Σελίδα 23 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    κοινή λογική χρειάζεται... οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας ειδικά σε τόσο πρόορο βαθμό άρα πιστεύεις ότι 80% της κοινωνίας είναι φασίστες????
    Εγώ αντί για κοινή λογική θα το ονόμαζα σφάλμα λογικής πάντως.

Biased sample fallacy ξέρω γω τι φάση κι έτσι...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις προσωπικα κατι που δεν σε αφορα. Αν δεν εισαι η δεν νοιωθεις ολα τα παραπανω δεν μιλαει κανεις για σενα. Καταλαβαινεις ομως οτι με το να αποτελει θεμα ταμπου το προβλημα δεν προκειτε να λυθει ποτε. Φτανει με την κακως εννοουμενη "συναδελφικοτητα".
    Καθολου ντεμοντε,μακαρι να ανοιξει ενα θεμα με το τι καλα κανει η αστυνομια τη δουλεια της,απλα αυτο το θεμα εδω ειναι για το που δεν την κανει καλα. Και υπαρχουν στοιχεια και παραδειγματα, μακαρι να ηταν ολα ψεματα αλλα δυστυχως δεν ειναι. Σαν να μαι γιατρος και να λεω οτι κανενας δεν παιρνει φακελακι, σαν να ειμαι δημ. υπαλ. και να λεω οτι κανενας δεν ειναι αργοσχολος και βραδυκινητος, σαν να λεω οτι ειμαι υδραυλικος και επειδη κοβω εγω αποδειξη να λεω οτι ολοι οι υδραυλικοι κοβουν αποδειξεις κλπ κλπ. Ολα ειναι ποσοστα και αυτα καθοριζουν τον κανονα και ποια ειναι η εξαιρεση..
    Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι ολα καλα η οτι πρεπειινα αντιμετοπιζεται κατι σαν ταμπου....Ενοειται οτι τα πραγματα τα χουμε σκατ@@@σει εμεις απο πολλες αποψεις...

Ομως να δεχτω αποψεις σαν τις δικες σου που δεν προσβαλλον και δεν θιγουν κανεναν και να το συζητησουμε οσο θελεις....

Και ναι επισης να δεχτω οτι μιλαμε για ενα βρωμικο σωμα που αρκετα συχνα παρανομει για να εξυπηρετησει συμφεροντα αλλων.....

Και να δεχτω οτι υπαρχουν αβουλοι που ολες αυτες τις πραξεις τις δεχονται σαν σωστες γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους η εκει τους οδηγει η μοδα που επικρατει...

Ομως πιστευω να τα πουμε ολα αυτα με τροπο που να μην θιγει ανθρωπους εδω μεσα με οσα ακουστηκαν....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

οταν πας σε μεμονομενες ομαδες που απο πισω υπαρχει ενα πολιτικο υποβαθρο,δεν αντικατοπτριζει την γενικοτερη κοινωνια,η εστω μια μεγαλυτερη κοινωνικη ομαδα.
    μεσα στην αστυνομια,στον στρατο κλπ,ποσοι αριστεροι ειναι πχ;;;αν ειναι βασικα...
    οι περισσοτεροι απο δηθεν αριστερους διοριστηκανε ... if you know what i mean....
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 22/11/2014 στις 00:45.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι ολα καλα η οτι πρεπειινα αντιμετοπιζεται κατι σαν ταμπου....Ενοειται οτι τα πραγματα τα χουμε σκατ@@@σει εμεις απο πολλες αποψεις...

Ομως να δεχτω αποψεις σαν τις δικες σου που δεν προσβαλλον και δεν θιγουν κανεναν και να το συζητησουμε οσο θελεις....

Και ναι επισης να δεχτω οτι μιλαμε για ενα βρωμικο σωμα που αρκετα συχνα παρανομει για να εξυπηρετησει συμφεροντα αλλων.....

Και να δεχτω οτι υπαρχουν αβουλοι που ολες αυτες τις πραξεις τις δεχονται σαν σωστες γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους η εκει τους οδηγει η μοδα που επικρατει...

