Σελίδα 45 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=zAIxRXHHYzc#t=343
    «Φασίστες» στη Σχολή ΕΛ.ΑΣ. - Α. Τσουκαλά στον Real FM
    Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να ακούσουμε και την άποψη του δοκίμου αυτού αλλά αυτό προφανώς δεν γίνεται.... Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το με πόση ευκολία πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν να πιστέψουν αν προβληθεί από τα ΜΜΕ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να ακούσουμε και την άποψη του δοκίμου αυτού αλλά αυτό προφανώς δεν γίνεται.... Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το με πόση ευκολία πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν να πιστέψουν αν προβληθεί από τα ΜΜΕ...

Ρε συ...μια φωτό να ανεβάσω...διότι μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις. Διότι αυτά έχουνε ειπωθεί πολλά χρόνια παλιότερα, όχι από κομμουνιστές-συριζαίους-κτλ....ούτε από φασίστες...αλλά από μερικούς από τους επιφανέστερους έλληνες. Οπότε απλά επαναλαμβάνονται. Εγώ Αθήνα δεν ζω, όπου είναι το κέντρο των εξελίξεων και το κέντρο των εξουσιών. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω ως επαρχιώτης συνοψίζεται σε μια ερώτηση που θα σου κάνω. Τους δικαστές ποιός τους προστατεύει? Η δημοκρατία από μόνη της? Η καλή μας πίστη στη δικαιοσύνη? Ή η αστυνομία? Τους βουλευτές ποιός τους προστατεύει? Εγώ, εσύ....μάλλον η αστυνομία. Αυτομάτος έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Κι όταν η καταστολή υπερισχύει του λόγου και του διαλόγου σε μια δημοκρατία...αυτομάτως η ψήφος καθίσταται μια επισφάλεια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141201_212354 (Large).jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	327795
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Άξιο απορίας μάστορα είναι το τι μυαλό κουβαλάς ...

Αν τα όσα διάβασες σε αυτό το thread και τα όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια δε σου φτάνουν για να διαμορφώσεις άποψη, άστο μην το ψάχνεις άλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Χαχα ξερεις ποια ειναι η πλακα στην τελικη αν δεν θεωρησουμε δεδομενο οτι δεν εισαι απλα ενα δεξιο τρολ; (και μαλλον δεν εισαι,εγω ειμαι αφελης και καλοπροαιρετος και πιστευω οτι οντως θελεις να κανεις συζητηση) .
    Οτι αυτοι που ενστερνιζονται απλα την σαχλη αριστερη ρητορικη του κενου λογου και της αοριστολογιας, για να σου απαντησουν, εχουν αποτυχει πληρως,και μαλιστα σε τετοιο βαθμο ωστε να συμφωνεις μαζι τους,ενω
    πρακτικα και οι δυο διαφωνειτε.
    Γαμω ρε λεμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παιδιά να ξεκαθαρίσω...δεν έχω αυταπάτες πως θα με σώσει η "αριστερά"...ή η "ακροδεξιά"....αλλού το εστιάζω εγώ. Μα εντελώς όμως. Όχι..ούτε το "Ποτάμι"....χαχαχαχααχααα....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Χαχα ξερεις ποια ειναι η πλακα στην τελικη αν δεν θεωρησουμε δεδομενο οτι δεν εισαι απλα ενα δεξιο τρολ; (και μαλλον δεν εισαι,εγω ειμαι αφελης και καλοπροαιρετος και πιστευω οτι οντως θελεις να κανεις συζητηση) .
    Οτι αυτοι που ενστερνιζονται απλα την σαχλη αριστερη ρητορικη του κενου λογου και της αοριστολογιας, για να σου απαντησουν, εχουν αποτυχει πληρως,και μαλιστα σε τετοιο βαθμο ωστε να συμφωνεις μαζι τους,ενω
    πρακτικα και οι δυο διαφωνειτε.
    Γαμω ρε λεμε.
    Χαχαχα... Μα ποιός μπορεί να διαφωνήσει με σαχλή ρητορική???
    Κοίτα γενικότερα έχω αρκετές "αριστερές" απόψεις, απλώς διαφωνώ σε μερικά απλά πράγματα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζω από μέσα και να είμαι βέβαιος για αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Θες να πεις το οτι δηλαδη δεν εχεις μιλησει ποτε με ατομο που ειναι στη φαση "ναι ειμαι φασιστας" ;; Δεν εξηγειται αλλιως το ενδιαφερον....
    Το ανιστορητο παραλληρημα, λεξεις που κανουν δηθεν εξυπνο λογοπαιγνιο,αντικομμουνιστικο ντελιριο,ψιλοφαν του Παπαδοπουλου,που θεωρουν υπανθρωπους τους αλλους,που εχουν το copyright του πατριωτη και του γνησιου ελληνα,που η ελλαδα ειναι κατι το γενικο,που για ολα φταινε οι πολιτικοι (ολοι ομως) , που μας λειπει ενας ηγετης, που για αντεπιχειρημα σε ολα οσα τους καταλογιζουν βαζουν ενα αριστερος μπροστα και το χρησιμοποιουν (πχ αριστερος φασιστας,αριστερο παρακρατος,κλπ) κλπ κλπ. πραγματικα καινε εγκεφαλικα κυτταρα του συνομιλητη.Τα μυαλα μας πονανε!!

Χαχαχα... Μα ποιός μπορεί να διαφωνήσει με σαχλή ρητορική???
    Κοίτα γενικότερα έχω αρκετές "αριστερές" απόψεις, απλώς διαφωνώ σε μερικά απλά πράγματα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζω από μέσα και να είμαι βέβαιος για αυτά.

Όταν λες αρκετές αριστερές απόψεις ?
    Πόσες το κόβεις ? Πάνω από 10 ?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Θες να πεις το οτι δηλαδη δεν εχεις μιλησει ποτε με ατομο που ειναι στη φαση "ναι ειμαι φασιστας" ;; Δεν εξηγειται αλλιως το ενδιαφερον....
    Το ανιστορητο παραλληρημα, λεξεις που κανουν δηθεν εξυπνο λογοπαιγνιο,αντικομμουνιστικο ντελιριο,ψιλοφαν του Παπαδοπουλου,που θεωρουν υπανθρωπους τους αλλους,που εχουν το copyright του πατριωτη και του γνησιου ελληνα,που η ελλαδα ειναι κατι το γενικο,που για ολα φταινε οι πολιτικοι (ολοι ομως) , που μας λειπει ενας ηγετης, που για αντεπιχειρημα σε ολα οσα τους καταλογιζουν βαζουν ενα αριστερος μπροστα και το χρησιμοποιουν (πχ αριστερος φασιστας,αριστερο παρακρατος,κλπ) κλπ κλπ. πραγματικα καινε εγκεφαλικα κυτταρα του συνομιλητη.Τα μυαλα μας πονανε!!
    Εννοείς εντός της αστυνομίας??? Σου δίνω ένα 15% να είναι έτσι.

Εννοείς εντός της αστυνομίας??? Σου δίνω ένα 15% να είναι έτσι.
    Οχι απαραιτητα εντος της αστυνομιας, αναφερομουν γενικα σε ατομα που ειναι σε αυτη τη φαση και στα επιχειρηματα τους.
    Το ποσοστο που λες προφανως αναφερεται στους "ψαγμενους" και "κατασταλαγμενους" και οχι σε οσους ψηφιζουν γιατι "βολευονται","ανεχονται" "καλυτερα αυτοι παρα η αριστερα" κλπ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Ρε συ...μια φωτό να ανεβάσω...διότι μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις. Διότι αυτά έχουνε ειπωθεί πολλά χρόνια παλιότερα, όχι από κομμουνιστές-συριζαίους-κτλ....ούτε από φασίστες...αλλά από μερικούς από τους επιφανέστερους έλληνες. Οπότε απλά επαναλαμβάνονται. Εγώ Αθήνα δεν ζω, όπου είναι το κέντρο των εξελίξεων και το κέντρο των εξουσιών. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω ως επαρχιώτης συνοψίζεται σε μια ερώτηση που θα σου κάνω. Τους δικαστές ποιός τους προστατεύει? Η δημοκρατία από μόνη της? Η καλή μας πίστη στη δικαιοσύνη? Ή η αστυνομία? Τους βουλευτές ποιός τους προστατεύει? Εγώ, εσύ....μάλλον η αστυνομία. Αυτομάτος έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Κι όταν η καταστολή υπερισχύει του λόγου και του διαλόγου σε μια δημοκρατία...αυτομάτως η ψήφος καθίσταται μια επισφάλεια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141201_212354 (Large).jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	327795
    Ήταν που ήταν μπερδεμένο το παλικάρι, του τα είπες κι εσύ "επιστημονικά", κουβάρι τον έκαμες
    Καλά τώρα είστε σοβαροί που επιχειρηματολογείτε απέναντι σε τέτοιες ερωτήσεις??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Οχι απαραιτητα εντος της αστυνομιας, αναφερομουν γενικα σε ατομα που ειναι σε αυτη τη φαση και στα επιχειρηματα τους.
    Το ποσοστο που λες προφανως αναφερεται στους "ψαγμενους" και "κατασταλαγμενους" και οχι σε οσους ψηφιζουν γιατι "βολευονται","ανεχονται" "καλυτερα αυτοι παρα η αριστερα" κλπ

Εκτός αστυνομίας έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους ναρκομανείς, πολιτικούς, ζάμπλουτους, άστεγους, δολοφόνους, καλλιτέχνες, αγρότες και γενικότερα κάθε λογής άνθρωπο που δε μπορεί να συναντήσει ο οποιοσδήποτε στη ζωή του. Σε πληροφορώ πως σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν ακροδεξιοί και ακροαριστεροί, βεβαίως οι απόψεις τους είναι ανάλογες των γνώσεών του καθενός. Άλλοι ακούνε στην τηλεόραση τον Λιακόπουλο και πιστεύουν ότι θα έρθουν οι ΕΛ να τους σώσουν αφού είναι ανώτεροι άνθρωποι και άλλοι ακούνε στο ραδιόφωνο κάποια καθηγήτρια που έδωσε μία τετράωρη διάλεξη στη σχολή Αξιωματικών και έβγαλε το συμπέρασμα ότι όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες και ότι ο Δένδιας αποστράτευσε όλους τους φιλελεύθερους αξιωματικούς.... τι να σου πω τώρα..... Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.

Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
    Ολα ειναι στην κριτικη ικανοτητα του καθενος. Απλα για την τελευταια προταση που γραφεις εισαι το λιγοτερο που μπορω να πω ....επιεικης ,για μεριδα πλυθησμου (που αυξανει κατα πολυ εντος της αστυνομιας) αφου οντως μπορει να μην ειναι φασιστας ο ιδιος αλλα ανεχεται τον φασισμο αν οχι να τον επικροτει κιολας.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
    χαχαχαχαχαχα...
    πριν καποιες σελιδες μιλουσαμε για τσουβαλιασμα(ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες κλπ)και μας πειραζε επειδη δεν αφηναμε αποεξω ενα μικρο ποσοστο...
    τωρα τσουβαλιαζεις 10 μυρια ανθρωπους....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    χαχαχαχαχαχα...
    πριν καποιες σελιδες μιλουσαμε για τσουβαλιασμα(ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες κλπ)και μας πειραζε επειδη δεν αφηναμε αποεξω ενα μικρο ποσοστο...
    τωρα τσουβαλιαζεις 10 μυρια ανθρωπους....
    Οταν το κανει καποιος που διαφωνω με την αποψη του, ειναι κατακριτεο και αναρχοαπλυτο ραμολιμεντο, αποβλητο της κΕνωνιας.
    Οταν το κανω εγω ειναι 'αριστεριζουσα' αποψη.

Ειναι ανυποστατος ο τυπακος. Πληρως ενταγμενος στο "Μαλιστα κυριε Διευθηντη!'.
    Εδω προσπαθησε να μας πεισει οτι το 80% της ΕΛ.ΑΣ. ειναι αριστουχοι (θα ελεγα ανθρωποι, μα δεν παει το χερι)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF