Πυροσβεστικο (γενικοτερα) σε βρισκω ggs.Δε βαριεσαι, ο καθ'ενας εχει τα χουγια του.
Το οτι η αστυνομια γενικοτερα τηρει και εφαρμοζει το συνταγμα και τους νομους ειναι μια πολυ ομορφη και πειστικη αφηγηση,και εμενα με κανει να χυνω (δακρυα) σαν κλασσικος αστος που ειμαι μιας και μεγαλωσα σε μια πανεμορφη αστικη δημοκρατια οπως και εσυ.
Το μεγαλο προβλημα αυτης της αφηγησης ειναι οτι δουλευει μονο, και μαλιστα κουτσα στραβα,οταν δεν υπαρχει γενικοτερα μεγαλη δυσαρεσκεια απο την πλειοψηφια των αστων (απο εμας δηλαδη) .
Διοτι οπως ειναι και ολοφανερο πλεον, το τι ακριβως συνταγμα και νομους υπερασπιζεται η αστυνομια εχει να κανει με την γενικοτερη χροια των αποφασεων και της ατζεντας της εκαστοτε πολιτικης εξουσιας.
Κλασσικα οι μπατσοι συμπεριφερονται σαν τους δικαστες σε αυτο τον τομεα (σε σοι δικαστικων και με ολιγη απο μπατσους μεγαλωσα και ξερω τις φαντασιωσεις τους,τοσο τραβεστιλικι με εχει στιγματισει ρπμ ).
Ολοι αθωοι,και χωρις καμια απολυτως προσωπικη ευθυνη για τιποτα,ουτε καν για την αποφαση τους να ενταχθουν σε ενα σωμα,το οποιο παει οπου φυσαει ο ανεμος,και αν ο ανεμος μου σκαει εμενα στην μαπα με φορα και μου την κανει εμπριμε κυριολεκτικα,
ακουω και το αμιμητο "εσυ τους ψηφισες" .
Δεν λεω οτι με το να αγωνιζεται καποιος μπορει να αλλαξει τα πραγματα, και δεν πρεπει να σκεφτεται και ετσι στην τελικη.
Αλλα αν δεν αναλαβει ο καθ'ενας την προσωπικη του ευθυνη τοτε θα φτασουμε στο σημειο να λεμε και να τα πιστευουμε κιολας οτι οι φαρμακοποιοι ειναι ξεπεσμενοι Ρομπεν των Δασων,οι δικαστικοι αδικημενοι τιμιοι αγωνιστες και υποστηρικτες των συμφεροντων του λαου,οι μπατσοι σακοι του μποξ και τιμια λαικα παιδια,κοκ.
Δεν μπορω να βρω αθωους,ουτε καν εγω δεν νιωθω τετοιος,αλλα δεν μπορω πλεον να κρινω τους ανθρωπους εκτος της γενικοτερης εικονας.