Eλειψη ε;;; Πουλαω τον δικο μου 500 ΕΥΡΩ!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τον δικό μου τον Meaco τον πήρα από uk με διαφορά τιμής από εδώ γύρω στα 50 ευρώ.
να ρωτήσω γιατί και εγώ είμαι στο ψάξιμο για σπίτι 80τμ.
είμαι μεταξύ Meaco 12L & DD8L
ποια είναι η μέση κατανάλωση του dd8l γιατί η μέγιστη που γράφει είναι πολύ μεγάλη.
Από τη κατάλαβα για κρύο περιβάλλον (από 15 -22 βαθμούς κελσίου) πάμε στον dd8l?
πάρα πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για τον olimpia splendid aquaria 22, αλλά ξεφεύγει στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω
Σκόνη περιβάλλοντος.
Όλα αυτά τα μηχανάκια έχουν σιτουλα όπως τα κλιματιστικά.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μου απάντησαν ότι 650watts/ώρα καταναλώνει όταν επιλεγούν οι ρυθμίσεις στεγνώματος ρούχων,όταν λειτουργεί με ανεμιστήρα στο 1 καταναλώνει 330watts , δεν μου έχουν απαντήσει για κατανάλωση με ανεμιστήρα στο 2 ,επίσης 30 watts καταναλώνει σε sleep mode (ο χώρος έχει το επίπεδο υγρασίας που έχει ρυθμιστεί ο αφυγραντήρας).
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
με αυτά που έχω διαβάσει ο ένας καταναλώνει 330w στην απλή του λειτουργία ενώ ο άλλος πάει στα 165w.
ο ένας λειτουργεί σε όλες της θερμοκρασίες, ο άλλος στις χαμηλές θερμοκρασίες ρίχνει την απόδοση του πολύ.
αν πούμε ότι μια μέση καλή θερμοκρασία σε ένα σπίτι είναι 22 C°. Τότε με τον απλό έχουμε πρόβλημα.
αντιγράφω από τα τεχν. χαρακτ. για τον Meaco 12L:
- Δυνατότητα αφύγρανσης 12 λίτρα/ημέρα (30°C 80% Σχετ. υγρ.), 6,2 λίτρα/ημέρα (26,7°C 60% Σχετ. υγρ.)
άρα στους 30°C δουλεύει, στους 22 θα σέρνεται. Θα καίει πάλι τα 165w, αλλά χωρίς να μαζεύει νερό.
Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω πάμε υποχρεωτικά στον dd8l
Η ερώτηση είναι: τους απλούς γιατί τους πουλάνε αν δεν δουλεύουν σωστά κάτω από 26°C? ποιος έχει 30°C στο σπίτι του τον χειμώνα?
philco έχω καμια 5 χρόνια, πολύ ευχαριστημένος, τον είχα τα περισσότερα σε νησί και τώρα τον χρησιμοποιώ αραια και που σε μέρες με υγρασία, ακόμα τον χρησιμοποιώ την ώρα που κάνουμε μπάνιο(σάουνα), δεν μένει τίποτα αλλά ούτε και ο καθρέπτης πανιάζει, ρουφάει τα πάντα.