Σελίδα 64 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Γεια σου ρε ελλαδαρΑααα !!!!!
    Αν κάποιο νόπανο σαν τον Ρωμανό πως τον λένε η καποιος μπάτσος κλέψει νερό ( λες και δεν ξέρουμε τι ειναι οι μπάτσοι τωρα θα το μάθουμε ) ΟΛΟΙ στον δρόμο,πορεία χαμός φασαρίες αντίδραση διεκδίκηση δικαιωμάτων !!!!!!

Αν ομως σου γαμ@@@ την ζωή το μέλλον τις συντάξεις την βενζίνη στο 1.80 τα αγαθά πιάνουν ταβάνι μισθός μηδέν δουλειά μηδέν κλπ κλπ κλπ..... Τότε ποστακι, Facebook tweet καναπεδάκι και λίγη βαρεμάρα πριν την φραπεδια.
    +1000

επιτελους λιγη λογικη....

τα ρεστα μου σε καζαν-DP

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένα σύστημα να πράτει κατά το δοκούν κάθε φορά που παρουσιάζεται μια "ιδιαίτερη" κατάσταση.
    Μα αυτό γίνεται..
    safety doesn't happen by accident

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Μα αυτό γίνεται..
    Συμφωνω

και ο ρωμανος ειναι μερος αυτου...

τοσα παιδακια ειναι μεσα για πρεζα-χρηση, για ατυχηματα, για κλοπες λογω ανεχειας....

κανενας δεν εκανε πορεια για αυτα.
    Το συστημα τον στηριζει...

Πολυ θα ηθελα να γινω και εγω αναρχικος με πισινα στα ΒΠ, να κλεβω τραπεζες και να βολταρω με MV & RC Honda...

εκει να δεις αγωνα...οχι 6π.μ. στον ηλεκτρικο με αλλους 1000 για μεροκαματο....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Μα αυτό γίνεται..
    Το θελουμε ομως να γινεται?

Η θα πουμε αφου γινεται αλλου γιατι οχι και εδω?Αν εμεις δεν ειμαστε σταθεροι στις αποψεις μας,πως θα απαιτησουμε να κανει το ιδιο και το κρατος?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω

και ο ρωμανος ειναι μερος αυτου...

τοσα παιδακια ειναι μεσα για πρεζα-χρηση, για ατυχηματα, για κλοπες λογω ανεχειας....

κανενας δεν εκανε πορεια για αυτα.
    Το συστημα τον στηριζει...

Πολυ θα ηθελα να γινω και εγω αναρχικος με πισινα στα ΒΠ, να κλεβω τραπεζες και να βολταρω με MV & RC Honda...

εκει να δεις αγωνα...οχι 6π.μ. στον ηλεκτρικο με αλλους 1000 για μεροκαματο....
    εμενα δεν με απασχολει η οικονομική κατασταση του καθενος... μαγκια του και καμαρι του ...

αλλά...

ελα μωρε τωρα το παιδακι παρασυρθηκε, μικρο ειναι τι ξερει???

ρε δεν γαμ@@@@ λεω γω??? ολες οι μαλ@@@ σε αυτο το κρατος γινονται....ημαρτον.
    τι θες? να σπουδασεις?? οκ, μεσα απο την φυλακή και αν γουσταρεις/
    δεν γουσταρεις? κανε απεργια πεινας, δικαιωμα σου ειναι οπως και δικαιωμα σου να πεθανεις απο πεινα αν το τραβήξεις πολυ.
    μονο ο ρωμανος εχει δικαιωματα το παιδι μωρε...που παρασυρθηκε, μην το κρινουμε πολυ βαρυα.......
    οι αλλοι που τον αντιμετωπισαν (τον οποιοδηποτε ρωμανο εννοω και οχι το συγκεκριμενο περιστατικο απαραιτητα) είτε αυτο λεγεται ληστεια, είτε επιθεση, ειτε ξερω γω τι... οι οποιοι μπορει να εχασαν ανθρωπους, να απεκτησαν ψυχολογικα, μπορει να εχασαν περιουσιες ή ξερω γω τι.... δεν εχουν δικαιωματα....

και βρισκει ευκαιρια ο καθε πανηγυρζτής φιεστάκιας ελληνας να κανει κατι σε αυτην την μιζερη ζωή του..... που οταν πρεπει για το καλο του παιδιου του και το δικο του, ξαπλωνει στον καναπε και βριζει απο εκει.
    οταν ομως παιζει κατι που περιλαμβανει περπατημα, καφε μετα, ισως και λιγα λεπτα δημοσιοτητας και χαβαλε...τρεχουμε όλοι....
    ημαρτον.
    και εμεις εδω υπερασπιζομαστε τα δικαιωματα ενος ληστη ή δεν ξερω γω τι... ενω κανονικα όπως καποιος εγραψε και πριν.... επαιξε και εχασε.

ειπα να παρακολουθω το θρεντ να γελαω λιγο με καποιες αποψεις.... αλλα οκ... εχουε ξεφυγει

εδω συτηζαμε ακομα - η προσπαθουμε να πεισουμε καποιους λες και αυτο ειναι εφικτο - αν οι μπατσοι ειναι νοπανα και χαμενα κορμια (παντα ποσοστιαία μιλώντας) .... λες και δεν ξερουμε.

οχι ρε μια χαρα παιδια ειναι... και ο ακης αδικως βρισκεται στην φυλακη.... και οι πολιτικοί ειναι ολοι καλοπαιδα και θελουν το καλο μας, και ο μαρινακης δεν εχει φτιαξει εγκληματικη οργανωση, και η κοκκινοσκουφιτσα υπηρξε και ο γαϊδαρος πεταει.

Τελικά δεν κατάλαβα αυτούς που τον βρίζουν, τον φθονούν που είχε η οικογένειά του λεφτά ή ζηλεύουν που είχε τα κότσια να τα ρισκάρει για την ιδεολογία του με την πιθανότητα να πάει φυλακή αντί να κάτσει να τα φάει με επανάσταση στο φεισμπουκ όπως οι συνομίληκοί του;
    Ζηλιάρηδες ή φλώροι;
    Στην τελική τον ίδιο ζυγό έχουν όλοι πάνω στο κεφάλι τους απλά κάποιοι θα πεθάνουν δούλοι παρόλο που δεν έχουν τίποτα άλλο πια να χάσουν ενώ άλλοι θα πεθάνουν ελεύθεροι έχοντας χάσει τα πάντα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Θεε μου σε παρακαλω μην με κανεις γραφικο τωρα στα γεραματα...
    Επ τι εχουμε εδω!!!
    εγινα γραφικος?
    μου θυμιζεις τους ακρα απεναντι που ισχιριζονται οτι στο πολυτεχνειο δεν υπηρξαν νεκροι.
    Τελικα ποιος ειναι γραφικος?
    αυτος που απορριπτει και καταδικαζει τα κακως κειμενα
    η αυτος που τα απορριπτει επειδη ειναι αντιθετα στην ιδεολογια του?

παρανομησες ΤΕΛΟΣ,οτι λεει ο νομος.
    δεν ειμαι νομοθετης δεν δικαζω,ουτε βγαζω εξω,ουτε αθωωνω,ουτε φυλακιζω
    οπως και ολοι αλλωστε.
    μετα το φιασκο αδειων προς τον ξηρο τι περιμενετε?
    να του πουνε<θες να σπουδασεις?βεβαιως >

Στραβοξυλα και αναξιοι να φορανε στολη,υπαρχουν ευτυχως ειναι λιγοι,αλλα οι μαλακιες τους συμπαρασυρουν οτι καλο κανουν οι υπολοιποι

βαρεθηκα να βλεπω αριστερους με δεξιες τσεπες και ααρχικους απο μοδα και αποψη,που δεν τους ελειψε τιποτα
    αυτοι οι καθοδηγητες αγνωστων στοιχειων τραβανε και τα προβατα-εχω δει σε δικαστηριο αναρχικου,τον<αρχηγο>με D&G μποτες,και armani παλτο και οι παρατρεχαμενοι με στρατιωτικα αρβυλα ,και ρουχα απο τον παγκο της λαικης,που επιναν καφεολοι μαζι(εκτος αρχηγου) αχτυπητο απο γυαλινο βαζακι

εχω δει στραβα απο δικους μας,και εχω μαλωσει και εγω και παρα πολλοι αλλοι
    εχω χασει συναδερφο και φιλο σε περιστατικο,μην μου λετε λοιπον για νεκρους ενταξει?
    Δεν πηρα το οπλο να διαμαρτυρηθω,η να ψαξω φταιχτες.Αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε αναλωσιμοι πληρωνομαστε για να μας ξεκανουν,το<αντιο>που μας λενε πριν παμε για υπηρεσια,πρεπει να ειναι το τελευταιο για εμας,αυτο μαλλον μας αξιζει.

το θεμα ξεκινησε απο ενα φιασκο βιντεο για μπουκαλακια νερου,και εκει εξ αρχης οι εχοντες αντιθετοι αποψη ημασταν παλι γραφικοι.
    Αραδιαστηκαν ενα σωρο βιντεο και φωτογραφιες απο διαφορα περιστατικα,καποια πραγματικα και υπαρκτα,καποια χαλκευμενα,αλλα ακομα και σε αυτα οι με αντιθετοι αποψη ηταν γραφικοι.
    Τελικα ποιοι ειναι οι ακραιοι και γραφικοι?
    αυτοι που δεχονται την αντιθετη αποψη η αυτοι που νομιζουν οτι η δικη τους πλευρα και εκτιμηση των γεγονοτων ειναι αλανθαστη.

νομιζω αυτο ειναι το σωστο λινκ τωρα http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias...-ths-elas.html
    δεν με νοιαζει ποιος το εφτιαξε
    μενω στο περιεχομενο
    αν εχει περικεφαλαιες σπαρτιατικες και λοιπες μαλακιουλες δεν φταιω εγω,αναδημοσιευση κανω,ουτε νομιζω πως οποιος ενστολος ειχε τετοιο σηματακι στο κρανος του να ηταν χρυσαυγιτης,καμπανες και ποινες επεσαν σε πολλους που ειχαν τετοια σηματα,οπως και σε αλλους που ειχαν την ελληνικη σημαια,η οποια και αυτη απαγορευτηκε,αλλα δεν ειδα να κοπτεται κανενας για αυτο.
    και εγω και οι περισοτεροι νομιζω ημασταν μαλλιαδες στα νιατα μας,δεν νομιζω να ημασταν αλητες-με την σκληρη εννοια-ουτε ακραιοι ουτε απλυτοι,ενα σημα ενα ντυσιμο,μια στολη δεν χαρακτηριζει καποιον,η συμπεριφορα του και οι τροποι του τον χαρακτηριζουν.

Συμφωνω οτι οι πολιτικοι και οι κακες πολιτικες,μας εφεραν σε πεδιο αντιπαραθεσης,ενω ο εχθρος ειναι κοινος,δηλαδη εμεις δεν υποφερουμε?
    ποσοι δικοι μας εχουν αυτοκτονησει?
    ποσοι βγαζουμε η δεν βγαζουμε τον μηνα.
    Δεν ειμαστε εξω απο την κοινωνια,ειμαστε κομματι της,και μαλιστα ζωντανο,οσο και αν θελουν καποιοι να μας θαψουν.
    απλα εκ διαμετρου ειμαστε απεναντι στις διαμαρτυριες του κοσμου,ασχετα αν συμφωνουμε με αυτες.
    Ο ορκος που δωσαμε στο συνταγμα και τους νομους επαφιονται πιστης τηρησης αυτων,και εκτελεση ενντολων των διοικουντων.Που πολλες φορες ειναι αδικες για πολλους.
    Καποιοι θα το βρουν(παλι)δακρυβρεχτο,γραφικο η οτι αλλο τους ερθει,ειπαμε εμεις μπορουμε να πλησιασουμε και να αφουγκραστουμε,να συζητησουμε,καποιοι οχι,βγαζουν σπυρια στην οψη αστυνομικου,ποσο δε μαλλον να κατσουν σε ενα τραπεζι μαζι του να συζητησουν,το ειδα εδω μεσα,που απ οταν δηλωσα την ιδιοτητα μου,καποιοι σταματησαν να μου μιλανε,η απεκτησαν αντιθετη φωνη.

Οσο για το αν γερασα η οχι που λεει και ο συμφορουμιτης παραπανω,εχω να πω η δοκιμη ειναι δωρεαν

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Τελικά δεν κατάλαβα αυτούς που τον βρίζουν, τον φθονούν που είχε η οικογένειά του λεφτά ή ζηλεύουν που είχε τα κότσια να τα ρισκάρει για την ιδεολογία του με την πιθανότητα να πάει φυλακή αντί να κάτσει να τα φάει με επανάσταση στο φεισμπουκ όπως οι συνομίληκοί του;
    Ζηλιάρηδες ή φλώροι;
    Στην τελική τον ίδιο ζυγό έχουν όλοι πάνω στο κεφάλι τους απλά κάποιοι θα πεθάνουν δούλοι παρόλο που δεν έχουν τίποτα άλλο πια να χάσουν ενώ άλλοι θα πεθάνουν ελεύθεροι έχοντας χάσει τα πάντα.
    αναβαθμιση απο το paintball στα kalashnikov
    και απο το grand thieft auto στο βελβεντο
    και ας φυλανε <μπατσοι>το σπιτακι του και το πουπουλενιο του στρωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Επ τι εχουμε εδω!!!
    εγινα γραφικος?
    μου θυμιζεις τους ακρα απεναντι που ισχιριζονται οτι στο πολυτεχνειο δεν υπηρξαν νεκροι.
    Τελικα ποιος ειναι γραφικος?

Πρωτον:Ειλικρινα ρε φιλε τοσο σουρεαλισμο δεν τον μπορω.
    Και δευτερον:Δεν το ειπα για σενα αλλα για μενα γιατι ετοιμαζομουν να γραψω κατι που τελικα δεν...

Οσο για το αν γερασα η οχι που λεει και ο συμφορουμιτης παραπανω,εχω να πω η δοκιμη ειναι δωρεαν
    Οριστε;:a07:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    διαβαζε ως εκει που μπορεις
    μην σε παρουν τα δακρυα

αναβαθμιση απο το paintball στα kalashnikov
    και απο το grand thieft auto στο βελβεντο
    και ας φυλανε <μπατσοι>το σπιτακι του και το πουπουλενιο του στρωμα
    Εισαι απυθμενος καφρος παντως.
    -..Not Yet!

καλό θα ήταν να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, λέω γω....
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Το βλεπω ερχεται............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis

Καλά κάνει.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω για την σαφως αμεροληπτη συνεισφορα σου στην συζητηση,νομιζω βεβαια οτι υπαρχουν αρμοδιοι διαχειριστες για αυτη την δουλεια.
    Φυσικα παντα θα υπαρχουν καλοι σαμαρειτες σαν και εσενα να υποδεικνυουν τα ορια της συζητησης.
    Αμεροληπτα παντα.
    -..Not Yet!

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF