Σελίδα 43 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

@ 7Tolis
    Thanks!

Μέχρι στιγμής έχω δεί:
    -Breaking Bad
    -Spartacus
    -Τώρα βλέπω Dexter (μόλις τελειώσει πάω για Band of Brothers)

Κι έχω στην αναμονή ως τρέχοντα:
    -Sons Of Anarchy
    -Game Of Thrones

Πλέον ξεκινάω να δω σειρές των οποίων το τέλος είναι δεδομένο και δεν ''τρέχουν'' ακόμη...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Εν αναμομή του game of thrones ,
    άρχισα να ψάχνω για σειρές που θα μπορούσα να δω
    για να περάσει η ώρα μου .

Κατεβάζοντας διάφορα που τα έσβηνα μετά τη παρακολούθηση του 2ου επεισοδίου ,
    έπεσα πάνω στο Τhe 100 .

Οκ δεν είναι breaking bad ή game ή lost ...κτλ
    αλλά από διάφορα άλλα αυτό το ψιλοείδα έυκολα .

Μια σεζόν έχει παίξει και τώρα παίζεται η 2η .
    Δεν κακό ....

Το έχω ξαναγράψει... Leftovers. Ξεκινάει πολύ βαρετά, αλλά μετά το 3ο επ. φτιάχνει πολύ. Το τέλος της 1ης σεζόν είναι καθηλωτικό! Το The Strain είναι μάπα, το 100 βλέπω τη 2η σεζόν χαριστικά περιμένοντας κάτι να γίνει, εκτός από τους καλούς που γίνονται κακοί και τούμπαλιν.... Είδα και 2 επ. από το Forever... xmmmmxmxm κάτι δε μου κολλάει κάτι με χαλάει, δε ξέρω δε το συνέχισα...
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Mad Men!
    WHO RUNS THE SHOW

Και το castle καλουτσικο ειναι !

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν είχα δει ποτέ σειρές, πριν χρόνια γούσταρα το Twin Peaks, μετά από πολύυυυυ καιρό ξεκίνησα το Lost, κόλλησα λίγο και είδα σπαστά τον πρώτο κύκλο αλλά βαρέθηκα και αυτό είναι όλο.

Φέτος έκανα την μαλακία και είδα το Τrue Detectives... και λέω ότι έκανα μαλακία γιατί τελικά έχει τη φάση του να κολλήσεις με μια σειρά -και κυκλοφορούν πολλές καλές εκεί έξω πλέον- αλλά ξεκίνησα με την καλυτερότερη ever. Ότι και αν ξεκίνησα να δω μετά βαριόμουν, δεν ήταν σαν το True Detectives. Αν δεν το έχετε δει, σπεύστε άμεσα απλά μετά δεν θα ξαναδείτε τίποτα άλλο σε σειρά..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Scandal

Αστειεύεσαι, ε;
    safety doesn't happen by accident

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Χυμαδόρ, αφου σου άρεσε το τρου ντετεκτιβ, ψάξε να βρεις τις 5 σεζόν του "The Wire" (και διάβασε και σχετικά με τον τρόπο που σκέφτηκε και τις δόμησε οδημιουργός)
    ίσως ότι καλύτερο,ρεαλιστικό,ωμό,αχρωμάτιστο, έχει παίξει στην τελεόραση!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Χυμαδόρ, αφου σου άρεσε το τρου ντετεκτιβ, ψάξε να βρεις τις 5 σεζόν του "The Wire" (και διάβασε και σχετικά με τον τρόπο που σκέφτηκε και τις δόμησε οδημιουργός)
    ίσως ότι καλύτερο,ρεαλιστικό,ωμό,αχρωμάτιστο, έχει παίξει στην τελεόραση!
    Επειδή έχω δει προσφατα και τα δυο θα πω ότι δυσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο του True Detective. Το The Wire είναι καταπληκτικό αλλά δεν έχει ούτε την ατμόσφαιρα ούτε τις ερμηνείες του TD. Το The Wire είναι πολύ αληθινό για να το πεις ατμοσφαιρικο. Το Breaking Bad ίσως σου αρέσει περισσότερο.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Επειδή έχω δει προσφατα και τα δυο θα πω ότι δυσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο του True Detective. Το The Wire είναι καταπληκτικό αλλά δεν έχει ούτε την ατμόσφαιρα ούτε τις ερμηνείες του TD. Το The Wire είναι πολύ αληθινό για να το πεις ατμοσφαιρικο. Το Breaking Bad ίσως σου αρέσει περισσότερο.
    είμαι ο ένας απο τους δυο παγκοσμίως,ιερόσυλους που δεν του άρεσε το μπρικι μπαντ.
    Οντως το TD σε ατμοσφαιρικότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα.
    Δες όμως πως περιέγραψα στο χυμαδόρι το The Wire.

Α και το να λες, ότι η ερμηνεία του τύπου που μας δίνει χαρακτήρα σα τον Bunk Morland είναι υποδεέστερη, είναι αφορμή να τραβήξομε τα μουστάκια μας
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    είμαι ο ένας απο τους δυο παγκοσμίως,ιερόσυλους που δεν του άρεσε το μπρικι μπαντ.
    Οντως το TD σε ατμοσφαιρικότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα.
    Δες όμως πως περιέγραψα στο χυμαδόρι το The Wire.

Α και το να λες, ότι η ερμηνεία του τύπου που μας δίνει χαρακτήρα σα τον Bunk Morland είναι υποδεέστερη, είναι αφορμή να τραβήξομε τα μουστάκια μας

Bubblesssss

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	The_Wire_Bubbles.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	327259

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Το είδα κι αυτό... Καλό αν σου αρέσει αυτή η περίοδος του μεσοπολέμου και της ποτοαπαγόρευσης. Δε μου άρεσε που τις αλλαγές που γίνονταν στο κόσμο εκείνη τη περίοδο τις παρουσίαζε σαν ... του διαβόλου. Επίσης βιάστηκαν να κλείσουν τη σειρά στη τελευταία σεζόν γιατί μάλλον έπεσε μαχαίρι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Το έχω ξαναγράψει... Leftovers. Ξεκινάει πολύ βαρετά, αλλά μετά το 3ο επ. φτιάχνει πολύ. Το τέλος της 1ης σεζόν είναι καθηλωτικό!
    Το σκέφτομαι, το σκέφτομαι (τη φοβάμαι αν δεν της αρέσει ο πιλότος)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν είχα δει ποτέ σειρές, πριν χρόνια γούσταρα το Twin Peaks, μετά από πολύυυυυ καιρό ξεκίνησα το Lost, κόλλησα λίγο και είδα σπαστά τον πρώτο κύκλο αλλά βαρέθηκα και αυτό είναι όλο.

Φέτος έκανα την μαλακία και είδα το Τrue Detectives... και λέω ότι έκανα μαλακία γιατί τελικά έχει τη φάση του να κολλήσεις με μια σειρά -και κυκλοφορούν πολλές καλές εκεί έξω πλέον- αλλά ξεκίνησα με την καλυτερότερη ever. Ότι και αν ξεκίνησα να δω μετά βαριόμουν, δεν ήταν σαν το True Detectives. Αν δεν το έχετε δει, σπεύστε άμεσα απλά μετά δεν θα ξαναδείτε τίποτα άλλο σε σειρά..
    Όντως, ξεκίνησες με κάτι που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο. Στο μυαλό μου, μόνο το Galactica έρχεται που να αξίζει τόσο πολύ
    και πάλι όμως, χρειάζεται υπομονή στο μέσο της 3ης σαιζόν, που πήγαν να το κάνουνε πιο "αυτοτελές" αλλά δεν τους βγήκε και το επαναφέραν
    στα καλά του.

Από κει και πέρα, προτείνω τη σειρά Last Man Standing με έναν απολαυστικό Tim Allen και πολύ συμπαθητικό καστ, σειρά
    που παρότι είναι εντελώς "δεξιά" έχει απίστευτο γέλιο καθώς αντιτίθεται με οργή ενάντια στις politicaly correct νέες συνήθειές μας.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Το σκέφτομαι, το σκέφτομαι (τη φοβάμαι αν δεν της αρέσει ο πιλότος)

Όντως, ξεκίνησες με κάτι που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο. Στο μυαλό μου, μόνο το Galactica έρχεται που να αξίζει τόσο πολύ
    και πάλι όμως, χρειάζεται υπομονή στο μέσο της 3ης σαιζόν, που πήγαν να το κάνουνε πιο "αυτοτελές" αλλά δεν τους βγήκε και το επαναφέραν
    στα καλά του.

Από κει και πέρα, προτείνω τη σειρά Last Man Standing με έναν απολαυστικό Tim Allen και πολύ συμπαθητικό καστ, σειρά
    που παρότι είναι εντελώς "δεξιά" έχει απίστευτο γέλιο καθώς αντιτίθεται με οργή ενάντια στις politicaly correct νέες συνήθειές μας.
    Τι μου θυμησες...24ωρα αυπνιας εχω περασει με αυτη τη σειρα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF