Ποιος ειν τουτος;
Αυτό! που βλέπω είναι 54 σελίδες να λέει ο καθένας το μακρί του και το κοντό του ένας να έχει κάνει μπανακι (κατ’εμε τζάμπα} και πολλές μαγκιες του πληκτρολογίου
Ρε δεν το παρατατε το θέμα να ασχοληθήτε με κάνα μηχανάκι και να μην τρωγεσται με θέματα που δεν είναι για ένα φόρουμ μοτοσικλέτας ,και να ηρεμησουμε λιγουλακι !!!!!!!
Και ΑΝ,λεμε ΑΝ,ο μπατσος σκοτωσε,κακως,τον Γρηγοροπουλο και ο Ρωμανος και ο Καλτεζας κατεβουνε σε πορεια διαμαρτυριας και καψουνε εμενα,ειμαι παραπλευρη απωλεια?
Και ΑΝ (ξαναλεμε) αντι για μενα λαμπαδιασουνε το παιδι καποιου,θα ειναι και αυτο παραπλευρη απωλεια?
Δε με χεζετε με τις μαλακιες σας......
ΥΓ Μην το παρει κανεις προσωπικα,κουβεντα κανω.
Σχετικα με την προσωπικη περιουσια ισως θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι υπαρχουν και οι ανθρωποι που ειναι (η φαντασιωνονται οτι ειναι ακομα) σχετικα ψηλα στην τροφικη αλυσιδα,
ωστε να δυσανασχετουν αποκλειστικα και μονο με την καταστροφη της προσωπικης τους περιουσιας σε τετοιο βαθμο που (επιλεγουν να) αγνοουν τα κοινωνικα δρωμενα.
Και λεω ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ οτι ειναι, οχι οτι ειναι απαραιτητα.
Διοτι μπορει να μην εχεις σχολεια, νοσοκομεια, επιδοματα, συνταξεις, μισθους,οι φιλοι σου να υποφερουν,νεοι ανθρωποι να αποκτηνωνονται σταδιακα, η δημοσια συζητηση να φερνει εμετο,
να ζεις με τον φοβο της απολυσης,η γενικοτερη πολιτικη καφριλα να εχει παει στο 11,και χιλια δυο ακομα,αλλα την γαμημενη την μοτοσυκλετα μου δεν θα την καψεις ρε.
Και καπου εκει μπαινουν και τα ματ μεταξυ αλλων σαν το τελευταιο προπυργιο του μικροαστισμου να προστατευσουν (και καλα) τις βιτρινες του παπουτσαδικου .
Και σου βγαινει και ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος σουτερ με το πασιφιστικο νικνειμ που ακομα προσευχεται στη Μπαναγιά που το 2008 η ΕΛΛΑΔΑ δεν εγινε αναρχικη χωρα
να σου λεει "οχι μαναρι μου εγω δεν θα σε σωσω φαε σκατα μικροαστε που βριζεις και την αστυνομια"
Μα να σε βαρανε και απο τις 2 μεριες ρε γαμωτο;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ο πίτας μάλλον ήταν πίτα όταν τα έγραφε. Δεν σκότωσε όλη η κοινωνία τον φίλο του ρωμανού, ένας άνθρωπος που δεν έπρεπε να υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας το έκανε. Με την ανοχή των συναδέλφων του που τον έλεγαν χαριτολογώντας πιστολέρο κλπ κλπ κλπ αντί να φροντίσουν να στείλουν τον ασταθή και επικίνδυνο άνθρωπο σπίτι του ή σε γραφείο. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να πληρώσει όλη η κοινωνία ή γιατί φταίει όλη η κοινωνία. Ή που κολλάει το 10,5% των ψηφισάντων στις τελευταίες εκλογές με την απόδοση δικαιοσύνης αφού αυτό που ψήφισαν δεν είναι κυβέρνηση, είναι συγκρατούμενοι με τον ρωμανό. Και η κοινωνία δεν ζητάει κανένα ρέστο από τον πιτσιρικά ούτε εκδικείται. Το πολιτικό/πολιτειακό σύστημα παρανομεί εν προκειμένω για να εκφοβίσει τους επόμενους ρωμανούς, την ίδια ώρα που λέει στους επόμενους πιστολέρο ότι δεν τρέχει κάστανο αν φάτε εν ψυχρώ ένα πιτσιρίκι, δεν θα μείνετε πολύ μέσα. Και ο πίτας απλά στοχεύει στην εύκολη συγκίνηση και οργή γράφοντας μλκίες μου φαίνεται αντί να πιάσει την ουσία.
Άρα καταλήγουμε στο ότι η σωτηρία της Ελλάδος είναι είτε στο πραξικόπημα είτε στην εξαφάνιση της αστυνομίας αν δε κάνω λάθος??? Γιατί αφού φταίνε τα λαμόγια που η αστυνομία προστατεύει... αν εξαφανιστεί η αστυνομία θα ζούμε μία ουτοπία... ή αν γίνει πραξικόπημα (αν παύσει η αστυνομία να τους προστατεύει) πάλι θα ζούμε μία ουτοπία..... γιατί όλοι εδώ μέσα βρίζουν τα ματ που χτυπάνε στις πορείες και που προστατεύουν τους πολιτικούς.
Οπότε μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και είναι ευχαριστημένοι όλοι... και οι χαζοί που τους φταίνε οι μπάτσοι και οι πλούσιοι με τα χαμόγελα της Colgate....