Σελίδα 13 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι έχει, όταν ξεκινάς πένητας και καταλήγεις με πολύ μεγάλη περιουσία εκμεταλλευόμενος την ιστορία και την θέση που παίρνεις μετά λόγω αυτής (στην πολιτική σκηνή).

Εγώ προς το παρόν έχω κάποιες υποψίες βάσει ενδείξεων, που δεν αποδεινύονται όμως, οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου.
    Εγω δεν υπερασπιζομαι τους παραπανω εικονιζομενους,το αντιθετο μαλιστα,η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι κατακριταιοι ΜΟΝΟ επειδη εχουν λεφτα αλλα ακριβως για τον ΤΡΟΠΟ που τα απεκτησαν και την πορεια τους. Θελω να πω για να το παω στο αλλο ακρο πως οποιος δεν εχει μια,ειναι αφραγκος, ΔΕΝ ειναι αυτοματως και ο σωστος. Δεν ειναι κριτηριο,πως να το κανουμε. Και για τους αυτοδημιουργητους τυπου καρατζαφερη εχω τις αμφιβολιες μου επισης. Οπως ειπες και εσυ η ΠΟΡΕΙΑ και τα ΚΙΝΗΤΡΑ θα επρεπε να ειναι το κριτηριο και μονο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τα κοράκια της γενιάς του πολυτεχνείου μάστα...
    Λόγια που συνήθως προέρχονται από χουντικούς που τους χάλασε η μανέστρα.
    Συχνά συνοδευόμενα από άλλους μύθους ότι δήθεν οι Χούντα δεν άφησε εξωτερικό χρέος,
    δεν είχε σκάνδαλα, όλα δούλευαν ρολόι και μας πρόδωσαν οι Αμερικάνοι και Εβραίοι.
    Μας φάγανε και και την Κύπρο οι αλήτες.
    Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική.
    Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ γενιά του Πολυτεχνείου.
    Ούτε καν ηλικιακά
    Μια ας πούμε από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου
    (ξέρεις απ αυτούς που πέθαναν έξω)
    Είναι ετών 70 κάτι.
    Αυτοί οι πολλοί λίγοι που αντιστάθηκαν, που ήταν ΜΕΣΑ και όχι ήπιαν ένα καφέ απ έξω
    ή είπαν εκ των υστέρων ότι ήταν στο πολυτεχνείο είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
    Πλην Δαμανάκη και Λαλιώτη που πήγαν ταμείο οι άλλοι γύρισαν στις ζωές τους.
    Το ΠΑΣΟκ λοιπό μέσα στο πολυτεχνείο ήταν δεν ήταν το 10%.
    Όλες οι άλλες οι στελεχάρες ήταν Γαλλία, Σουηδία και Καναδά.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ
    ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ουτε καν παραμύθια της Χαλιμάς δε λες εσύ

Ναι όποιος δε συμφωνεί είναι Χουντικός και Φασίστας ωραία λογική... συγχαρητήρια.... Αυτό πάντως δεν είναι λέξεις χουντικού "Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
    Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)" αλλά σοβαρού ανθρώπου που γνωρίζει τη μόνη αλήθεια...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Και που θες να καταλήξεις ρε επιστήμονα???
    οτι ακομα και αν τα νερα τα πηρανε νταηλικι, εχουμε ουτε εγω ξερω ποσους αλλους και σαφως πολυ σοβαροτερους λογους ''επιστημονα''.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οτι ακομα και αν τα νερα τα πηρανε νταηλικι, εχουμε ουτε εγω ξερω ποσους αλλους και σαφως πολυ σοβαροτερους λογους ''επιστημονα''.
    Σοβαρότερους λόγους για τι πράγμα???? Αστυνομία δεν είναι μόνο τα ματ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Ναι όποιος δε συμφωνεί είναι Χουντικός και Φασίστας ωραία λογική... συγχαρητήρια.... Αυτό πάντως δεν είναι λέξεις χουντικού "Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
    Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)" αλλά σοβαρού ανθρώπου που γνωρίζει τη μόνη αλήθεια...
    φυσικα δεν ειναι λογια χοντικου,φασιστα κλπ, κανεις δεν ειπε κατι τετοιο , αλλα ειναι το ΕΔΑΦΟΣ για αναπτυξη τετοιων λογικων, "κανε εσυ τη δουλεια σου καλα και χωρις να ασχολεισαι με τα υπολοιπα " και ΙΣΩΣ κατι γινει απο μονο του. Δεν κανω προβλεψη,συμβαινει ηδη, ο κοσμος εχει γινει εσωστρεφης.

