Σελίδα 70 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κατσε ρε συ δηλαδη που την πατησα ακριβως;
    Επειδη καταλαβα τις προθεσεις σου;
    Πουθενά δεν την πάτησες ρε άνθρωπα.
    Χιουμοριστικά το έγραψα επειδή στο ποστ σου έλεγες "...δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου..." "...αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας..." "...και καταλαβαινω οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα..." "...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες...".
    Επιβεβαίωσα αυτό που έλεγες στην ουσία.
    Ότι από τη μία "με πιάνεις" κι από την άλλη "με αφήνεις".
    Ούτε είπα ότι κακώς το κάνεις ούτε ότι έχεις λάθος.

Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Άπειρα παραδείγματα υπάρχουν και μπορεί να ακούγονται θεόκουλα.
    Η τάση κάποιου για αντιδραστικότητα συχνά είναι κι ένας μηχανισμός άμυνας για να ξεφύγει από την ψυχαναγκαστική προσωπικότητά του και τις φοβίες του.
    Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένας βαθύτατα αρχομανής αναρχικός.

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου (μέχρι στιγμής). Εκτός ίσως από την ένστασή σου στο σκεπτικό μου περί μοιρασιάς, που όμως είπαμε τη δέχομαι, και καταλαβαίνουμε αμφότεροι τις ανάγκες για τις οποίες δημιουργήθηκε και τους περιορισμούς της.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μόλις γύρισα από το κέντρο. Νωρίς το ξέρω αλλά η κατάσταση άρχισε να μπαρουτιάζει και άλλα χημικά δε πρόκειται να κάτσω να φάω. Άλλωστε από ένα σημείο και μετά αναλαμβάνει το σύστημα για το πως θα εξελιχθεί η πορεία και τα αντίμετρα στην πορεία και δεν έχω όρεξη να βρεθώ ξανά στη μέση για να τους δώσω ακόμα ένα πιόνι να παίξουν τα παιχνίδια τους.

Μερικές γραμμές θα γράψω από τις εντυπώσεις μου και αργότερα κάποια στιγμή πάλι αν χρειαστεί.

α) Λαός και Κολωνάκι
    Από Μάρνης-Πατησίων-Σταδίου-Σύνταγμα παντού δυνάμεις καταστολής σε κάθε διασταύρωση πλήρως αρματωμένοι και εκνευριστικά ανήσυχοι έτοιμοι για τσαμπουκά. Απλός κόσμος να θέλει να κάνει τις δουλειές του και σε ορισμένους να γίνεται επιτόπου έλεγχος, ταυτοποίηση στοιχείων λες και είναι καμικάζι που μεταφέρουν μολότωφ στη σακούλα με τα ψώνια του σουπερμάρκετ.
    Αυτή ήταν η κάτω γραμμή αποκλεισμού. Η πάνω γραμμή από Ευαγγελισμό-Κολωνάκι-Σκουφά μέχρι Σόλωνος-Πολυτεχνείο. Πλατεία Κολωνακίου ορισμένοι Μπαλούρδοι να κόβουν βόλτες να κοζάρουν κάνα κ@λαράκι και να ψωνίζουν προμήθειες πατατάκια και νερά.

β) Αρκετή νεολαία. Ηλικίες 15-35, καθαρά πρόσωπα και καθόλου μπαχαλάκηδες.

γ) Υποψία μπαχαλάκηδων πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου σε θέση μάχης και με καλυμμένα πρόσωπα και περιμετρικά οι δρόμοι του Πολυτεχνείου έρημοι χωρίς κανένα αυτοκίνητο μηχανή, έτοιμο σκηνικό δηλαδή.

Αυτά. Γνώμη μου είναι οτι μόλις πέσει το φως θα πέσει πάλι πολύ ξύλο, ιδιοκτησίες θα καταστραφούν και ο κόσμος θα παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις ένα ακόμα στημένο σόου μπάχαλου και επιβεβλημένης τρομοκρατίας για να κάθεται σπίτι του φοβισμένος.
    Μακάρι αν διαψευστώ αλλά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    κακώς το θεωρείς έτσι.
    Η δικιά μου εμπειρία (και αν εχεικαποιο βάρος ο λόγος μου-ενός αγνώστου δηλαδή στο ιντερνετ- θα με πιστέψεις όταν σου πω πως δεν είναι καθόλου μικρή ) εχειδειξει ότι "άνθρωποι" που φτάνουν εκεί, είναι απλά χαμένες περιπτώσεις.Καταργησαν τη λογική και στράφηκαν στην παράνοια.
    Αυτοί λοιπόν δνε συζητιούνται.

Οι δε πιο χωμενοι -ο πυρήνας που λες- ίσως είναι και για φυλακή.
    Μπορεί και να έχεις δίκιο...
    Πιο πολύ θεωρητική η γνώμη μου, ούτε ιδιαίτερες γνώσεις έχω ούτε παρτίδες μαζί τους για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
    Αλλά γενικά δυσκολεύομαι να θεωρήσω καμμένο χαρτί ένα παιδί 20 - 22 ετών όσο ανεγκέφαλο και να είναι.
    Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο επιλέγει να έχει νταβατζή δεν έχει καμία ελπίδα. Αν έστω και συγκυριακά αποκοπεί από την πλύση εγκεφάλου ίσως έχει κάποιες πιθανότητες.

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζω ότι χρησιμοποιώ τα γραφόμενά σου σε παράθεση γιατί η σκέψη σου είναι αξιόλογη. Όπως θα έχεις καταλάβει με τα ζώα δε χάνω το χρόνο μου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πουθενά δεν την πάτησες ρε άνθρωπα.
    Χιουμοριστικά το έγραψα επειδή στο ποστ σου έλεγες "...δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου..." "...αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας..." "...και καταλαβαινω οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα..." "...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες...".
    Επιβεβαίωσα αυτό που έλεγες στην ουσία.
    Ότι από τη μία "με πιάνεις" κι από την άλλη "με αφήνεις".
    Ούτε είπα ότι κακώς το κάνεις ούτε ότι έχεις λάθος.

Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Άπειρα παραδείγματα υπάρχουν και μπορεί να ακούγονται θεόκουλα.
    Η τάση κάποιου για αντιδραστικότητα συχνά είναι κι ένας μηχανισμός άμυνας για να ξεφύγει από την ψυχαναγκαστική προσωπικότητά του και τις φοβίες του.
    Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένας βαθύτατα αρχομανής αναρχικός.

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου (μέχρι στιγμής). Εκτός ίσως από την ένστασή σου στο σκεπτικό μου περί μοιρασιάς, που όμως είπαμε τη δέχομαι, και καταλαβαίνουμε αμφότεροι τις ανάγκες για τις οποίες δημιουργήθηκε και τους περιορισμούς της.
    Ε ναι ρε ενταξει δεν το πηρα και κατακαρδα,απλως εμεινα να διαβαζω τη Μπαπατζα μου ξανα και ξανα να δω που αντιφασκω (οχι οτι δεν το κανω γενικοτερα αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να το αντιλαμβανεσαι εστω και αργα)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    gcrook , συνεχίζεις τη κουβέντα σε προσωπική διαμάχη αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία ,
    να διαγωνίζομαι στην αρένα του moto.gr

Ότι έγραψα παραπάνω συνεχίζω να το πιστεύω και δεν έχω την ανάγκη να πείσω ή να το αποδείξω σε κανέναν .
    Δεν εινα κακη η διαμαχη ιδιως αν ειναι και προσωπικη,αλλα δεν εχει να κανει,το θεμα ειναι οτι εκφραζεσαι δημοσια και αν καποιος αντιληφθει αυτο που γραφεις σαν καφριλα
    θα πρεπει τουλαχιστον να μπορεσεις να επιχειρηματολογησεις σωστα.
    Νομιζω οτι το οφειλεις κιολας απο την στιγμη που (θα) συνεχιζεις να εκθετεις τις αποψεις σου δημοσιως.
    Αν δεν μπορεις μην κατηγορεις τον αλλο οτι σε προγκαει.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Πολιτικος κρατουμενος ο Ρωμανος και το συναφι του???
    Γελανε πετρες...τσιμεντα και παρδαλα κατσικια μαζι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Πολιτικος κρατουμενος ο Ρωμανος και το συναφι του???
    Γελανε πετρες...τσιμεντα και παρδαλα κατσικια μαζι.
    Ενα αυτο, και δυο, το οτι λενε μερικοι γελοιοι οτι εχουμε πρακτικα ακροδεξιο πρωθυπουργο και κυβερνηση με εμφυλιοπολεμικη ρητορικη και φασιστικες ιδεες και πρακτικες που το βαζεις;
    -..Not Yet!

Ενα αυτο, και δυο, το οτι λενε μερικοι γελοιοι οτι εχουμε πρακτικα ακροδεξιο πρωθυπουργο και κυβερνηση με εμφυλιοπολεμικη ρητορικη και φασιστικες ιδεες και πρακτικες που το βαζεις;
    Αν νομιζεις οτι αυτος ο τοπος κουμμανταρεται απο την κυβερνηση του εισαι πολυ γελασμενος.

Αν νομιζεις οτι αυτος ο τοπος κουμμανταρεται απο την κυβερνηση του εισαι πολυ γελασμενος.
    Σωστα αυτοι αλλωστε ειναι μαριονετες.
    Μπορεις να με βαλεις στα αδυτα της πολιτικης σου σκεψης;
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    απο το εβραιομασωνοαμερικανοσατανιστοανθελληνοκομμουνιστι κοσοσιαλογκειλεσβιακο λομπυ ντε!

Βρε ανθρωπε μου τι προσπαθεις να πετυχεις με το να ζητας συνεχεια να σου δικαιολογησουν ολοι το σκεπτικο τους εφοσον δεν συμφωνει με το δικο σου?
    Διαβαζω εδω που υπερασπιζεσαι τον Ρωμανο λες και ειστε τιποτα μπατζανακηδες.
    Να κατσω να σου αναλυσω τις πολιτικες μου σκεψεις? Γιατι? Θα καταλαβεις τι τρεχει μεσα στο μυαλο μου?
    Στο κατω κατω δεν με νοιαζει τι σκεψεις κανεις για μενα η οσους εχουν αντιθετη αποψη με σενα.
    Απλς τα πραγματα.
    Ενας ανθρωπος διεπραξε κακουργηματικη πραξη και διωχθηκε ποινικα γιαυτο.
    Εκμετελλευεται ενα παραθυρακι μπας και βγει εξω μονιμα...γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει αδεια και να ξαναγυρισει.
    Αποφασισε να εκμεταλλευτει την επετειο δολοφονιας του φιλου του και θελει να ζορισει την κυβερνηση να τον βοηθησει.
    Επειδη η κυβερνηση τσιμπησε εν μερει...του εδωσε εν μερει την ευκαιρια με νομοσχεδιο για εξ αποστασεως παρακολουθηση μαθηματων. ΔΕΝ θελει. Θελει να βγει εξω να νιωσει ελευθερος ΑΛΛΑ ευτυχως δεν μασησαν οι δικαστες και τον αφησαν εκει ακριβως που του αξιζει. ΦΥΛΑΚΗ.
    Βασικα αν ημουν δικαστης θα του εριχνα και μια διωξη για υποκινηση ταραχων γιατι οταν εβγαινε να μιλησει ηταν ολο Μαγκια και Κλανια που λενε στο χωριο μου.
    Αυτα για τον Ρωμανο και τον καθε "Ρωμανο" που εκανε τις επιλογες του και απλα αρνειται να υποστει τις συνεπειες.

Αρκετα .

Βρε ανθρωπε μου τι προσπαθεις να πετυχεις με το να ζητας συνεχεια να σου δικαιολογησουν ολοι το σκεπτικο τους εφοσον δεν συμφωνει με το δικο σου?
    Διαβαζω εδω που υπερασπιζεσαι τον Ρωμανο λες και ειστε τιποτα μπατζανακηδες.
    Να κατσω να σου αναλυσω τις πολιτικες μου σκεψεις? Γιατι? Θα καταλαβεις τι τρεχει μεσα στο μυαλο μου?
    Στο κατω κατω δεν με νοιαζει τι σκεψεις κανεις για μενα η οσους εχουν αντιθετη αποψη με σενα.
    Απλς τα πραγματα.
    Ενας ανθρωπος διεπραξε κακουργηματικη πραξη και διωχθηκε ποινικα γιαυτο.
    Εκμετελλευεται ενα παραθυρακι μπας και βγει εξω μονιμα...γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει αδεια και να ξαναγυρισει.
    Αποφασισε να εκμεταλλευτει την επετειο δολοφονιας του φιλου του και θελει να ζορισει την κυβερνηση να τον βοηθησει.
    Επειδη η κυβερνηση τσιμπησε εν μερει...του εδωσε εν μερει την ευκαιρια με νομοσχεδιο για εξ αποστασεως παρακολουθηση μαθηματων. ΔΕΝ θελει. Θελει να βγει εξω να νιωσει ελευθερος ΑΛΛΑ ευτυχως δεν μασησαν οι δικαστες και τον αφησαν εκει ακριβως που του αξιζει. ΦΥΛΑΚΗ.
    Βασικα αν ημουν δικαστης θα του εριχνα και μια διωξη για υποκινηση ταραχων γιατι οταν εβγαινε να μιλησει ηταν ολο Μαγκια και Κλανια που λενε στο χωριο μου.
    Αυτα για τον Ρωμανο και τον καθε "Ρωμανο" που εκανε τις επιλογες του και απλα αρνειται να υποστει τις συνεπειες.

Αρκετα .
    Ναι θελω να μπω μεσα στο μυαλο σου και να λουστω με τα ροδοπεταλα της νιοτης σου.
    Επισης δεν υποστηριζω ακριβως τον Ρωμανο, δεν με εκφραζει σε μεγαλο βαθμο ο τροπος που βλεπει την ζωη, και το εχω γραψει,απο που βγαζεις αυτα τα συμπερασματα;
    Επισης απο που και ως που συμπεραινεις οτι οι σκεψεις σου δεν με αφορουν;
    Γιατι τις εκφραζεις τοτε δημοσιως;
    Σου τελειωσε το χαρτι και θες να τις βλεπεις δημοσιευμενες;

Οχι επιμενω.
    Λες οτι ο Ρωμανος ενβιαζει την κυβερνηση για να την σκαπουλαρει.
    Θελω να μου εξηγησεις επιτελους ποιος κανει κουμαντο σε αυτον τον τοπο αφου η κυβερνηση ειναι τοσο αδιαφορη οσο λες (εκτος απο την περιπτωση του Ρωμανου οπου ειναι παρουσα και στεκεται κλαρινο).
    Και οταν τελειωσεις πες μου απο που και ως που οι δικαστες επιβαλλουν κυρωσεις με βαση προσωπικα αισθητικα κριτηρια.
    Δηλαδη αν εγω τρωω με τους αγκωνες στο τραπεζι και φοραω σκουλαρικι διαπραττω καποιου ειδους πλημμελημα;
    Αν κλανω στο ασανσερ;
    -..Not Yet!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Αρκετα .
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Είναι τελικά πολύ στρεβλή η εικόνα που έχει κ καθένας για τον κόσμο. Λέει ο ένας «μπάτσος» και σχεδόν μπορείς να νιώσεις την σιχασιά που αισθάνεται. Το ίδιο και ο άλλος που λέει την λέξη αναρχικός.

Μεγάλωσα σε μικρή επαρχιακή πόλη. Ούτε μπάτσους έχουμε ούτε αναρχικούς. Τους τροχαίους τους ξέρουμε με το όνομα, το ίδιο και τους αντι συστημικούς. Δεν έχουμε επίσης ΜΑΤ. Δεν έχουμε ομάδα που έπαιξε στα «μεγάλα» σαλόνια, δεν φάγαμε χημικά από μικροί στο γήπεδο, ούτε ψιλές, ληστείες 1-2 όσο θυμάμαι, κάτι κλοπές, κάτι διαρρήξεις…. Φονικά, ένα έγινε πρόσφατα και «πάγωσε» τον κόσμο για μήνες. Αυτό δεν μας κάνει καλύτερους.

Είμαστε κλάσεις, ποιο κομπλεξικοί, τοπικιστές και ένα σωρό άλλα που έχουν οι μικρές κοινωνίες.

Οι τροχαίοι με γράψανε πάντα όταν έφταιγα, και μου την χάρισαν επίσης όταν έφταιγα. Το ίδιο και σε όλους όσους ξέρω.

Αλλά εδώ ο κόσμος ακόμη μπορεί να «ανοίξει» σπιτικό με 8 κατοστάρικα, ενώ κάτω στο κέντρο ανοίγεις ένα μύδι.. Ότι ώρα και να γυρνάς σπίτι σου, όπου και να είναι αυτό, αισθάνεσαι «ασφαλής» δεν κοιτάς πίσω σου μην στην πέσει κάποιος.

Θεωρώ ότι οι συνθήκες στα μεγάλα κέντρα όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια «αγριεύουν» και τους μεν, για αυτά που έχουν αρχίσει και χάνουν και τους δε, που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Ο Ρωμανός είναι τόσο πολιτικός κρατούμενος, όσο ο Βενιζέλος πρώτος χορευτής στα μπολσόι.

Ο κάθε ένστολος που «σηκώνει» χέρι σε απλούς πολίτες/ηλικιωμένους/γυναίκες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, είναι το ίδιο λεχρίτης με τους 300 που κυβέρνησαν και κυβερνούν τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να βγεί και να προσπαθήσει με πορείες να αλλάξει την σημερινή κατάσταση και το σύστημα. Κανονικά, δεν χρειάζεται να υπάρχει αφορμή σαν την σημερινή μέρα. Πρέπει να είναι στους δρόμους κάθε μέρα μηπως και μεχρι να το πετύχει.
    Απλά μετά από 3 χρόνια που η βάση μου είναι η Αθήνα, δεν μπορώ με τίποτα να δω τι αλλαγή θα είναι αυτή που θα κάνει πραγματικά την πολη αυτή και τους ανθρώπους της ευτυχισμένους.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Κάτσε εσύ και κάνε διάλογο με τους μπάτσους...

Μετά πέρνα και στο επόμενο level. Πήγαινε στο ζωολογικό κήπο και άνοιξε διάλογο με τους χιμπατζήδες...

Περιφρόνηση και χλευασμός από την κοινωνία είναι η μόνη συμπεριφορά που τους αξίζει φίλε μου...

Καλοπροαίρετα στο λέω...

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF