Βαγγελη , στειλε το κοριτσι στο εξωτερικο γιατι εδώ μπορει να φαει καμια αδεσποτη…
Βαγγελη , στειλε το κοριτσι στο εξωτερικο γιατι εδώ μπορει να φαει καμια αδεσποτη…
Εγω απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει να ελπιζω να κανω γιο!
Αντε με εναν καλο γαμπρο να βρεθουν τα κοριτσια σας να τις αγαπαει!!! Χαζομπαμπαδες ολοι!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ελλάδα, Πολυτεχνείο, Μηχανολόγος Μηχανικός, μεταπτυχιακό ναυπηγική εδώ ή Αγγλία. Συνταγή της επιτυχίας.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Οποιες άλλες πληροφορίες έχετε θα σας ήμουν ευγνώμων αν
μας τις δίνατε (όπως π.χ. τα ονόματα των σχολών.....)
Κατατοπιστικότατος!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω όμως τι παίζει με την εισαγωγή σ' ελληνικά πανεπιστήμια μιάς και ακολουθεί
τελείως άλλο πρόγραμμα μαθημάτων...........
Λοιπόν η μικρή μιλάει και γράφει τέλεια ελληνικά και αγγλικά. Και ''φροντιστηριακά'' γαλλικά και αραβικά........
Αν μπορείς γράψε μου τα ονόματα των σχολών που αναφέρεις..................................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Πληροφορίες για σπουδές στην Σουηδία (γενικά):
https://studyinsweden.se/
Πληροφορίες για πανεπιστήμια, προγράμματα σπουδών αλλά και διαδικασίες εισαγωγής, αιτήσεις, σημαντικές ημερομηνίες κτλ.
https://www.universityadmissions.se/intl/start
Αν σας ψήνει προς αγγλία ένας καλός μπουσουλας ειναι το παρακάτω
Αρχιτεκτονική
Art & Design
Τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους για την ανταπόκριση που δείξατε..........
Τους δε ελεύθερους να τους πληροφορήσω πως η μικρή διαθέτει ως προίκα τον αξιόλογο δίτροχο στόλο του μπαμπά της
(ετσι για να σας μπριζώσω λίγο........ )
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή στοιχείο υπάρχει, είναι καλοδεχούμενο.............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 13/11/2014 στις 18:02.
ανανήψαντας
Βάγγο όταν είδα τον τίτλο νόμισα πως έβγαλες το λύκειο και ετοιμάζεσαι να ανοίξεις τα φτερά σου!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/11/2014 στις 18:34.
Sent from me using a computer.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...