Ποτέ δε συμφωνήσαμε ρε Νίκο.
Όπως ποτέ δε συμφωνήσαμε να είναι έχει η Κρήτη μπιστολάδες και χασίσια.
Ούτε για τα Εξάρχεια συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε πρέζα.
Ούτε για την τελεόραση συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε παραμύθα και προπαγάνδα.
Ούτε για τη Βουλή συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε ελπίδα και να θερίζουνε φράγκα.
Για τίποτα δε συμφωνήσαμε.
Απλά όποιος πρόλαβε και είχε τη δύναμη μπήκε κι εμείς μείναμε απ'έξω σαν τους μαλάκες να κοιτάμε.
Κι αυτό έγινε πριν πάααααρα πολλά χρόνια. Και τώρα θεωρείται κεκτημένο κι αναφαίρετο δικαίωμα.
Θεωρείται λογικό και αναμενόμενο να τρως ξύλο από τον μπάτσο, να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις νύχτα σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να υποτίθεται ότι ο λόγος που πέφτει στον πολίτη όσον αφορά τη διακυβέρνηση της χώρας του είναι το χαρτάκι που θα ρίξει στο κουτάκι κάθε 4 χρόνια, να ακούς/βλέπεις/διαβάζεις από παντού τα ίδια φούμαρα, να βγαίνει ο Άδωνης ο Βορίδης ο Κικίλιας ο Πάγκαλος η Βούλτεψη ο Γιακουμάτος ο Σαμαράς και το κάθε @ του κερατά και να σου αραδιάζουν μια σακούλα σκατά στα μούτρα και να μην τρέχει τίποτα γιατί έτσι είναι η πολιτική.
Όλα αυτά είναι λογικά κι αναμενόμενα.
Και θα παραμείνουν, και θα χειροτερέψουν κιόλας.
Γιατί τα αφήσαμε για τόσο πολύ καιρό που πλέον δεν έχει πισωγύρισμα.
Το ρητό του Μπουκόφσκι με το αγγούρι που τόσο πολύ σου αρέσει, ίσχυε και θα ισχύει ες αεί.
Και το αγγούρι μόνο προς τα μέσα θα πηγαίνει. Προς τα έξω δεν έχει. Μας τελείωσε.
Δεν έχω ιδέα τι θα γράψεις στη δικογραφία. Αυτό εξαρτάται από τον αστυνομικό και την μαρτυρία του και το πως θα σκεφτεί. Μπορεί να πει ότι τον είδε να τις πετάει στο δρόμο κατά την καταδίωξη... μπορεί χίλια δυό. Μπορεί και ψέματα να πει αν είναι κολλημένος. Σημασία δεν έχει αυτό όμως σημασία έχει γιατί εσύ επιλέγεις να πιστέψεις κάτι ενώ δεν ξέρεις τι έχει γίνει.... όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά γενικά εσύ και όποιος πολίτης και όποιος αστυνομικός σε οποιαδήποτε είδηση.....
Με συμπαθάς αλλά δεν υπάρχει κανένα μέτρο...
Καμία ασφάλεια κανένα δίχτυ προστασίας για όποιον νέο άνθρωπο που κάνει ΕΝΑ λάθος στη ζωή του.
Θες να σου πω για τον ΟΚΑΝΑ που πας με 1000 ζόρια μια μέρα και σου δίνουν νούμερο 12000 κάτι?
Θες να σου πω για τα διάφορα κρατικά ιδρύματα που ότι δεν είσαι βγαίνεις?
Ας πάμε όμως στην υπόθεση Γρηγορόπουλου.
Ο πιτσιρίκος ήταν έξω από ένα κέντρο πώλησης ναρκωτικών.
Εκεί άμα τρακάρεις και πάρεις το 100 τηλέφωνο δεν έρχεται κανείς.
(μπορείς να δοκιμάσεις)
Τι δουλειά είχε ο μικρός εκεί?
Και καλά οι γονείς του τον είχαν χεσμένο...
Εσύ ρε μπουρδέλο κράτος που είσαι?
Το σχολείο που είναι? Η κοινωνική υπηρεσία που είναι?
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Και εν τέλει ποιός συμφώνησε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια και αλλού?
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ?
Πάμε τώρα στους αστυνομικούς
Ποιούς αστυνομικούς?
Ειδικοί φρουροί ήταν και οι δύο που δεν έπρεπε να είναι εκεί ΜΟΝΟΙ τους
Ο φονιάς μάλιστα περιγράφεται και σαν δύσκολος χαρακτήρας.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ?
Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ρώτησε.
Και γίνεται το συμβάν και πάει ο πιτσιρικάς.
Ποιός θα τον φέρνει πίσω???
Κανένας φυσικά
Και τότε αν ενθύμησε καλά, ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός που δεν είχε προηγούμενο.
Έσκαγαν άτομα σε φόρουμ με λογαριασμούς 2 και 3 ετών και ξεσήκωναν το κόσμο να πάει να διαδηλώσει και κατά των ΜΠΑΤΣΩΝ
Μα την ίδια μέρα σε 3 4 φόρουμ ταυτόχρονα!!!
Έγινε το μπάχαλο λοιπόν έπεσε και η κυβέρνηση μετά και πότε σταματάν τα επεισόδια?
ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ???
Όταν πυροβολούν το ματατζή με το καλάσνικοφ.
ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
και τότε κόβονται όλα μαχαίρι
Αίμα για αίμα.
Κι ο Νίκος που ήταν όλα αυτόν το καιρό?
Ποιός ενδιαφέρθηκε για αυτόν.
Οι γονείς?
Αλήθεια οι έρμοι οι Έλληνες γονείς τι πρέπει να προφτάσουν?
Το παιδί είχε ανάγκη για βοήθεια αλλά κλασσικά βοήθεια δεν ήρθε από πουθενά. ΟΛΟΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
Σήμερα ουσιαστικά αυτοκτονεί
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
κι εμείς καθόμαστε και λέμε για εκπαιδευτικές άδειες και πούτσες μπλε σε μελιτζανί βαζάκι.
Αν του δοθεί εν τέλει η άδεια (και μακάρι) θα είναι όλα καλά άραγε?
Θα λύσει το πρόβλημα του?
Που είναι ο μηχανισμός στηρίξεις που το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να έχει και που εμείς πληρώνουμε χρυσό?
Εκεί που είναι και η κοινωνική λειτουργός και η υπηρεσία στηρίξεις οικογένειας
ΠΟΥΘΕΝΑ
Συμπέρασμα
1 Τα νέα παιδιά θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους και πολλά θα χαθούν αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ζητήσει ευθύνες.
ΑΥΤΑ θα φταίνε και η οικογένεια, οπότε καλά να πάθουν
2 Έχουμε πρόβλημα μαφίας και όπως και στη Σικελία μας λένε ότι δεν υπάρχει
Άντε λοιπόν ας κάνουμε μια προσευχή -αφού δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο- για τον επόμενο πιτσιρικά που θα τα τινάξει από ναρκωτικά στην Ομόνοια και κανείς δεν θα νοιαστεί, για τον μεθεπόμενο που θα τσακιστεί με το μηχανάκι γιατί η μαφία έφαγε τα λεφτά και δεν έφτιαξε δρόμο και έναν ακόμα που θα αφήσει τα @@κια του σε κάποιο νοσοκομείο της πούτσας και της μίζας.
Δεν μεταδίδω άλλο γιατί θα σπάσω το πι σι ειλικρινά !
υγ
μπορεί να γελάς αλλά θυμίσου ότι το αγγούρι δεν πονάει
όταν δεν μπαίνει στο δικό σου κώλο.
ανανήψαντας
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Δεν είναι αυτό το ζουμί του λόγου μου, νομίζω καταλαβαίνεις. Ωστόσο για να σου απαντήσω αν υπάρχει κατάθεση που να λέει ότι τις πέταξε ενώ έτρεξε στηρίζεται κατηγορία..... δεν μπορώ να ξέρω τι γράφτηκε και τι έγινε. Μπορεί αν είναι κανένα κολλημένο μυαλό να του της φόρτωσε.
Ωστόσο το ζουμί είναι " ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό) "
Στα ρέστα μέσες άκρες συμφωνάμε.
Εδώ όμως έχω ένσταση.
Μου θυμίζει τη μαλακία που λέγανε οι διάφοροι να μην τους χαρακτηρίσω, όταν είχε φύγει ο μικρός. "Τί δουλειά είχε να τριγυρνάει νυχτιάτικα στα Εξάρχεια? Τα'θελε και τα'παθε!"
Για να σε προλάβω, ξέρω ότι δεν το εννοείς έτσι σε καμία περίπτωση.
Αλλά δεν μπορώ για κανένα λόγο να ρίξω έστω κι ένα δράμι ευθύνης σε κάποιον (ενήλικο ή ανήλικο) που έκανε τη βόλτα του είτε στα Εξάρχεια είτε οπουδήποτε αλλού.
Και πόσο μάλλον όταν δεν τονε λήστεψε κανά πρεζόνι, αλλά τον έφαγε ένας πούστης μπάτσος.
η ύπαρξη και η διατήρηση ενός ακροδεξιού αστυνομικού παρακράτους (είδαμε τι κάνουν on camera, δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν όταν δεν υπάρχει κανείς να τους τραβήξει!), είναι, για μένα, το πιο εξοργιστικό απ' όλα. Πηγή: www.lifo.gr
“Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού” είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις( Ιανουάριος 1990) -
Εντελώς αναίτια ΜΑΤ που είχαν επέμβει στην πλατεία Εξαρχείων, επιτέθηκαν με δακρυγόνο και κρότου λάμψης στο περίπτερο απ' όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μπουκάλια με νερό, γεγονός που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας
https://www.youtube.com/watch?v=-DCJ-ro3zKo
όταν το σκυλί δαγκώνει, ή το αφεντικό του (αυτός που δίνει την εντολή ντε) είναι φοβισμενος ή κινδυνεύει. Το σκυλί πάντως, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να "δαγκώνει" ακομα και εαν οι πολίτες ειναι "λάθος"
Σωστός όπως πάντα
ΥΓ. Θυμόμαστε οοοολοι πόσο αριστερός ήταν ο Χατζιδάκις έτσι?
Κάποτε το να είσαι δεξιός δε σήμαινε ότι είσαι φασίστας.
Όπως και το να είσαι αριστερός δε σήμαινε ότι είσαι σταλινικός.
Α ρε ποτάνες έννοιες.
Σας γαμήσαμε κι ας μή μας φταίγατε, αλλά μαζί με σας δεν ξέραμε τί άλλο παίρναμε ζβάρνα.
Τώρα κλαίμε αλλά είναι αργά.