κατα ποσο εχει νοημα, αλλα δεν μου ακουγεται 100% αξιοπιστο αν οντως γινεται. Θελω να ακουσω ομως τετοια εναλλακτικη.

Κατατοπιστε με γιατι μεχρι να φτιαχτει θα κυκλοφορω με xt600e (μπλιαξ) ή cbf125 (μαρουσι πειραιας καληνυχτα). Ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν κι αυτα βεβαια.
    Μπορεί και να επισκευάζεται - και σαφώς είναι πολύ μικρότερο το κόστος από το να αγοράσεις καινούργιο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Μπορεί και να επισκευάζεται - και σαφώς είναι πολύ μικρότερο το κόστος από το να αγοράσεις καινούργιο
    αυριο θα παω στο μηχανικο να ρωτησω. μια εκτιμηση για κοστος? γτι αμα εχει καινουριο ιμιτασιον στα 200-250 με τοποθετηση δε νομιζω να αξιζει να δωσω 80 για επισκευη. εκτος κι αν ειναι επισκευη σαν ανακατασκευη οποτε να γινετια σαν καινουριο. εχω δει που το σημειο της διαροης, δε νομιζω με μπαλωμα(???) να γινεται.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Banned
    Για ένα φίλο ψυγεία ΚΤΜ 250 exc
    Εδώ 100 το ένα + ΦΠΑ
    Από aliexpres 78 μαζί με μεταφορικά, και σε 10 μέρες το είχαμε το δέμα,ποιοτικα δεν ήταν σαν τα μαμά, ποοιο αγαρμπες κολλήσεις μόνο, στις βάσεις ήρθαν ακριβώς, έχει εντουραδες και αγώνες χωρίς πρόβλημα.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Αν πας σε καλο και σωστο μαστορα που κολλαει ψυγεια με το καλημερα σας μην φοβασαι.... ψαξου πρωτα σε αυτο και βλεπεις. Στο φιναλε αν δεν σου αρεσει η δουλεια του ειναι υποχρεομενος ο καθενας να στο ξαναφτιαξει.

το πηγα στο μηχανικο μου και μου ειπε το ιδιο πραγμα, οτι δηλαδη αν παιρνει επισκευη να μην το φοβηθω.

οτι ψυγειο του εχει επισκευασει ο μαστορας που συνεργαζεται δεν εχει ξαναχαλασει και μου συστησε να κανω το ιδιο. 70-80€ με την εργασια μου ειπε , αν οντως παιρνει επισκευη. αν οχι παμε για καινουριο.

επ ευκαιρια θα αλλαξω και τακακια και θα τα δωσω μαζεμενα...

Πάντως από τιμές τα σκίζουν τα μηχανάκια.
    220 ευρώ έβαλα καινούργιο ψυγείο (όχι της μάνας του) σε αμάξι 1600cc...

ο yes-u ειχε ανεβασει ενα θεμα (ή ειχε απαντησει σε δικη μου αντιστοιχη "αναζητηση", δεν θυμαμαι) αναφεροντας πως το ειχε κολλησει και ολα ειναι μια χαρα.
    Θα ελεγα να μην το φοβηθεις.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Εχω κολλησει πολλες φορες σε μαστορα ψυγειο μοτο. Απο την εμπειρια μου, σπανια δεν ξανα-ανοιγει καπου αλλου. Οι κολλησεις, αν ο μαστορας κανει τη δουλεια που πρεπει, θα αντεξουν για παντα. Αν ομως ανοιξε απο τσαμπουκα, στατικο ή εν κινήσει, δυσκολο να καταλαβεις αν το προβλημα ειναι μονο εκεινο το σημειο. Αν ανοιξε και χωρις τσαμπουκα ισως "σαπιζει" και θα ξανα-ανοιξει κι αλλου. Ειναι ευκολο να πας για μια κολληση και σε ενα διαστημα 12-18 μηνων να κανεις αλλες 2-3, κι αντι να τα δωσεις για ενα ψυγειο μια και καλη, θα εχεις πληρωσει τοσο εξοδο για τις κολλησεις.

Γνωμη μου ειναι, αν δεν τα εχεις τωρα ή αν δεν εχεις το χρονο να βρεις ψυγειο, κολλησε το ως λυση αναγκης, προσωρινη, και βλεπε για ψυγειο / κανε οικονομια. Κι αν δεν σου ανοιξει αλλου θα εισαι τυχερος!

Αν τα εχεις τα μπλινια κι εχεις και χρονο, ψαξε αμεσα για ψυγειο και μην φας χρονο/λεφτα σε κολλησεις που δεν θα σου κανουν το ψυγειο καινουριο.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

με 140€ αλλαξα τακακια και επισκευασα το ψυγειο. πολυ καλα μου βγηκε, ακομα δεν το πιστευω.

μενει σε βαθος χρονου να αντεξει. το μεσημερακι το παιρνω.

αν οντως ξανανοιξει θα ψαξω για καινουριο. θα παρατηρω αν χανει υγρα πιο τακτικα πλεον (δεν το κοιταζα ποτε) και θα κινηθω αναλογα αν υπαρξει προβλημα.

το ψυγειο τρυπαει απο πετρα που πεταει λαστιχο προπορευομενου,γι αυτο τωρα για να μην ξαναπαθεις βαλε σιτα ψυγειου .

αμα η σιτα εχει 80€ προτιμω να παρω ενα ιμιτασιον με 120 απο το ebay κι αμα ξαναχαλασει να βαλω το καινουριο.

οπως με την ιδια λογικη δεν εβαλα καγκελα, κοστιζουν οσο 3 πλαινα καπακια

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    αμα η σιτα εχει 80€ προτιμω να παρω ενα ιμιτασιον με 120 απο το ebay κι αμα ξαναχαλασει να βαλω το καινουριο.

Ε???
    Πήγαινε φίλε μου στο πλησιέστερο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και πάρε ψιλή σίτα για παράθυρα και ένα σπρέι χρώμα....
    Βάψε την σίτα ότι χρώμα θέλεις και βάλτη πάνω ανάμεσα στις κυψέλες με τα τοιχώματα του ψυγείου.... Ούτε βίδωμα ούτε τίποτα και καθάρισες με 5 ευρώ....

Κάτι τέτοιο ας πούμε....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sita1.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	106,3 KB 
ID:	326528

Μέλος
    τακακια τι μαρκα εβαλες βαλε?γιατι είμαι κ εγω για αλλαγη!

Αν και ψιλοβαριεμαι....
    Θα ψαξω να βρω την φωτο που ειχα παλαιοτερη "σηκωσει", το ποσο ειχε φαγωθει το καγκελο μετα απο πτωση και το συζηταμε.
    Παντως διαφωνω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2023, 15:37
  2. Κόστος διπλώματος
    από stako στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2010, 14:38
  3. Απαντήσεις: 27