Ομως πιστευω να τα πουμε ολα αυτα με τροπο που να μην θιγει ανθρωπους εδω μεσα με οσα ακουστηκαν....
    Μαζι σου σε ολα! Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι καποιες εκφρασεις λεγονται για την οικονομια της κουβεντας. π.χ ειπα σε ενα σημειο εν ολιγης οτι θα επρεπε να ντρεπεται οποιος ειναι ματατζης. (αποτελει μια προσωπικη αποψη απο βιωματα και ερεθισματα ετσι... ) Το εννοω γιατι δεν ειδα ποτε κανεναν να εμποδισει,αναφερει συναδερφο για τον "υπερβαλον ζηλο" και κατα τη γνωμη μου η ανοχη και η σιωπη ειναι συνενοχη. Δεν δεχομαι το "εκτελουσα εντολες" γιατι ξαναειπα ο ζηλος τους δειχνει οτι δεν ειναι μονο δουλεια οταν συνεχιζεις να βαρας ανθρωπους πεσμενους στο εδαφος,ανθρωπους που κατι διεκδικουν συνηθως,το θεωρω το πιο ανηθικο πραγμα...
    Ουτε δεχομαι το "ημουν κουρασμενος και τσιτωμενος" ,λυπαμαι γιατι και αλλα επαγγελματα κουραζονται και νευριαζουν αλλα αλοιμονο αν ενας γιατρος εβγαζε τα νευρα του στο χειρουργικο κρεβατι για τις απληρωτες εφημεριες του.
    "το 3 και 60 παιρνετε και το κοσμο δερνετε" δειχνει αυτον τον αποτροπιασμο αλλα κανεις τους δεν το καταλαβαινει ,οποτε καπου δεν καθεσαι να αναλυσεις την καθε κουβεντα. οταν τροχιζεις στην κλουβα την ακρη της ασπιδας με τον σουγια,οταν φορας σιδηρογροθιες δεν μπορω να δεχτω το κανω την δουλεια μου.
    Αντιστοιχα ισχυουν και για την υπολοιπη αστυνομια σε ενα ποσοστο μικροτερο θελω να πιστευω, αλλα τους παιρνει η μπαλα στα λογια γιατι δεν κανουν κατι να το εμποδισουν και να το αλλαξουν οι υπολοιποι.
    Αν πικραινεσαι εσυ τι να πει η κοινωνια οταν διαβαζει την εκθεση της διεθνους αμνηστιας π.χ. Απογοητευση,ΦΟΒΟΣ,ΘΥΜΟΣ... γιατι μεσα απο τους κολπους της αστυνομιας (απο την ιεραρχεια ψηλα,μεχρι τον πρωην ειδικο φρουρο) θα μπορουσε να υπαρξει μια ελπιδα να αλλαξει κατι.....
    Αυτα .... πολλα ειπα μαλλον!
    Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 22/11/2014 στις 00:58. Αιτία: προσθηκη κειμενου (italics)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εδω μπαινουν τα "μεμονωμενα περιστατικα"?
    ωχ, συγνωμη...αυτος ηταν εκτος υπηρεσιας...(ανεξαρτητα αν καλυφθηκε απο καποιον που ηταν σε υπηρεσια)...

ας ανοιχτει ενα αλλο θρεντακι γι'αυτους που ειναι εκτος υπηρεσιας ρε παιδια...

Ενταξ υπαρχουν και καποιοι που προσπαθουν κ αποτρεπουν συχνα διαφορα.....δεν εχω βεβαια την απαιτηση να το ξερουν οσοι ειναι εξω απο αυτο, αλλα ισχυει...Στο θεμα μας η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ..αν καποιοα στιγμη απεμπλακει εντελως η αστυνομια απο την πολιτικη εξουσια και λειτουργει με ενα τροπο αυτονομο και ουσιαστικα χρησιμοποιωντας τα ιδια μετρα και σταθμα απεναντι σε ολους ανεξαρτητα ποιος κυβερνα τοτε θα δεις οοοοολα τα καλα παδια ( ενταξει μπορει και να υπερβαλω λιγο).. να λειτουργουν επαγγελματικα..
    Απλα πραγματακια αλλα που μυαλο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εδω μπαινουν τα "μεμονωμενα περιστατικα"?
    ωχ, συγνωμη...αυτος ηταν εκτος υπηρεσιας...(ανεξαρτητα αν καλυφθηκε απο καποιον που ηταν σε υπηρεσια)...

ας ανοιχτει ενα αλλο θρεντακι γι'αυτους που ειναι εκτος υπηρεσιας ρε παιδια...
    E μα κλασσικα.Η αθωα και ανυπερασπιστη κορασιδα υποφερει στα χερια του κτηνους μονο οταν το κτηνος ειναι εκτος υπηρεσιας (εντος ειναι ενας σαν και εμας που "ε ανθρωπος ειναι και αυτος το παρακανε" -στην καλυτερη των περιπτωσεων- )
    και ανυπερασπιστη κορασιδα, μονο οταν βρισκεται σε ιδιωτικο χωρο.
    Στις διαδηλωσεις και σε δημοσιους χωρους γενικα ειναι γνωστο οτι μαζευονται αποκλειστικα και μονο "γυναια αμφιβολου ηθικης" .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    ..Στο θεμα μας η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ..αν καποιοα στιγμη απεμπλακει εντελως η αστυνομια απο την πολιτικη εξουσια και λειτουργει με ενα τροπο αυτονομο και ουσιαστικα χρησιμοποιωντας τα ιδια μετρα και σταθμα απεναντι σε ολους ανεξαρτητα ποιος κυβερνα ....
    Αυτο νομιζω ειναι οτι πιο τρομακτικο!! Γιατι αν τους αφησεις ελευθερους κατι μου λεει οτι μονο ιδια μετρα και σταθμα δεν θα εχουν (βλ. συνεργασια με Χ.Α)
    Εκτος αν εννοεις να μπει η διαδικασια των προσληψεων (δεν λεω για τις ανωτερες σχολες απο πανελληνιες) στο ΑΣΕΠ και να φυγει απο τα χερια της ιδιας της αστυνομιας που ειναι διαβλητο σε πολιτικα μεσα, οποτε και ειμαι μαζι σου.
    Αλλαγη νοοτροπιας θελει (ξεκιναει απο την ηγεσια αλλα οχι μονο) και οχι απλως διενεργεια ε.δ.ε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Αυτο νομιζω ειναι οτι πιο τρομακτικο!! Γιατι αν τους αφησεις ελευθερους κατι μου λεει οτι μονο ιδια μετρα και σταθμα δεν θα εχουν (βλ. συνεργασια με Χ.Α)
    Εκτος αν εννοεις να μπει η διαδικασια των προσληψεων (δεν λεω για τις ανωτερες σχολες απο πανελληνιες) στο ΑΣΕΠ και να φυγει απο τα χερια της ιδιας της αστυνομιας που ειναι διαβλητο σε πολιτικα μεσα, οποτε και ειμαι μαζι σου.
    Αλλαγη νοοτροπιας θελει (ξεκιναει απο την ηγεσια αλλα οχι μονο) και οχι απλως διενεργεια ε.δ.ε
    Οχι φιλε μου το λεω και το πιστευω οτι δεν χρειαζεται πολιτικος μπαμπουλας η καθοδητης (σιγα τα λαχανα δηλ) για να κανεις σωστα την δουλεια σου...δεν χρειαζεται καθε που αλλαζει υπουργος η κυβερνηση να φευγουν οι μεν και να ρχονται οι αλλοι να δηλωσουν υποτελεια..

Για τις συνεργασιες πιστευω οτι ανετα μπορουν κ τωρα να γινουν...

Τελος αυτο που ειπες για την νοοτροπια εχεις απολυτο δικιο....

Thanks φορ δε conversation ...

Υ.Γ. το χαρηκα που ειπαμε δυο κουβεντες σαν ανθρωποι και δεν βριστικαμε....(φτασαμε να αμφιβαλουμε και για πραγματα που θα πρεπε εδω μεσα να ηταν δεδομενα)....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    οι περισσοτεροι απο δηθεν αριστερους διοριστηκανε ... if you know what i mean....
    :ZZZ: Καλημερα!!
    Το τραγουδι "εγω γι αλλου ξεκινησα κι αλλου η ζωη με παει" το χεις ακουσει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Κοίτα έχω βαρεθεί ν ακούω για δήθεν αριστερούς...
    Αν είναι να πούμε λοιπόν για αυτούς για τους άλλους τους ορίτζιναλ πότε θα πούμε?
    Πόσοι από τη ΝΔ διορίστηκαν?
    Οι μισοί? Το 80%, το 90? Όλοι????
    Απ το ΠΑΣΟΚ?
    Όλα αυτά λοιπόν περί αριστερών με δεξιές τσέπες για μένα
    είναι μια προσπάθεια μετακίνησης του κέντρο βάρους της κουβέντας
    πιο δίπλα.
    Εκ του πονηρού φυσικά γιατί πιο δίπλα παν κι οι ευθύνες.
    Ακόμα και η κουβέντα που κάνουμε σε λάθος βάση είναι.
    Εξετάζουμε το τι έγινε και δεν βλέπουμε το γιατί έγινε.
    Ο κόσμος λοιπόν έπρεπε να είναι στη δουλειά του, οι μαθητές (φοιτητές)
    στα σχολείο τους και οι μπάτσοι να κυνηγάνε κλέφτες και παλιάνθρωπους.
    Εμείς έπρεπε να ονειρευόμαστε μηχανάκια, βόλτες και οι πιο νέοι γκομενάκια.
    Το ότι αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν, είναι η ανωμαλία που προκαλεί τα υπόλοιπα.
    Για όλα τα παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν έως σήμερα
    Αυτοί χειραγώγησαν το μέσο άνθρωπο για να ικανοποιήσουν την απληστία τους.
    Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια και μην ψάχνεις.

υγ
    Καμία επανάσταση δεν έγινε πετώντας τούρτες
    και καμία επανάσταση δεν έγινε επειδή κάποιοι ρομαντικοί
    θέλησαν να αποκαταστήσουν τη παγκόσμια δικαιοσύνη.
    Οι επαναστάσεις έγιναν από πεινασμένους και το πρόγραμμα
    είχε αίμα, δάκρυα και σπέρμα.

χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 22/11/2014 στις 09:48.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

οταν πας σε μεμονομενες ομαδες που απο πισω υπαρχει ενα πολιτικο υποβαθρο,δεν αντικατοπτριζει την γενικοτερη κοινωνια,η εστω μια μεγαλυτερη κοινωνικη ομαδα.
    μεσα στην αστυνομια,στον στρατο κλπ,ποσοι αριστεροι ειναι πχ;;;αν ειναι βασικα...
    Κοίτα τους συνδικαλιστές τους , τι ποσοστό παίρνουν και θα καταλάβεις πόσοι είναι αριστεροί .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    macedonas Δε μιλάς σε τίποτα παιδάκια, στους περισσότερους τομείς από πανεπιστήμια, σχολεία, νοσοκομεία, μέχρι αγρότες οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές σε τεράστια πλειοψηφία είναι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας και σχεδόν πάντα έτσι ήταν. Δε θέλει και πολύ κλικ κλικ για να καταλάβει κανείς πως είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κανείς δεν αθωώνει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα της ΔΕΞΙΑΣ να φταίει η Αριστερά, έχει καταντήσει αηδία. Πόσο μάλλον αν θέτει κανείς το ΠΑΣΟΚ στην αριστερά (sic). Το κακό με τη λαϊκή δεξιά δεν είναι μόνο πολιτικό/οικονομικό που όπως είναι προφανές από τα post μου δε συμφωνώ για κανένα λόγο. Το μεγαλύτερο κακό είναι πως προσβάλουν συνεχώς την αισθητική και τη νοημοσύνη μου. Ε αυτό το πράγμα απλά δε το αντέχω ! Δύο παραδείγματα για να το κάνω και "λιανά" Δε μπορώ να βλέπω τύπο σε παράπηγμα να μην έχει δόντια και να είναι με την κάρτα της ΝΔ, Όπως επίσης να βλέπω γυναίκα με λάτεξ κολάν και κορμάκι, με 2 λίτρα σιλικόνης σε κάθε μαστό, το μαλλί μπουκλέ πλατίνα και τακούνι 15 πόντους να μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών να έχει βγάλει ΠΑΝΤΕΙΟ και να την παίρνουν νουμεράδα οι μισοί Δαπίτες που ή έχουν τραπεζικό λογαριασμό με πολλά ψηφία ή έχουν θέση. (Αυτά αφορούν την αισθητική) Δεν αντέχω να ακούω τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Κωστάκη τον Καραμανλή και το ότι ήταν ανύπαρκτος και χλαπάτσας γιατί του είχαν απαγάγει τα παιδιά του και είμαι σίγουρος πως αρκετοί ακόμα και εδώ μέσα στο φόρουμ έχουν ένα μπατζανάκη, ξάδερφό του γκόμενου της θείας τους της χορεύτριας που είναι στην ΕΥΠ χωμένος και τα ξέρουν όλα αυτά από πρώτο χέρι! (αυτό αφορά τη νοημοσύνη)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης
    οκ ! (plaquenil εχουμε ?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    τα πάντα όλα διαθέτομεν...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF