Σελίδα 36 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πυροσβεστικο (γενικοτερα) σε βρισκω ggs.Δε βαριεσαι, ο καθ'ενας εχει τα χουγια του.
    Το οτι η αστυνομια γενικοτερα τηρει και εφαρμοζει το συνταγμα και τους νομους ειναι μια πολυ ομορφη και πειστικη αφηγηση,και εμενα με κανει να χυνω (δακρυα) σαν κλασσικος αστος που ειμαι μιας και μεγαλωσα σε μια πανεμορφη αστικη δημοκρατια οπως και εσυ.
    Το μεγαλο προβλημα αυτης της αφηγησης ειναι οτι δουλευει μονο, και μαλιστα κουτσα στραβα,οταν δεν υπαρχει γενικοτερα μεγαλη δυσαρεσκεια απο την πλειοψηφια των αστων (απο εμας δηλαδη) .

Διοτι οπως ειναι και ολοφανερο πλεον, το τι ακριβως συνταγμα και νομους υπερασπιζεται η αστυνομια εχει να κανει με την γενικοτερη χροια των αποφασεων και της ατζεντας της εκαστοτε πολιτικης εξουσιας.

Κλασσικα οι μπατσοι συμπεριφερονται σαν τους δικαστες σε αυτο τον τομεα (σε σοι δικαστικων και με ολιγη απο μπατσους μεγαλωσα και ξερω τις φαντασιωσεις τους,τοσο τραβεστιλικι με εχει στιγματισει ρπμ ).
    Ολοι αθωοι,και χωρις καμια απολυτως προσωπικη ευθυνη για τιποτα,ουτε καν για την αποφαση τους να ενταχθουν σε ενα σωμα,το οποιο παει οπου φυσαει ο ανεμος,και αν ο ανεμος μου σκαει εμενα στην μαπα με φορα και μου την κανει εμπριμε κυριολεκτικα,
    ακουω και το αμιμητο "εσυ τους ψηφισες" .

Δεν λεω οτι με το να αγωνιζεται καποιος μπορει να αλλαξει τα πραγματα, και δεν πρεπει να σκεφτεται και ετσι στην τελικη.
    Αλλα αν δεν αναλαβει ο καθ'ενας την προσωπικη του ευθυνη τοτε θα φτασουμε στο σημειο να λεμε και να τα πιστευουμε κιολας οτι οι φαρμακοποιοι ειναι ξεπεσμενοι Ρομπεν των Δασων,οι δικαστικοι αδικημενοι τιμιοι αγωνιστες και υποστηρικτες των συμφεροντων του λαου,οι μπατσοι σακοι του μποξ και τιμια λαικα παιδια,κοκ.
    Δεν μπορω να βρω αθωους,ουτε καν εγω δεν νιωθω τετοιος,αλλα δεν μπορω πλεον να κρινω τους ανθρωπους εκτος της γενικοτερης εικονας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Το οτι η αστυνομια γενικοτερα τηρει και εφαρμοζει το συνταγμα και τους νομους ειναι μια πολυ ομορφη και πειστικη αφηγηση,και εμενα με κανει να χυνω (δακρυα) σαν κλασσικος αστος που ειμαι μιας και μεγαλωσα σε μια πανεμορφη αστικη δημοκρατια οπως και εσυ.
    Για αστό πάντως δεν σε κόβω....
    Μικροαστό, μπορεί.
    Αλλά για να υπάρχουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει και καπιταλισμός
    που στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ.
    Άρα?
    Ρίξε καμιά επανάληψη στους Μαρξιστολόγους γιατί κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
    -το Μαρξ άστονα γιατί θα τα βρεις μαστούνια-
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μικροαστό, μπορεί.
    Άρα?
    Καπιταλισμό έχουμε στην Ελλάδα....

Μικροαστό, μπορεί.
    Άρα?
    Προφανως και ειμαι μικροαστος και σαν κλασσικος μικροαστος αμορφωτος δεν εχω πιασει μαρξ.
    Μεχρι προτινος νομιζα μαλιστα οτι μαρξ ειναι η σταση λεωφορειου κοντα στην πλατεια της αγιας ειρηνης.
    Αν θες μου τον εξηγεις κιολας,βαλε και εσυ ενα χερακι που τα ξερεις φανταζομαι λογω τριβης.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής... μπλα μπλα

Έχουμε στην Ελλάδα μέσα παραγωγής?
    Παράγουμε βιομηχανικά τίποτα και δεν το πήρα χαμπάρι...????

Να σου ανταποδώσω λοιπόν τις χαιρετούρες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	κατάλογος.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	12,8 KB 
ID:	327567
    ανανήψαντας

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Έχει δίκιο ο Νίκος πιο πάνω δν έχουμε καπιταλισμό, απλα στην Ελλάδα το λέμε κεφαλαιοκρατία
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής... μπλα μπλα

Δεν έχουμε παραγωγή και βιομηχανία αλλά το εμπόριο κλπ ελέγχονται από κεφάλαιο με σκοπό το κέρδος = καπιταλισμός....
    Αλλά να το δεχτώ κεφαλαιοκρατία... δεν έχει και μεγάλη ουσιαστική διαφορά!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

και που να φανταζονταν ρε νικο ο καρολακος οταν εγραφε αυτα που εγραφε το πως θα εχει μεταλαχθει το καπιταλιστικο συστημα κοντα 2 αιωνες μετα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Προφανως και ειμαι μικροαστος και σαν κλασσικος μικροαστος αμορφωτος δεν εχω πιασει μαρξ.
    Μεχρι προτινος νομιζα μαλιστα οτι μαρξ ειναι η σταση λεωφορειου κοντα στην πλατεια της αγιας ειρηνης.
    Αν θες μου τον εξηγεις κιολας,βαλε και εσυ ενα χερακι που τα ξερεις φανταζομαι λογω τριβης.
    Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
    Φειδίου 14-16 Αθήνα πίσω από Τιτάνια-Ρεξ τηλ. 210 5247584 email: marxistiko@yahoo.gr.

Αυτοί θα έχουν την υπομονή να σου τα πουν πιο καλά.
    Εγώ .... δεν ασχολούμαι με τυπάκια σαν κι εσένα.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μαλιστα...οποτε θα εξισωσουμε τωρα και τους αγωνες των εργατων για 8ωρο, ασφαλιση και βασικο μισθο τετοιο που να σου επιτρεπει να ζεις, με τον αγωνα ορισμενων επιχειρηματιων (γιατι μη γελιεστε, ο φασισμος σαν πολιτικη κατευθυνση δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα οπλο στα χερια των οικονομικα ανωτερων και ανωτατων ταξεων αν διαβασετε λιγο θα μπορεσετε να το διακρινετε) για περισσοτερα κερδη πατωντας στο κεφαλι αυτους που ουσιαστικα παραγουν τον πλουτο τους!

να σε παω κι ενα βημα παραπερα. στις απεργιες που λες οτι βρεθηκες κοντα, και υποστηριζεις οτι τις αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια εργαζομενων με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα, η μεγαλη πλειοψηφια των εργαζομενων που ηταν οταν αυτοι οι λιγοι περνανε την αποφαση για απεργια? πηγανε να ψηφισουνε? πηγανε να πουνε την αποψη τους? βρεθηκανε στις συλλογικες διαδικασιες του κλαδου τους και ετσιθελικα η μικρη μειοψηφια αποφασισε? η μηπως η μεγαλη πλειοψηφια λειτουργησε με την λογικη ''το φαι σου, την τιβι σου και αι γαμησου'' και τελικα βρεθηκανε οι λιγοι που πηρανε μερος στις αποφασεις να επιβαλουνε την αποφαση που πηρανε? δλδ η μεγαλη πλειοψηφια χωρις να ειναι πουθενα θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

ουπς! κοιτα τι εγινε! πηγες να χρησιμοποιησεις το επιχειρημα μου για την φασιστικη πλειοψηφια και το δικιο της μικρης μειοψηφιας στην γερμανια του '33, προσπαθωντας να μου πεις οτι η μειοψηφια ειχε δικιο. τελικα ηρθες στα λογια μου. η πλειοψηφια ανεχτηκε αν δεν στηριξε τον φασισμο τοτε, και η πλειοψηφια ανεχεται με την αδρανια της το να εχουνε φτασει ενα τσουρμο μουνοπανα με εναν στρατο απο πισω που τους φυλαει να εξαθλιωνουνε εμας, ενω ηδη εχουνε εξαθλιωσει τοσους και τοσους ανθρωπους σε αλλα μερη αυτου του γαμημενου πλανητη!

ουτε λιγο ουτε πολυ ολα τα δικαιωματα που κερδισανε οι εργαζομενοι κατα την ιστορια της ανθρωποτητας βαφτηκανε με αιμα. και εδω και αλλου. και απο τις 2 πλευρες.

και σε τελευταια αναλυση ποιος ο λογος να μην κανει καποιος απεργια? στο κατω-κατω, ακομα και αν ο αγωνας των συσπειρωμενων εργατων φτασει σε ηττα, αυτοι οι ανθρωποι θα μεινουν για παντα ηρωες στη μνημη μας, χωρια που θα εχει μεινει μια τρομερη παρακαταθηκη που λεγεται συντροφικοτητα, αλληλεγγυη, συνσπειρωση και θα φωτιζεις με τον τροπο σου τους επομενους αγωνες, των παιδιων σου και των εγγονων σου.
    αρα αποφασιζοντας να σπασει καποιος την απεργια, διαλεγει στρατοπεδο. ειναι με τους απεναντι. ε σορυ...με τους απεναντι που αποφασισανε να με πολεμανε, λουλουδια δεν ανταλασω.
    Μου βαζεις πολλα και βαριεμαι το γραψιμο,αλλα θα το παλεψω.

Το πρωτο σκελος σχετικα με την εξισωση εργατων και αφεντικων,να πω την αληθεια δεν το καταλαβα και αν δεν κανω λαθος δεν το υποστηριξα.

Στο Βου.
    Ετυχε να βρεθω με παρεα 4-5 συνδικαλιστων ,οι οποιοι αποφασισανε στα τσιπουρα ,ποτε και πως θα γινει η "απεργια".Αναφεροτανε στους υπολοιπους ,που θα τους ακολουθουσανε,με εντελως απαξιωτικο τροπο.Δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα οτι θα ρωτουσανε τη γνωμη των υπολοιπων.Αποφασισανε,διαταξανε και η ιστορια εγινε οπως τη σχεδιασανε.Και δεν μιλαμε για τυχαια κινητοποιηση,εκοψε την Ελλαδα στα δυο για αρκετες μερες.Η παρουσια μου,δεν τους ενοχλησε καθολου.Τις αμεσως επομενες μερες που τους εβλεπα στην τηλεοραση να μιλανε και να υποστηριζουνε διαφορα ,τους αποσιχαθηκα.

Την Γερμανια την εφερα σαν παραδειγμα μονο στο οτι ,αυτο που υποστηριζει η πλειοψηφια,δεν ειναι απαραιτητα και σωστο.Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο.Οσο γι αυτο που λες για το πως αποκτησαν ποιοι και τι,δεν διαφωνουμε.Αν θελεις να κερδισεις κατι,πρεπει να σηκωθεις απο τον καναπε και να το διεκδικησεις.

Οσο για το τελευταιο μονο στο τελος ειναι η διαφοροποιηση μου.Δεν θεωρω οτι ντε και καλα ο απεργοσπαστης ειναι με τους απεναντι,μπορει και να ειναι μπορει και οχι.Μπορει να εχει τις φοβιες του.Ισως να φοβαται την απολυση,ισως να ετοιμαζονται νατου βγαλουνε το σπιτι στο σφυρι,η ακομη και να μην εχει για το γαλα του παιδιου του την απομενη.Δεν ειναι ολοι ηρωες ουτε τοσο δυνατοι η τοσο σκεπτομενοι.Συνεχιζω να μην θελω να τους ανοιξω τα κεφαλια.Εξαιρουνται οι ρουφιανοι και οι λιποι παρατρεχαμενοι.

Παρακληση.Οχι αλλο σεντονι.Δεν γινονται τετοιου επιπεδου συζητησεις μεσα απο φορουμ.

Αν θες να το υπεραναλησουμε ,παρε τη μηχανη σου και ελα για τσιπουρα.

Δεν έχουμε παραγωγή και βιομηχανία αλλά το εμπόριο κλπ ελέγχονται από κεφάλαιο με σκοπό το κέρδος = καπιταλισμός....
    Αλλά να το δεχτώ κεφαλαιοκρατία... δεν έχει και μεγάλη ουσιαστική διαφορά!
    Ποιό κέρδος ρε menelaos46
    Παράγει η Ελλάδα κάποιο κέρδος?
    Κάποια υπεραξία έστω...?
    Κρατικοδίαιτα λαμόγια είναι όλα
    ανανήψαντας

Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
    Φειδίου 14-16 Αθήνα πίσω από Τιτάνια-Ρεξ τηλ. 210 5247584 email: marxistiko@yahoo.gr.

Αυτοί θα έχουν την υπομονή να σου τα πουν πιο καλά.
    Εγώ .... δεν ασχολούμαι με τυπάκια σαν κι εσένα.
    Εγινε σε μερσω και συγνωμη.
    Επειδη δεν πολυδιαβαζω βιβλια, απορροια του μικροαστισμου μου,εχεις να μου προτεινεις και καποιο ιντερνετικο μαρξιστικο μπλογκ; (αλλα να μην το παρακολουθει η ασφαλεια μην βρουμε και κανα μπελα)
    Κατα προτιμηση καποιου που να τα λεει ομορφα και κατανοητα να παιρνω χαμπαρι.
    Αν εχει και τουιτερ ακομα καλυτερα,καμια φορα με κουραζουν τα μεγαλα κειμενα.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος

Συμφωνω απολυτα Νικο.
    Ο καπιταλισμος με την παραγωγη πανε χερακι χερακι.Εδω εχουμε τον ελληνικο παρασιτικο καπιταλισμο ο οποιος θεωρει παραγωγικη διαδικασια ,την διανομη των δανεικων ,τα οποια παιρνουνε υποθηκευοντας τον δικο μας κ@λο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ποιό κέρδος ρε menelaos46
    Παράγει η Ελλάδα κάποιο κέρδος?
    Κάποια υπεραξία έστω...?
    Κρατικοδίαιτα λαμόγια είναι όλα
    λουμπα! προσεχε! μπομπολες, γιανακοπουλοι, πατερες, κοκκαληδες, ρεστηδες και αλλοι ποσοι επιχειρηματιες και εφοπλιστες με εδρα απο νησια γκαλαπαγκος μεχρι λοντον και νιου γιορκ μονο κρατικοδιαιτοι δεν ειναι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    λουμπα! προσεχε! μπομπολες, γιανακοπουλοι, πατερες, κοκκαληδες, ρεστηδες και αλλοι ποσοι επιχειρηματιες και εφοπλιστες με εδρα απο νησια γκαλαπαγκος μεχρι λοντον και νιου γιορκ μονο κρατικοδιαιτοι δεν ειναι.

Επέτρεψε μου να σου πω πως ΑΝ υπήρχε σοβάρο κράτος ΟΛΟΙ αυτοί που λες θα ήταν σήμερα άνεργοι.
    Δεν είναι τυχαίο πως όλοι όσοι έχουν προσπαθήσει να δουλέψουν στο εξωτερικό έχουν πάρει τα μπιπππ....
    Οκ ΑΛβανίες μακεδονίες και λοιπές δημοκρατίες της πουτσας εξαιρούνται.
    Έχουνε φάει ΜΟΠ, πακέτα Ντε Λορ, ΕΣΠΑ, βέσπα...
    ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ

υγ
    και μην σου πω πόσα ΔΕΝ έχουν πληρώσει...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF