GSXR ρε....γιατί πλέον δεν αγοράζει κανείς και είναι σπάνιο..![]()
GSXR ρε....γιατί πλέον δεν αγοράζει κανείς και είναι σπάνιο..![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
R1 είχα... και μάλλιστα του 03 που είναι το πιο όμορφοκι όμως επειδή το είχα καβαλήσει αρκετά και το άλλο, από το να πας μία βόλτα μέχρι το να το κυνηγήσεις έχει μεγάλη διαφορά... Σαφώς είναι θέμα συνήθειας βέβαια...
τώρα περί 1299.... καληνύχτα Μαργαρίτα....
(περιμένουμε το νέο προέδρα της Δημοκρατίας να ευνοηθούν οι αγορές και να κυλίσει η ανάπτυξη μέσα από το αυλάκι των μεταρρυθμίσεων...)
Για μενα f4rr σβηστα,με κριτηριο την εμφανιση...Δυστυχως το ντουκατι δε μ αρεσει δεν εχει αυτο το κατι των σειρων 916-1098/1198, εγινε πολυ εξωγηινο,ε αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα.τεσπα αφου ο φιλος εχει τη δυνατοτητα να παρει καποιο απο αυτα σιγουρα θα ειναι κορυφαιο ο,τι κ αν παρει.Αντε καλες βολτες!!
αν εμενα δε με πειραζαν τα λεφτα τοτε το gsxr θα παιρνα, θα το κανα τουμπανο και τα υπολοιπα θα τα χαλαγα σε λαστιχα και πίστες.
αν ειχα λεφτα αλλα δε με νοιζαν τα μηχανακια και απλα ηθελα να ρηξω καμια γκομενα, θα παιρνα to desmo 1098.
μακραν οτι πιο ψαρωτικο και ομορφο εχω δει στο δρομο απο ss, ever. ειδικα αμα ειναι και το rr ...
Τελευταία τροποποίηση από spyro; 21/12/2014 στις 19:43.
Εξαρτάται για τι χρήση θα πάει...
Για πόλη και πέριξ, καμιά βόλτα σε δρόμο, ίσως παραλίες κλπ GSXR, διότι είναι από τα φιλικότερα και ευκολότερα ss για τον μέσο αναβάτη.
Τα CBR όχι, λόγω αντιπροσώπου κυρίως + ακριβότερων ανταλλακτικών σε σχέση με suzuki, αλλά για πίστα είναι προτιμότερο λόγω καλύτερης συμπεριφοράς και κινητήρα στις μεσαίες.
Για πίστα επίσης, το RSV4 ('12) είναι από τα καλύτερα εργαλεία όσον αφορά τον χειρισμό στις στροφές, έχει καλύτερα ηλεκτρονικά από τα περισσότερα και γενικώς είναι πολύ ισορροπημένο μηχανάκι με μικρό όγκο. Μειονέκτημα για τους μεγαλόσωμους είναι η μικρή ανεμοκάλυψη κι επίσης η εύκολη υπερθέρμανση του κινητήρα, ειδικά σε συνθήκες πόλης & καλοκαίρι. Επίσης πίνει αρκετά.
Το S1000RR είναι από τα δυνατότερα μαζί με το ZX10R, αλλά δεν το λες ούτε τρομερά ευκολοδήγητο όπως το GSXR, ούτε "κυρία" στην συμπεριφορά, όπως το aprilia που είναι πολύ πιο ακριβές. Είναι μηχανάκι κανίβαλος και το αγαπούν εκτός των άλλων κι οι ευθειάκηδες
Τα παραπάνω είναι προσωπική εμπειρία, εκτός από το ZX10 και το CBR που δεν τα έχω οδηγήσει. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τα RSV4 του '15 που έχουν facelifting για μεγαλύτερη ανεμοκάλυψη και περισσότερα bhp.
Απ'οσο εχω ακουσει ενα θεμα με λαδια υποτιθεται οτι υπαρχει στις τελευταιες φουρνιες cbr1000.
Ασπροι καπνοι, Βατικανο, Παπας και τα ρεστα. Δεν ξερω αν αναφερεται σε αυτο ο σπυρος.
Ουτε κατα ποσο ισχυει στο ακεραιο ξερω, ουτε αν (κλασικο φαινομενο) σε αυτον που συνηθιζει να ειναι αξιοπιστος μολις εμφανιστει κατι γιγαντωνεται και βουιζει ο τοπος.
Παντως απο τα οσα διαβαζω περι ασχημιας, παιζει να ειμαι και ο μονος που μου αρεσει το cbr (ειδικα το μουτρο).
Ενα λευκο του '08 αν θυμαμαι καλα συγκεκριμενα με ειχε κανει να δακρυσω.
Ειπαμε αγριαδα και κακια και τα ρεστα λογω σουπερσπορτιλας αλλα μην το ακουμπας και τρυπιεσαι απο τις πολλες γωνιες λες και πιανεις γαιδουραγκαθο.
It has grown on me... Αυτό έπαθα με το cbr .. Στην αρχή δε μπορούσα να το βλέπω ώσπου έφτασε να μου αρέσει κιόλας ... Πάντως αυτή τη στιγμή δε θα έπαιρνα ss που δεν έχει IMU (inertial measurement unit) το οποίο είναι το next level όσο αναφορά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα .. R1 & 1299 Panigale '15 έχουν μόνο..προσδοκώ και το GSXR1000 '16 να έχει.. Κι όλα αυτά γιατί είμαι παΓΚόσμιο κουλάδι....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγω όσα έχω δει κι έχω παει "βολτες" μαζί τους, δεν ειδα ντουμάνι και ήμουν σε θέση να βλέπω (πίσω τους δλδ, αγκομαχουσα να τους φτάσω με τη χοντρή).. ότι καίνε, ναι, κάτι έχει ακουστεί αλλά δεν έχω ακούσει να σκάνε κινητήρες κι άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το αν ειναι ωραία ή όχι, είναι υποκειμενικό. Κι εμένα οπτικά δεν μου άρεσαν ποτέ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δε θα σου επισυνάψω τα δεκάδες φόρα και thread στο εξωτερικό περι του θέματος. Instead θα σου θυμίσω οτι με έναρξη τα μοντέλα του 2008 και μετά μετά απο αμέτρητα παράπονα παγκοσμίως σε όλα τα φόρα για την υπερβολική κατανάλωση λαδιού λόγω κακής ποιότητας ελατηρίων στα πιστόνια, οι Αμερικάνοι (ποιοι άλλοι?) πήραν τη τύχη στά χέρια τους:
Class Action Lawsuit
Honda CBR 1000 Oil Consumption Class Action | Norman Taylor & Associates - California Lemon Law
δυστηχώς δε είδα κάποιο αποτέλεσμα για τη δίκη αλλα δεν έχει σημασία καθόλου. απο 2008 έως 2011 πολλά απο τα cbr καταφέρναν να γίνουν έτσι:
και κάτι άλλο, η καραμέλα της κακής βενζίνης για τις ζημιές στα πιστόνια δεν ήταν επηνόηση της Triumph με το 1050. Επηνόηση της Honda UK ήταν με τα CBR 1000.![]()