εγω φιλε δε γέλασα.
Παγωσα.
λεω δενειναι δυνατόν,δεν ακουσα καλά.
Κι όμως,καλά άκουσα.
εγω φιλε δε γέλασα.
Παγωσα.
λεω δενειναι δυνατόν,δεν ακουσα καλά.
Κι όμως,καλά άκουσα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ρε αγόρια έχετε ξεφύγει??? Είναι δυνατόν το 80% μιας σχολής που προέρχεται από τις πανελλήνιες με αριστούχους μαθητές να είναι φασίστες??? Ούτε καν δεξιοί αλλά φασίστες???
Πείτε μου κάτι κοιμάστε το βράδυ και βλέπετε φασίστες στον ύπνο σας???
Να το δεχτώ ένα ποσοστό να πιστεύει στο φασισμό η σε ότι σκατά άλλο διεστραμένο θέλει αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί.... ΕΛΕΟΣ...
Μπααα θα κλεψει από τον διπλανό, θα του ειναι πιο εύκολο απο το να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει, από το να χάσει την βολή και την σιγουριά του καναπέ!
Εεεε μα, πώς θα πείσει ότι είναι ανεργος;
Μπααα απλά έγινα ο κακός και ο γραφικός που τους χάλασε το όνειρο!
Τι να πεις! Και όχι μόνο ψηφίζουν αλλά έχουν και άποψη για τα κακώς κείμενα και για την ζημιά που η γενιά μου τους έχει κάνει
Εχεις δει ανεργο να πηγαινει ταξιδι του μελιτος (3χηνεςπεριπου) και μετα να σου λεει περιλυπος οτι δεν εχει δουλεια;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εχεις δει φρεσκοαπολυμένο να παίρναι 15000 αποζημίωση και να τα "επενδύει" σε VW Golf??
Εχεις φωνάξει κόσμο για δουλειά και να σου λένε , παίρνω ταμεία ανεργίας ακόμα. Θα ψάξω αργότερα.
Εχεις δει κόσμο που αμείβεται με 350€ το μήνα , να ωρύεται να πάρει την άδειά του Αύγουστο , επειδή : τί να κάνω στην Πάρο/Νάξο/Μύκονο Ιούνιο μήνα????.
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ , ΖΩΟΝ.........
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , χαλάει χαλαρά 1000+ € για 10 μέρες νησί.
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , ακουμπάει 200ευρα στον Παντείδη/Πάολα/Μαζωνάκη κλπ
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει 350€/μήνα , παίρνει ΜΟΝΟ ΜΕ 200€ το τελευταίο galaxy/i-phone/lumia ( και 40€ πάγιο μαλάκααααααααααααα)
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ κάνει συμβόλαιο με 40€ πάγιο =40+12 =480 χρόνο
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , ακουμπάει χαλαρά ένα μηνιάτικο για διαρκείας στο Καραϊσκάκη
Σοβαρά τώρα , άλλαξε τροπή το νήμα ή γράφω σε λάθος thread ??
Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 20/11/2014 στις 23:20.
Καλά βάλτε ΑΝΤ1 τώρα να καμαρωσετε νεολαία...
Εχει πλακα που συζηταμε για πουλμουρ εδω μεσα...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 21/11/2014 στις 00:54.
εγω πιστευω οτι ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε..
αλλα δεν ξερω καπου το χανουμε!!το γιατι δεν το ξερω!
μαιντανουληδες i m back..................
Το θέμα είναι ότι τα παιδιά που δουλεύανε στο περίπτερο δεν ήταν δηλωμένοι υπάλληλοι. Είδατε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης από το περίπτερο;
Μηδαμινή ζημιά, ελάχιστα νερά λοίπουν, αμελητέα ποσότητα. Μετάφραση; Ας μην μπλέξουμε τώρα κ βρούμε κ τον μπελά μας. Όλα καλα!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν διαβάσεις πιο προσεκτικά όλα τα σχόλια θα καταλάβεις πολύ καλά γιατί και που το χάνουμε. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Επίσης θα καταλάβεις ακόμα και τι εννοούσε ο daz με αυτό που είπε ποστάροντας κάτω από συγκεκριμένα ποστάκια.
Αν όμως συνεχίσεις να μεταφράζεις και να ερμηνεύεις κάτι, με την επιπολαιότητα και την απερισκεψία που το έκανες, θα μείνεις με την απορία.
No offense.
Sent from me using a computer.