Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Απαραδεκτη συμπεριφορα καταστηματος

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Φυσικα και κατι δειχνει.... δεν το αναιρω για αυτο και απαντησα στον εμπορο αυτοπροσωπως

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Χρηστο, αρχικα να σε ενημερωσω πως και για τον σουβλατζη της γειτονιας το ιδιο θα εκανα. δεν χαριζομαι, σαν επαγγελματιας και εγω σε αλλο κλαδο εχω ενα μπουσουλα. Δεν θα παιξω κολτσινα ποιος ειπε τι. δεν ειπα οτι ο Αγγελος ειναι ασχετος η δεν του κοβει. Απο αυτα που ειπε ξερει μιας και το θεμα το ξερω πολυ καλα. Το προβλημα μου ειναι οπως ειπα στο αρχικο ποστ, η ενημερωση που δεν ελαβα ωστε να κανω τα κουμαντα μου. Εμεινα ξεκρεμαστος και 2 εβδομαδες περα δωθε νομιζω οτι με δουλευουν. ηλεκτρονικη βρηκα, την παρηγγειλα και την περιμενω. ισα ισα συμφωνησαμε να βρει το part number για να ταιριαξω την πλεξουδα. πραγμα που δεν εγινε ποτε. χθες περασα επιτηδες απο εκει κ ηταν ο εν λογω μηχανικος και με ειδε. ουτε καν καλησπερα και να εξηγησει ο ιδιος οτι ναι εγινε μια μαλακια με το αυτοκινητο και δεν την εφερα. τα συμπρασματα δικα σας. οσο για τα ζαντολαστιχα, εφοσον δεν εμπορευεσαι ας το ελεγαν μεσα στο γραφειο που ρωτησα και οχι να μαθουν τι ακτινες, τι λαστιχα, τι στεφανια θελει για να με ενημερωσει το κοστος.....
    Χθές πέρασες απο εκει επίτηδες και λες οτι δεν σου είπε καλησπέρα, συγγνώμη κλπ και τα συμπεράσματα δικά μας...

Sorry αλλά από αυτα που γράφεις δεν βγαίνει συμπέρασμα.
    Εγώ κατάλαβα οτι ο μηχανικός προθυμοποιήθηκε να ψάξει να σου βρεί ηλεκτρονική (μαλλον μεταχειρισμένη? δεν το ξεκαθαρίζεις) που να ταιριάζει στο μηχανάκι σου (θα χρειαζόταν και μετατροπές για να ταιριάξει απ οτι κατάλαβα!), ενώ δεν την έχει στο μαγαζί και δεν την εμπορεύεται.
    Καπου έμπλεξε και δεν μπόρεσε να είναι διαθέσιμη στον χρόνο που συμφωνήθηκε, αν και δεν το ξεκαθαρίζεις ούτε αυτό.

Δεν πλήρωσες χρήματα, δεν πήρες καποιο ανταλλακτικό ούτε αγόρασες κάποια υπηρεσία από το κατάστημα.

Το πρόβλημά σου και ο λόγος που ξεκίνησες το πόστ, και μαλιστα με κάποιους χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν, ήταν το οτι καθυστέρησαν να σου απαντήσουν η να σου φέρουν το ανταλλακτικό το οποίο δεν το εμπορεύονταν καν.
    Ποιός ήταν ο χρόνος που είχε συμφωνηθεί, αν είχε συμφωνηθεί, και δεν τηρήθηκε δεν το ανέφερες πουθενά.
    Μήπως σου είπε ο μηχανικός απλά οτι θα ψάξει να την βρεί και οταν την βρεί θα σε ενημερώσει?

Ετσι κι εγώ που εχω μείνει επανειλημμένως ευχαριστημένος απο το εν λόγω κατάστημα και εχουν μείνει επίσης ευχαριστημένοι και φίλοι που τους το σύστησα, το βλέπω καπως περίεργο όλο αυτό και θεώρησα οτι πρέπει να το δηλώσω εδω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Επειδη θα πεσει λογοκρισια.
    1. συμφωνηθηκε εντος 2 ημερων η ηλεκτρονικη να βρησκεται στο μαγαζι για να γινει δοκιμη.
    2. την αγορασε καινουρια για πελατη του αλλα εμεινε ραφι και θα την εδινε 50 εφοσον μου εκανε.
    3. συμφωνηθηκε να ενημερωθω για part number τηλεφωνικα να βρω pinout ωστε να παω ετοιμος να κουμπωσει.
    4. τι δεν αρμοζει; τον εβρησα; τον εθιξα;
    εγω δεν παω συνεργεια και μια φορα που πηγα σε διαφημιζομενο απο το φορουμ μπας και κανω την δουλεια μου, ειδα μια αντιμετωπιση που δεν αρμοζει ως προς εμενα που ειμαι εκει σαν πελατης και οχι ως κολληταρι και το δηλωσα εδω. τι δεν καταλαβαινεις; επειδη διαφημιζεται το συγκεκριμενο καταστημα δεν το αγγιζουμε και δεν μιλαμε; δεν νομιζω..... δεν τα ξερω ετσι τα πραγματα..... οσο για τα υπολοιπα τι ακριβως βρηκες περιεργο; ναι περασα επιτηδες, με ειδε και αντι να εξηγηθει απο κοντα κανει την κοροιδα..... ε δεν παει ετσι ρε φιλε.... εγω εμεινα δυσαρεστημενος οπως πολλοι αλλοι εντος και εκτος φορουμ.....
    Στο κατω κατω δεν εχω προσωπικα με τον Πισσαρη. Εκτος αμα απαγορευεται να δηλωνουμε δημοσια τα παραπονα μας.....

Moderator
    Επειδη θα πεσει λογοκρισια.
    1. συμφωνηθηκε εντος 2 ημερων η ηλεκτρονικη να βρησκεται στο μαγαζι για να γινει δοκιμη.
    2. την αγορασε καινουρια για πελατη του αλλα εμεινε ραφι και θα την εδινε 50 εφοσον μου εκανε.
    3. συμφωνηθηκε να ενημερωθω για part number τηλεφωνικα να βρω pinout ωστε να παω ετοιμος να κουμπωσει.
    4. τι δεν αρμοζει; τον εβρησα; τον εθιξα;
    εγω δεν παω συνεργεια και μια φορα που πηγα σε διαφημιζομενο απο το φορουμ μπας και κανω την δουλεια μου, ειδα μια αντιμετωπιση που δεν αρμοζει ως προς εμενα που ειμαι εκει σαν πελατης και οχι ως κολληταρι και το δηλωσα εδω. τι δεν καταλαβαινεις; επειδη διαφημιζεται το συγκεκριμενο καταστημα δεν το αγγιζουμε και δεν μιλαμε; δεν νομιζω..... δεν τα ξερω ετσι τα πραγματα..... οσο για τα υπολοιπα τι ακριβως βρηκες περιεργο; ναι περασα επιτηδες, με ειδε και αντι να εξηγηθει απο κοντα κανει την κοροιδα..... ε δεν παει ετσι ρε φιλε.... εγω εμεινα δυσαρεστημενος οπως πολλοι αλλοι εντος και εκτος φορουμ.....
    Στο κατω κατω δεν εχω προσωπικα με τον Πισσαρη. Εκτος αμα απαγορευεται να δηλωνουμε δημοσια τα παραπονα μας.....
    Οκ τωρα που εγραψες τι ακριβώς είχε συμφωνηθεί και σε ποσες ημέρες το καταλαβαίνω. Μέχρι τώρα δεν εβγαζαν νόημα καθώς δεν είχες γράψει καν τι συμφωνήθηκε και αρα τι δεν τηρήθηκε απο πλευρας του καταστήματος.

Σε εμένα προσωπικά χτύπησε άσχημα το 'καραγκιόζης' που έγραψες παραπάνω.

Τα υπόλοιπα που γράφεις, 'δεν αγγίζουμε, δεν μιλάμε, απαγορεύεται να δηλώνουμε' κλπ είναι απλά αστεία και δεν τα σχολιάζω καν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    ναι περασα επιτηδες, με ειδε και αντι να εξηγηθει απο κοντα κανει την κοροιδα.....
    Τα υπόλοιπα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα σχολιάσω. Ότι είχα να πω, το είπα στην πρώτη μου δημοσίευση.
    Αυτό που μου μένει είναι ότι πέρασες εχθές.
    Επειδή συμπτωματικά εχθές ήμουν σχεδόν όλη την ημέρα στο μαγαζί, μπορείς να μου πεις τι ώρα πέρασες και τι ρώτησες;
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οκ τωρα που εγραψες τι ακριβώς είχε συμφωνηθεί και σε ποσες ημέρες το καταλαβαίνω. Μέχρι τώρα δεν εβγαζαν νόημα καθώς δεν είχες γράψει καν τι συμφωνήθηκε και αρα τι δεν τηρήθηκε απο πλευρας του καταστήματος.

Σε εμένα προσωπικά χτύπησε άσχημα το 'καραγκιόζης' που έγραψες παραπάνω.

Τα υπόλοιπα που γράφεις, 'δεν αγγίζουμε, δεν μιλάμε, απαγορεύεται να δηλώνουμε' κλπ είναι απλά αστεία και δεν τα σχολιάζω καν.
    δεν ανεφερα πουθενα την λεξη καραγκιοζης. αφου ειναι αστεια τα υπολοιπα καλο ειναι. το γελιο δινει ζωη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pissaman Προβολή μηνύματος
    Τα υπόλοιπα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα σχολιάσω. Ότι είχα να πω, το είπα στην πρώτη μου δημοσίευση.
    Αυτό που μου μένει είναι ότι πέρασες εχθές.
    Επειδή συμπτωματικά εχθές ήμουν σχεδόν όλη την ημέρα στο μαγαζί, μπορείς να μου πεις τι ώρα πέρασες και τι ρώτησες;
    επειδη συμπτωματικα περασα μεταξυ 12 με 1 εξω απο το μαγαζι σου και ο μηχανικος σου εβγαζε μια μεγαλη on off εξω, για ρωτα τον ειδε μια πρασινη klx; εκτος αμα θυμηθηκε τιποτα αστειο και χασκογελουσε.... επισης μηπως τελειως συμπτωματικα στο βιβλιο οπως μπαινεις αριστερα στο συνεργειο ειναι το τηλεφωνο μου;; μηπως τελειως συμπτωματικα ησουν και εσυ εξω με καποιους αλλους χθες και με ειδες να περναω (δεν σε ξερω φατσικα) ; γιατι δεν ανεφερα οτι μπηκα μεσα. περασα ειπα.....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    δεν ανεφερα πουθενα την λεξη καραγκιοζης. αφου ειναι αστεια τα υπολοιπα καλο ειναι. το γελιο δινει ζωη.

επειδη συμπτωματικα περασα μεταξυ 12 με 1 εξω απο το μαγαζι σου και ο μηχανικος σου εβγαζε μια μεγαλη on off εξω, για ρωτα τον ειδε μια πρασινη klx; εκτος αμα θυμηθηκε τιποτα αστειο και χασκογελουσε.... επισης μηπως τελειως συμπτωματικα στο βιβλιο οπως μπαινεις αριστερα στο συνεργειο ειναι το τηλεφωνο μου;; μηπως τελειως συμπτωματικα ησουν και εσυ εξω με καποιους αλλους χθες και με ειδες να περναω (δεν σε ξερω φατσικα) ; γιατι δεν ανεφερα οτι μπηκα μεσα. περασα ειπα.....

Τουλάχιστον πέρασες αργά ή με καμία 150αρα???
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πέρασες έξω από το μαγαζί και ο μηχανικός έκανε "την κορόιδα" επειδή δεν έτρεξε να σε σταματήσει να σου απολογηθεί;

Καταλαβαίνω ότι για κάποιους λόγους έχεις ενοχληθεί από την εξυπηρέτηση που δεν είχες από το κατάστημα μου. Κατανοώ το γεγονός ότι αποφάσισες να δυσφημίσεις το μαγαζί μου. Άλλωστε είναι αναφέρετο δικαίωμα σου.
    Όμως το να περιμένεις να σε αναγνωρίσει ένας άνθρωπος μέσα από το κράνος και να σε κυνηγήσει στον δρόμο, να σε σταματήσει για να σου ζητήσει προσωπικά συγνώμη, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον παράλογο. Ειδικά όταν όπως λες έβγαζε άλλη μοτοσυκλέτα έξω. (Σημείωσε ότι τις μοτοσυκλέτες τις βγάζει έξω ο βοηθός και όχι ο μηχανικός).
    Άλλωστε ότι είχαμε να σου πούμε σαν κατάστημα, στο είπαμε δημόσια, όπως άλλωστε εσύ επέλεξες.

Μιας και μου λες ότι δεν με γνωρίζεις φατσικά, σου βάζω το προφίλ μου στο facebook για να με δεις. Αν και θα χαρώ να σε κεράσω έναν καφέ να με γνωρίσεις και από κοντά. Στο χώρο του καταστήματος ή και σε εξωτερικό χώρο!
    https://www.facebook.com/pissaman

Το γέλιο όντως δίνει ζωή και χαίρομαι που πιστεύεις σε αυτό
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Moderator
    Εχεις δίκιο έκανα λάθος.
    'κακομοιρη' έγραψες οχι 'καραγκιόζη'. Παλι ασχημα χτυπαει.

Οταν λές 'πέρασα απο κει' εννοείς ότι περασες απ έξω απο το μαγαζί καβάλα στην μηχανή και περίμενες να σε φωναξει ο αλλος να σου δώσει εξηγήσεις και να σου ζητήσει συγγνώμη?

Γιατί αν είναι έτσι τότε ναι έχει γέλιο το θέμα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Καλό είναι να λέγονται τα αρνητικά για να αποφεύγονται κάποιοι που το παίζουν επαγγελματίες στο χώρο.
    Καλό είναι όμως να λέγονται και τα θετικά. Έχοντας αγοράσει κάποιες φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα (όχι πάντα) μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση (ακόμα κι όταν δεν αγόρασα τελικά κάτι).
    Καλό και το ebay (ψωνίζω αρκετά συχνά) αλλά όταν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, τότε τρέχουμε για να μας δώσουν λύση. Αυτό λέγεται ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να πληρώνουμε υπηρεσίες σα λαός και νομίζουμε ότι ο άλλος είναι και υποχρεωμένος να μας εξυπηρετήσει τζάμπα και να κάνει και κωλοτούμπες. Πρέπει να δουλεύουν και τα τοπικά μαγαζιά για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να μας δίνουν λύσεις. Είμαι κατά της κοροιδίας αλλά και υπέρ αυτών που προσφέρουν.

Τελευταία τροποποίηση από plimiras; 10/12/2014 στις 23:08.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pissaman Προβολή μηνύματος
    Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πέρασες έξω από το μαγαζί και ο μηχανικός έκανε "την κορόιδα" επειδή δεν έτρεξε να σε σταματήσει να σου απολογηθεί;

Καταλαβαίνω ότι για κάποιους λόγους έχεις ενοχληθεί από την εξυπηρέτηση που δεν είχες από το κατάστημα μου. Κατανοώ το γεγονός ότι αποφάσισες να δυσφημίσεις το μαγαζί μου. Άλλωστε είναι αναφέρετο δικαίωμα σου.
    Όμως το να περιμένεις να σε αναγνωρίσει ένας άνθρωπος μέσα από το κράνος και να σε κυνηγήσει στον δρόμο, να σε σταματήσει για να σου ζητήσει προσωπικά συγνώμη, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον παράλογο. Ειδικά όταν όπως λες έβγαζε άλλη μοτοσυκλέτα έξω. (Σημείωσε ότι τις μοτοσυκλέτες τις βγάζει έξω ο βοηθός και όχι ο μηχανικός).
    Άλλωστε ότι είχαμε να σου πούμε σαν κατάστημα, στο είπαμε δημόσια, όπως άλλωστε εσύ επέλεξες.

Μιας και μου λες ότι δεν με γνωρίζεις φατσικά, σου βάζω το προφίλ μου στο facebook για να με δεις. Αν και θα χαρώ να σε κεράσω έναν καφέ να με γνωρίσεις και από κοντά. Στο χώρο του καταστήματος ή και σε εξωτερικό χώρο!
    https://www.facebook.com/pissaman

Το γέλιο όντως δίνει ζωή και χαίρομαι που πιστεύεις σε αυτό
    Σιγα μην εστηνε και μπλοκο. δεν ειπα αυτο.... ενα νοημα του στυλ ελα εδω φιλαρακο αρκουσε, το στυλ σε κοιταω μεσα στα ματια και χαζογελαω ενω σε βλεπω και κινεισαι με 20 χλμ με ενοχλει....
    οτι ηταν να πω το ειπα και εγω, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, θα επικοινωνησουμε για τον καφε μιας και δεν εχω προσωπικα ουτε μαζι σου ουτε με τον μηχανικο σου. ενοχληθηκα και το δηλωσα δημοσια. τοσο απλα

Παλαιό μέλος
    Ειμαι απο Θεσσαλονικη και δεν εχω καμμια απολυτως προσωπικη σχεση με τους εμπλεκομενους στο συμβαν.
    χαρηκα που ειδ εναν επαγγελματια να απαντα δημοσια και κατανοω πληρως την αγανακτιση του "παθωντα" μοτοσυκλετιστη.
    πρεπει να αντιληφθουμε οτι οι καιροι μας ειναι πολυ δυσκολοι και ολοι αντιμετωπιζουμε μεγαλες δυσκολιες οχι μονο οικονομικες (που εχει αμεσο αντικτυπο ...παντου)αλλα και ψυχολογικες.
    επειδη οσες φορες εχω παει σε συνεργειο ποτε εμεινα ικανοποιημενος,αλλα μαλιστα η ταλαιπωρια μου εγινε πιο εντονη με εμπλοκη σε συνεργειο,παρα οταν αντιμετωπισα το θεμα μονος μου)
    θα πρεπει ο επαγγελματιας να κατανοησει οτι οι συνθηκες που εχει να αντιμετωπισει ενας "πελατης" ας το πω ετσι ειναι εντελως κατα του.
    1)του ετυχε μια βλαβη,μια στραβη..
    2)σε πολλες περιπτωσεις εχει αποκλειστει στις μεταφορες του
    3)πρεπει να δικαιολογηθει στη δουλεια του
    4 και κυριοτερο)πρεπει μεσα στο ωραριο εργασιας των συνεργειων να ψαξει να βρει τροπο να λειψει απο τη δουλεια του και να μεταφερει τη μοτο εκει ωστε να διορθωθει..
    να συνεχισω??
    μεχρι το βραδυ θα μπορω να απαριθμω.
    απο την αλλη κατανοω οτι ο μηχανικος εχει να κανει με τη μουρλα του καθε αναβατη ο οποιος θελει με 20 ευρω να βγαλει 400 αλογα απο ενα πενηνταρι και αν φερει το χρεπι του στις 12 η ωρα το βραδυ που σχολαει και να το παρει στις 7 το πρωι γιατι πρεπει να παει στη δουλεια του....

και οι δυο πλευρες εχουν καποια δικια και καποια αδικα..
    ευχομαι να βρεθει μια λυση στο προβλημα του φιλου και ο επαγγελματιας να συνεχισει να κανει καλα και σωστα τη δουλεια του

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαράδεκτη συμπεριφορά...
    από prezakis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2009, 12:51
  2. Συμπεριφορά οδηγών αυτοκινήτων
    από angels_gr στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 22:02
  3. Περιεργη συμπεριφορά
    από jp79 στο forum Kawasaki Z series