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Και λοιπον η αστυνομια τι κανει για τον καθε ψυχοπαθη που εχει στον κυκλο της??Αυτο ειναι το θεμα...Εγω δεχομαι πως ολοι οι αστυνομικοι δεν ειναι μπατσοι,αλλα το να συγκαλυπτεις στο ονομα του καθηκοντος και της δημοσιας ταξης (οχι εσυ προσωπικα) τετοιες συμπεριφορες απλα διαιωνιζει το προβλημα..
    Here I am,on the road again.......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το λοιπόν κάποιοι άνθρωποι τότε έδωσαν τη ζωή τους, φάγανε τρελό ξύλο και υπέστησαν βασανιστήρια. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την διάδοχη κατάσταση και τους "κατ΄επάγγελμα" & καριερίστες αγωνιστές (πολλοί απ αυτούς θα συμφωνήσω ότι τα είχαν πλακάκια με τη χούντα) είναι εντελώς συμπτωματική, επιτηδευμένη και σάπια μέχρι το κόκκαλο. Στην Ελλάδα ξεχνάμε τόσο εύκολα που ακόμα και ο Ντερτιλής θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως πολιτικάντης. Στην Ελλάδα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το να μπαίνει copyright και στη συνέχεια να διατίθενται με μονοπωλιακή αποκλειστικότητα ιδεολογίες, αγώνες και απόψεις.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    με ειδες εμενα να μιλαω για τα ματ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    1) Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    ενας μονο...πολλοι...
    Ναι η Δαμανάκη και καμιά δεκαριά ακόμα που πάντα θα βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να σφετερίζονται καταστάσεις.

Όπως και με το Πολυτεχνείο, που μια μέρα πριν γίνει φώναζε το ΚΚΕ "μην τσιμπάτε! φύγετε! προβοκάτσια των Αμερικανών ειναι!", κι όταν είδαν τί ήταν πραγματικά το Πολυτεχνείο αρχίσανε να μπαίνουν στη ζούλα από τις πίσω πόρτες και να σπάνε στο ξύλο και να πετάνε έξω αυτούς που είχαν ξεκινήσει την όλη κατάσταση.
    Το Πολυτεχνείο δεν είναι η Δαμανάκη.
    Αυτοί που κάναν το Πολυτεχνείο δεν έχουν όνομα.

Ούτε οι πορείες είναι ο Ανδρουλάκης κι ο Μπίστης.
    Αυτοί που κάνουν τις πορείες δεν έχουν όνομα.

Αλλά δυστυχώς έχει κολλήσει η βελόνα στην "ειρηνική πορεία/διαμαρτυρία" κι αντί να σπάσουν το κεφάλι της κάθε Δαμανάκη ώστε να μην τολμήσει να ξανακατέβει σε πορεία, πηγαίνουν σαν τις Παναγίες μην τυχόν και χαρακτηριστεί η πορεία βίαιη και "ωχ τί πάθαμε".
    Οι αντιεξουσιαστικοί και αναρχικοί κύκλοι μια χαρά γνωρίζονται μεταξύ τους ακόμα και με τις κουκούλες.
    Και το μεταμφιεσμένο μπάτσο τον καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα.

Αλλά αν δεν έχεις δει κουκουλοφόρους (από αυτούς που πετάνε τις μολότοφ στους μπάτσους) να κάνουν ασήκωτους στο ξύλο "κουκουλοφόρους" (από αυτούς που εμφανίζονται από το πουθενά και καίνε περίπτερα, μικρομάγαζα, αυτοκίνητα, Μαρφίν, κλπ), δεν έχεις δεί τίποτα.

Αλλά είπαμε. Πρέπει να σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ.
    Οπότε ειρηνική πορεία για να μην τρομάξει. (και τον τρομάζουν οι βαλτοί και δώσ'του πάλι καναπέ)
    Μήπως καμιά απεργία έστω μπας και διεκδικήσει τίποτα? (και δώσ΄του κάνουν κακό στην ανάπτυξη, κάνουν κακό στον τουρισμό, κάνουν κακό στην Ελλάδα ενώ προσπαθούνε οι Άλλοι να μας σώσουν κι αυτοι τα κάνουνε πουτάνα).
    Α ναι ξέχασα. Κλείνουν και τους δρόμους.
    Ε βέβαια. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα μήνυμα και να διαμαρτυρηθείς είναι να ανέβεις στο πεζοδρόμιο (ή να πας στη Βαρυμπόμπη που είχε προτείνει και η σύντροφος Πιπιλή για να μην κάνεις φασαρία κι ενοχλείς και το Θανούλη τον Πλεύρη που είναι μέσα στη βουλή και σκέφτεται το παλικάρι), και να κρατήσεις την ανάσα σου μέχρι να σκάσεις.

Καταδικασμένοι είμαστε όπως και να'χει.
    Απλά κάποιοι είναι στον πάτο του μπουκαλιού και πιστεύουν ότι άμα κολυμπήσουν προς τα πάνω θα γλιτώσουν τον πνιγμό, ενώ κάποιοι κρέμονται από το φελό, κι επειδή βρίσκονται ψηλά νομίζουν ότι θα γεμίιιιιιιιζει το μπουκάλι αλλά αυτούς δε θα τους πνίξει.

If you wanna make the world a better place take a look at yourself and make a change που έλεγε κι ο Μιχαλάκης ο Τζάκσον κι άλλα τέτοια όμορφα.
    Κοιτάτε τη δουλειά σας κι όχι παραπέρα γιατί κάνει τζιζ.
    Και τέλος πάντων όπως βολεύεται ο καθένας.

Τα σκατά στο τέλος όλοι θα τα φάμε.
    Η συνειδητοποίηση της κατάστασης είναι που μετράει.
    Άλλος θα τα τρώει και τουλάχιστον θα έχει τα @@ να παραδέχεται ότι τρώει σκατά.
    Άλλος θα τα τρώει και θα τα βαφτίζει παντεσπάνι, και θα ευχαριστεί κι αυτούς που του τα δώσανε και δεν τον αφήσαν νηστικό να πεθάνει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    με ειδες εμενα να μιλαω για τα ματ?
    Γιατί ρε?

Αφού μόνο τα ματ δέρνουνε.
    Οι άλλοι πιάνουν τους κακούς.

Συνονόματε, δεν αντέχουμε τόσες αλήθειες ρε φίλε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Συνονόματε, δεν αντέχουμε τόσες αλήθειες ρε φίλε...
    Δεν ξέρω αν μιλάς ειρωνικά ή όχι.

Όπως και να'χει, όποιος δεν αντέχει την αλήθεια κοιτάει αλλού.
    Κι όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αυτό κάνουμε.
    Το θέμα είναι να ξέρουμε αν το κάνουμε επίτηδες ή όχι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν μιλάς ειρωνικά ή όχι.

Όπως και να'χει, όποιος δεν αντέχει την αλήθεια κοιτάει αλλού.
    Κι όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αυτό κάνουμε.
    Το θέμα είναι να ξέρουμε αν το κάνουμε επίτηδες ή όχι.
    Ειρωνικά ποτέ, δεν είναι του χαρακτήρα μου.
    Οι αλήθειες πονάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, τους υπαίτιους και τους ωφελημένους αλλά περισσότερο όλους εμάς που τους ανεχόμαστε κι ας ξέρουμε (την αλήθεια).
    Αυτό εννοούσα χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ειρωνικά ποτέ, δεν είναι του χαρακτήρα μου.
    Οι αλήθειες πονάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, τους υπαίτιους και τους ωφελημένους αλλά περισσότερο όλους εμάς που τους ανεχόμαστε κι ας ξέρουμε (την αλήθεια).
    Αυτό εννοούσα χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ από το θρεντάκιον τούτο ωφελήθηκα. Ξαναδιάβασα (όλο όμως) το "κράτος εν κράτει" της διεθνούς Αμνηστίας.
    Ευχαριστώ και τον δημιουργό του θρεντ αλλά και τον Γιώργο για την ευκαιρία που μου έδωσαν.

Η επανάληψη βοηθάει στο να μην ξεχνάς.

Τα υπόλοιπα δυστυχώς με αφήνουν παγερά αδιάφορο μιας και είναι σούπα πολυανακατεμένη, ξινισμένη και πολλάκις σερβιρισμένη..
    Οποιανού το ανώτερο μέρος του κορμιού του δεν είναι ακατοίκητο μπορεί να κάνει αλληλουχία σκέψεων. Ας επεξεργαστεί τα δεδομένα και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 20/11/2014 στις 15:57.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF