προσέχουμε για να έχουμε!...
Σωστό.
Άρα αυτό πρέπει να μας βάλει σε υποψίες.
Κατά την άποψη πολλών και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι.
Κοινώς ζωντανοί οργανισμοί που για να ζήσουν χρειάζονται το νερό.
Εσυ αν πέθαινες από τη δίψα μέχρι πού θα έφτανες για μια γουλιά νερό? Χμμ?
Θα σκεφτόσουν τις κάμερες?
Γιατί χρησιμοποιείς Β' πληθυντικό? Είδες μήπως εσύ κάτι παραπάνω από εμάς? Ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς? Γιατί δεν το έχεις καταθέσει στις αρχές?
Το βίντεο το είδαμε ολόκληρο.
Και τί ρόλο παίζει ο καθένας ξέρουμε.
Το περιστατικό δεν είδαμε ολόκληρο.
Όπως δεν είδαμε ολόκληρη και την πορεία του καθενός από τους εμπλεκομένους από τη στιγμή της γέννησής τους μέχρι τη στιγμή που συνέβη το τραγικό αυτό συμβάν.
Συνεπώς, αν δεν έχουμε πλήρη στοιχεία, καλό είναι να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Μπορεί οι αστυνομικοί να ήθελαν τσίχλες και να τους έδωσε νερό και να έγινε παρεξήγηση. Μπορείς να το αποκλείσεις? Όχι.
Μπορεί να τους πρότεινε να πιουν καμιά μπύρα εν ώρα υπηρεσίας και να τους έθιξε. Μπορείς να το αποκλείσεις? Όχι.
Μπορεί να τους τη βίδωσε απλά, να ξεκινήσανε να τον σπάνε στο ξύλο με σκοπό να μην τον γνωρίσει ούτε η μάνα του όταν θα είχαν τελειώσει μαζί του, αλλά όταν είδαν τις κάμερες να φρέναραν. Μπορείς να το αποκλείσεις? Όχι.
Ουδείς δίκασε και καταδίκασε.
Απ'όσο γνωρίζω ελεύθεροι κυκλοφορούν.
Μη μιλάς άσχημα για τους φίλους σου γιατί καμιά μέρα δε θα σου σηκώνουν το τηλέφωνο και θα παρεξηγηθείτε
ΥΓ. Σου το είχα πει και την προηγούμενη φορά.
Χρησιμοποιείς τα ίδια 3-4 fallacies συνέχεια. Καταντάει βαρετό.
Τόσο καιρός έχει περάσει, πάλι με τα ίδια επέστρεψες? Απαράδεκτο σε βρίσκω![]()
Να γράψω και εγώ ο άσχετος ...
Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για συγκεκριμένα ιδεολογικά θέματα, αλλά άς δούμε τί μας ενώνει και όχι τί μας χωρίζει. Και στο συγκεκριμένο forum μας ενώνει η αγάπη και το πάθος μας (ο καθένας με διαφορετικό τρόπο) για τις μοτοσυκλέτες. Άς ασχοληθούμε περισσότερο με αυτές, παρά με το να την πέφτουμε ο ένας στον άλλο.
Οπότε ηρεμία, βαθιές ανάσες και τα σκοπευτικά στην ευθεία με τα μάτια ... ούπς... αυτό είναι για άλλο forum![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Χρειαζόμαστε ένα ταμείο στήριξης επιχειρηματολογούντων έναντι ανοήτων. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια μάταιη ταλαιπωρία. Μπορεί να είναι και ο μηδενισμός που με έχει καταβάλει τελευταία, αλλά τα κολλημένα μυαλά δεν![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Περιμενω απαντηση και απο τους λοιπους mods....
Μάλιστα.....
Ας δούμε τώρα ποιός έχει δίκιο. κοινώς, πάρε το αυγό και κούρεψτο....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ααααα κάτσε γιατί πάει το μυαλουδάκι μου...
Για τα ριπορτάκια σου μιλάς παλικάρι μου?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.... εγώ έβαλα το άρθρο που διάβασα, τίποτα περισσότερο. Ούτε εκεί ήμουν, ούτε είδα τι έγινε.
Δεν θέλω να εκφέρω/ουμε τελεσίδικες απόψεις για το τι έγινε και πως, όχι μόνο για το παρόν θέμα αλλά και όσα άλλα έχουν και θα γίνουν.... ( βλέπε περίπτωση νταλίκας στην Εγνατία....)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Παρακαλώ πολύ να λείπουν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί.
Εκ εμού του ιδίου.
πάντα ήθελα να το πω