Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Τι σημαίνει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σε σκούτερ βάζεις τα λάδια που λέει το βιβλίο του κατασκευαστή του σκούτερ (προδιαγραφές api κ.λ.π.)
    δεν απαντάς στο ερώτημά μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η μεγαλυτερη απατη ειναι τα εξειδικευμενα λαδια που πλασσαρουν οι εταιρειες για τις μοτο,και τα πουλανε στην διπλασια τιμη.ΒΑΛΕ οτι προδιαγραφη σου λεει το μανιουαλ και αμα ειναι τα ιδια SAE και API ΒΑΛΕ KAI AYTOKINHTOY.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ OI στροφες αλλα τα φορτια,γιαυτο πολλοι στο αμερικα που ειναι ποιο μπροστα απο μας και δεν τσιμπανε ευκολα σε διαφημιστικες μαλακιες βαζουν και ντηζελολαδα σε μοτο με καλυτερα αποτελεσματα απο καθαρα μοτολαδια.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Η μεγαλυτερη απατη ειναι τα εξειδικευμενα λαδια που πλασσαρουν οι εταιρειες για τις μοτο,και τα πουλανε στην διπλασια τιμη.ΒΑΛΕ οτι προδιαγραφη σου λεει το μανιουαλ και αμα ειναι τα ιδια SAE και API ΒΑΛΕ KAI AYTOKINHTOY.
    Παίζει να βρεί ας πούμε SG η SH πχ συνθετικό αυτοκινητόλαδο να βάλει που ζητάει το σκούτερ μου?

Παλαιό μέλος
    σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά θα ήθελα κ ο ολντμαν να μου απαντήσει στο ερώτημα κ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης να εξηγήσει...(στο φορουμ έχω διαβάσει τα πάντα περι λαδιών αλλά επειδή κ η μαλακία δρα προσθετικά, σε συνάρτηση με την ηλικία μου ίσως έχω τυφλωθεί τελείως...)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η μεγαλυτερη απατη ειναι τα εξειδικευμενα λαδια που πλασσαρουν οι εταιρειες για τις μοτο,και τα πουλανε στην διπλασια τιμη.ΒΑΛΕ οτι προδιαγραφη σου λεει το μανιουαλ και αμα ειναι τα ιδια SAE και API ΒΑΛΕ KAI AYTOKINHTOY.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ OI στροφες αλλα τα φορτια,γιαυτο πολλοι στο αμερικα που ειναι ποιο μπροστα απο μας και δεν τσιμπανε ευκολα σε διαφημιστικες μαλακιες βαζουν και ντηζελολαδα σε μοτο με καλυτερα αποτελεσματα απο καθαρα μοτολαδια.
    Ένα δίκιο το έχεις δεν μπορώ να πω, δεν τσιμπάνε σε διαφημίσεις αλλά κάνουν ουρά έξω από τα καταστήματα να πάρουν Μακ ή το νέο το Ιφόνι ή το καινούριο το πλέι στέισον.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Αρκεί να σκεφτείς πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες σε έναν κινητήρα μηχανής,και έναν αυτοκινήτου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ένα δίκιο το έχεις δεν μπορώ να πω, δεν τσιμπάνε σε διαφημίσεις αλλά κάνουν ουρά έξω από τα καταστήματα να πάρουν Μακ ή το νέο το Ιφόνι ή το καινούριο το πλέι στέισον.
    Μιλουσα οχι για ολο τον κοσμακη αλλα για μοτοσσυκλετιστες και μοτοσυκλετιστικα φορουμ που τα παρακολουθω χρονια.Οσον αφορα την ουρα αυτο σε τι εχει να κανει με την πληροφορηση , τα εξειδικευμενα περιοδικα τα φορουμ τις εγγυηδεις και την καταναλωτικη συνειδηση .Παντα θα υπαρχουν και οι βιαστικοι να αγορασουν.Σαυτα τα θεματα ειναι δεκαετιες ποιο μπροστα απο μας λογω συνθηκων.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Αρκεί να σκεφτείς πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες σε έναν κινητήρα μηχανής,και έναν αυτοκινήτου.
    Ισχυει και με μετρησεις μαλιστα.Η κοροιδια και το μαρκετινκ στα λαδια ειναι απιστευτη

Aμα σπικαρεις το εγγλεζικο παρε και ενα αρθρο απο τα πολλα που εχουν κυκλοφορησει γιαυτο το θεμα

http://vfrworld.com/tex_vfr/tech/oil.htm
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 14/01/2015 στις 13:23.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros3110 Προβολή μηνύματος
    θα ήθελα κ ο ολντμαν να μου απαντήσει στο ερώτημα κ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης να εξηγήσει...
    Ευχαρίστως αλλα για να απαντήσω - αρνητικά ή μη - καλό θα ήταν να γνωριζα την ουσια της ερώτησης...

(τα λοιπά περί απατεώνων και γατονίων που πιασαν τον παπα από τα @@ επειδή ανακαλύψαν ότι τους "κλέβουν" οι εταιρίες ας τα αφήσουμε στην απόξω..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ευχαρίστως αλλα για να απαντήσω - αρνητικά ή μη - καλό θα ήταν να γνωριζα την ουσια της ερώτησης...

(τα λοιπά περί απατεώνων και γατονίων που πιασαν τον παπα από τα @@ επειδή ανακαλύψαν ότι τους "κλέβουν" οι εταιρίες ας τα αφήσουμε στην απόξω..)
    a. για το αν έχω καταλάβει σωστά(ότι δεν χρησιμοποιούμε αυτοκινήτου μόνο λόγω περισσοτέρων στροφών σε σκούτερ τετράχρονο που δεν λιπαίνεται μετάδοση-συμπλέκτης-σαζμαν παρότι ίδιο ιξώδες κ ΑΡΙ)
    Β. για το αν δεν έχω καταλάβει σωστά να βάζω τα ίδια με το αυτοκίνητο που είναι κ φθηνότερα ίδιο ιξώδες, ίδιο ΑΡΙ συνιστούν οι κατασκευαστές κ των δύο

Moderator
    Αν εξαιρέσουμε καποιες - σπανιες - περιπτώσεις όπου καποια πρόσθετα επενεργούν αρνητικά στην σύμπλεξη, δεν βλέπω κανενα άλλο λόγο για να μην βαλεις "αυτοκινητόλαδο"..

Υ.Γ.1
    Υποτίθεται ότι οι προδιαγραφές (API, JASO κ.λ.π.) εμπεριέχουν τα περί αντοχής και συνεκτικότητας του φιλμ λιπανσης στις διαφορες συνθήκες λειτουργείας (μια από αυτές είναι και οι αυξημένες στροφές...)

Υ.Γ.2
    Και τα αυτοκινητόλαδα κάποτε ονομαστήκαν έτσι παρα του ότι προέρχονταν από απλα λαδια λίπανσης...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αν εξαιρέσουμε καποιες - σπανιες - περιπτώσεις όπου καποια πρόσθετα επενεργούν αρνητικά στην σύμπλεξη, δεν βλέπω κανενα άλλο λόγο για να μην βαλεις "αυτοκινητόλαδο"..

Υ.Γ.1
    Υποτίθεται ότι οι προδιαγραφές (API, JASO κ.λ.π.) εμπεριέχουν τα περί αντοχής και συνεκτικότητας του φιλμ λιπανσης στις διαφορες συνθήκες λειτουργείας (μια από αυτές είναι και οι αυξημένες στροφές...)

Υ.Γ.2
    Και τα αυτοκινητόλαδα κάποτε ονομαστήκαν έτσι παρα του ότι προέρχονταν από απλα λαδια λίπανσης...
    οκ ευχαριστώ! σύμπλεξη δεν έχουμε είπαμε στο σκούτερ το οποίο ζητάει ΑΡΙ SJ και πάνω, το αυτοκίνητο SG και πάνω οπότε βάζοντας ένα αυτοκινητόλαδο SL νομίζω πως τα καλύπτω κ τα δύο σωστά?

Moderator
    οκ ευχαριστώ! σύμπλεξη δεν έχουμε είπαμε στο σκούτερ το οποίο ζητάει ΑΡΙ SJ και πάνω, το αυτοκίνητο SG και πάνω οπότε βάζοντας ένα αυτοκινητόλαδο SL νομίζω πως τα καλύπτω κ τα δύο σωστά?
    Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    δε μπορώ παρα να μην σηκώσω το φρύδι μου με σκεπτικισμό με την εμονή σου να σου πει ξεκάθαρα ΝΑΙ, ενω το έχει πει πιο πάνω με 3 διαφορετικούς τρόπους ήδη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    δε μπορώ παρα να μην σηκώσω το φρύδι μου με σκεπτικισμό με την εμονή σου να σου πει ξεκάθαρα ΝΑΙ, ενω το έχει πει πιο πάνω με 3 διαφορετικούς τρόπους ήδη

Ύποπτος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι σημαίνει για εσάς το Forum?
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2014, 15:19
  2. Τι σημαινει ΚΤΜ
    από anco στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 164
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 12:45
  3. τι σημαίνει πούστη$
    από koutroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