Μετα την πρωτη αποτυχημενη αποπειρα κατασκευης ηλεκτρονικης λογο μεταβαλλομενου αβανς, ειπα να παω να αγορασω μια μεταχειρησμενη να κανω την δουλεια μου. Δουλευω Νεα Ερυθραια και λιγο κατω απο την δουλεια βρηκα ενα συνεργειο αρκετα γνωστου εδω μεσα και μπηκα. βρηκα τον εν λογο μηχανικο και αφου του εξηγω το θεμα μου λεει οτι η δικια της ειναι πανακριβη και η εναλλακτικη ειναι μια ηλεκτρονικη daytona που μεταβαλλει αβανς αναλογα τις στροφες. Αυτο πριν 2 εβδομαδες. Εξηγουμαι στον μαστορα, πωςθα δουμε οτι δουλευει; θα την βρω λεει, θα την φερω εδω απο την αποθηκη λεει, θα στην αφησω ενα πενηνταρι λεει, φερτην λεω να κανουμε μια δοκιμη εδω και αμα δουλευει την.κρατας μεχρι να πληρωθω και ερχομαι να την παρω. Μεχρι τηλεφωνο αφησα να με παρει να μου πει part number -οπως ειπε- για να βρω το pinout ωστε να την ταιριαξουμε στις φισες. πηγα αλλες 4 φορες. δεν την εβρησκε, την βρηκε αλλα την ξεχασε, μετα κατι ετυχε και την ειχε στο αμαξι....... Ευλογησον δηλαδη.......
Εγω παιδια το δηλωνω και δημοσια. Δεν ξαναπαω σε μαστορα ουτε για μπουζι. Να ναι καλα το ebay και να μην κλαιγονται που δεν εχουν πελατες......
Αααα μη ξεχασω που στο ιδιο καταστημα ρωτησα για στεφανια και ακτινες και λαστιχα μοταρντ και ακομα περιμενω τηλεφωνο για τιμη.......
οποιος θελει στοιχεια ας ριξει πμ αν και οι γνωστες καταλαβατε ηδη.