Σελίδα 79 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Αντε πάλι ,για τα χτεσινά.
    Το θέμα της συζήτησης ΔΕΝ είναι τα χτεσινά.
    Τα χτεσινά είναι ένα ακραίο κομμάτι του αποτελέσματος των όσων αδίκων συμβαίνουν στη χώρα τα πολλά τελευταία χρόνια ,και αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου.
    Ακόμα κ τα κανάλια που συνήθως υπερβάλλουν μιλάνε για 100-200-300 άτομα.
    Και ξαναλέω ότι τις συγκεκριμένες πράξεις κ πρακτικές βιας κ καταστροφής όλοι εδώ μέσα τις καταδικάζουν.
    Μαζί σου δηλαδή ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.

Το θέμα όμως που συζητείται στο moto.gr forum κ ξεκίνησε από τις καθαρίστριες ,αλλά επεκτείνεται και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ,έχει να κάνει με την συμπεριφορά των ενστόλων προς τους πολίτες που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
    Και η ερώτηση παραμένει να είναι
    Αν θεωρείς σαν ένστολος ήθικό κ νόμιμο να διεκδικείς την αποκατάσταση του μισθού σου κ ταυτόχρονα να κοπανάς όλους τους μη ένστολους(ιδιωτικούς ,δημόσιους,μισθωτούς,συνταξιούχους,αμεα,...) ,όταν κι αυτοί διεκδικούν το ίδιο.
    Θεωρώ νόμιμο και δίκαιο τον αγώνα κάθε κοινωνικής ταξης και στρώματος, που θέλει να απικατασταθουν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα η υγεία η ασφάλεια στα προ κρίσης και σε καλύτερα επίπεδα.
    Θα μιλήσω πάλι προσωπικα απ ότι συνάντησα εγώ σε πορείες και όποιος θέλει ας βγάλει το συμπέρασμα του ,συνάντησα πολλούς από τους παραπάνω σε πορείες διεκδίκησης, ούτε έσπασαν ούτε έκαψαν, ούτε τούς πείραξαν.
    Η εκτροπή φέρνει παρεκτροπη

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Τι κριμα........................ Κανε μου μυνηση
    Να να να....Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	80086-600x600 (2).jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	328191

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ νόμιμο και δίκαιο τον αγώνα κάθε κοινωνικής ταξης και στρώματος, που θέλει να απικατασταθουν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα η υγεία η ασφάλεια στα προ κρίσης και σε καλύτερα επίπεδα.
    Θα μιλήσω πάλι προσωπικα απ ότι συνάντησα εγώ σε πορείες και όποιος θέλει ας βγάλει το συμπέρασμα του ,συνάντησα πολλούς από τους παραπάνω σε πορείες διεκδίκησης, ούτε έσπασαν ούτε έκαψαν, ούτε τούς πείραξαν.
    Σούτερ δεν είσαι Αθ'ηνα.
    Εδώ τα κόζα είναι κάπως διαφορετικά.
    ανανήψαντας

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

Κάνε μου μια παράθεση λεγομένων κάποιου από δω μέσα ο οποίος έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με την βία κ τις καταστροφές περιουσιών.
    Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σούτερ δεν είσαι Αθ'ηνα.
    Εδώ τα κόζα είναι κάπως διαφορετικά.
    Ήμουν Θεσσαλονίκη πιάνεται?

Ήμουν Θεσσαλονίκη πιάνεται?
    ΔΕν ξέρω...
    ανανήψαντας

Το πρωτο πραγμα που σου ηρθε στο μυαλο ειναι να με κανεις νταντα
    Οπως μαθει φυσικα κανεις
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...
    «Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι»
    ανανήψαντας

Δεν θα επρεπε.
    Γιατι ειναι το επαγγελμα τους να μην παρεκτρεπονται.

Οπως -και πολυ σωστα- δεν καναν με τον μαλακοπιτουρα τον γερο, που μπηκε σε βιντεο παραπανω, που ενω το πηγαινε μια χαρα, αρχισε τις μαλακιες.

Οπως -εσφαλμενα, στα ακρα ομως- κανανε με το εν λογω περιπτερο, που για να ξεκαυλωσουν το κανανε το στεκι του δακρυγονου εχθες.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    "Δόξα τω Θεώ" ,πήρα απάντηση
    Αφού λοιπόν εκτός από νομικά είναι κ ηθικά θεμιτό αυτό το δικαίωμα ,τότε δεν νομίζεις ότι ο ένστολος ο οποίος έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το σύνταγμα ,τους νόμους ,κ τους πολίτες ,θα έπερεπε να είναι μαζί τους σε αυτό;
    Για πές μου σε παρακαλω
    Αν σε μία από εκείνες τις διαδηλώσεις των 300-400.000 κόσμου ,κατά της ψήφισης των μνημονίων ,τα οποία θα υποβίβαζαν την ζωή όλων μας ,αν λέω...
    ...ΑΝ οι παρατεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας γύριζαν για λίγα λεπτά συμβολικά τις πλάτες τους στον κόσμο κι ένωναν τα κορμιά κ τα βλέματά τους μαζί με τους υπόλοιπους ,κοιτώντας την Βουλή....(όνειρο)
    Πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα σήμερα θα ηταν το ίδιο;
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    "Δόξα τω Θεώ" ,πήρα απάντηση
    Αφού λοιπόν εκτός από νομικά είναι κ ηθικά θεμιτό αυτό το δικαίωμα ,τότε δεν νομίζεις ότι ο ένστολος ο οποίος έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το σύνταγμα ,τους νόμους ,κ τους πολίτες ,θα έπερεπε να είναι μαζί τους σε αυτό;
    Για πές μου σε παρακαλω
    Αν σε μία από εκείνες τις διαδηλώσεις των 300-400.000 κόσμου ,κατά της ψήφισης των μνημονίων ,τα οποία θα υποβίβαζαν την ζωή όλων μας ,αν λέω...
    ...ΑΝ οι παρατεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας γύριζαν για λίγα λεπτά συμβολικά τις πλάτες τους στον κόσμο κι ένωναν τα κορμιά κ τα βλέματά τους μαζί με τους υπόλοιπους ,κοιτώντας την Βουλή....(όνειρο)
    Όχι ρε φίλε δε καταδέχομαι !

Για πές μου σε παρακαλω
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος

Οπως -εσφαλμενα, στα ακρα ομως- κανανε με το εν λογω περιπτερο, που για να ξεκαυλωσουν το κανανε το στεκι του δακρυγονου εχθες.
    Κάποτε στην Ουγγαρία οι διαδηλωτές τα είχαν βρει με τους στρατιώτες μέχρι που κάποιος ανεξέλεγκτα άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό στρατιώτες και διαδηλωτές.
    Το τι έγινε μετά το γράφει η ιστορία.
    Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας πορείας.
    Ίσως της πιο μεγάλης που έχω δει.
    Πιάνεις τώρα εσύ τον Σούτερ απ τα μούτρα και του λες τι θα έκανες εσύ....
    Και που να ξέρει τι θα έκανε σάμπως ήταν εκεί?
    Του λέτε και για το περίπτερο...
    Εγώ απ αυτά που γράφει εδώ δεν το κόβω για τέτοιον.
    Γενικά έχουμε γίνει όλοι δικαστές και κρίνουμε ο ένας τον άλλο έτσι απλά....
    Λες κι εμείς είμαστε οι αναμάρτητοι, οι ξύπνιοι, οι μάγκες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
    Ε ακούστε τα νέα...
    Μαλάκες είμαστε όλοι μηδενός εξαιρουμένου.
    Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει και καμία άλλη κουβέντα από το ποιός φταίει
    και το ποιός είναι πιο μαλάκας από μας...
    Αλλά καμία.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/12/2014 στις 17:32.
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF