μπράβο τρελοπιτσιρικά...(πάλι καλά δεν έπεσες πάλι)....μπράβο Βάλε.....Suzuki wake up call...
μπράβο τρελοπιτσιρικά...(πάλι καλά δεν έπεσες πάλι)....μπράβο Βάλε.....Suzuki wake up call...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
πείτε μου ότι υπάρχει αγωνιστικός όρος "σαλιάρα".............
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οκ, κατεστραμενο λάστιχο από τη δεξιά πλευρά για τον ντανο, μην τον κακολογώ άδικα.
Μπράβο και σε αυτόν τον νέο οδηγό, Βάλε τον λένε νομίζω; Αξία ιστορική και σημαντική δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.
< θα ' χουν να λεν οι τελευταίοι ( Jorge )
Αλλά οι γέροι (ROSSI )είναι ποιο ωραίοι... >
Ο Marquez δεν παιζεται!
Το λεμε και το ξαναλεμε!
13 νικες σε 18 αγωνες με αξιους αντιπαλους.
Επισης αν μου ελεγαν στην αρχη της χρονιας οτι ο Βαλεντινο θα επαιρνε την δευτερη θεση,απλα θα γελαγα.Τεραστιο επιτευγμα,να τερματισεις 1ος πισω απο το Μαρκεζ!Ειπαμε,ο μικρος δεν πιανεται..
Αντε κ του χρονου!
Inside MotoGP: How ASIMO's tech makes for faster motorcycles
Honda's MotoGP bikes are the fastest in the world, and the technology they pack is a big part of the puzzle. Join us for a look at what it takes to win a world championship.
http://www.cnet.com/news/inside-moto...r-motorcycles/