Καλησπέρα μηχανοβιοι και μη.
Μετα απο καιρο θα χρειαστω ξανα την βοηθεια σας.
Ψαχνω να αγορασω ενα δικυκλο μικρου κυβισμου απο 125-300cc
Διπλωμα υπαρχει απεριοριστου απλα λογο οτι δεν εχω δουλεια και τα οικονομικα μου ειναι χαλια δεν ειμαι για να δινω 250-300€ σε ασφαλειες και τελη.
Οποτε ψαχνω κατι μεχρι 300 κυβικα γιαυτο και μονο το λογο.
Πριν ενα χρονο λοιπον χρειαστηκε να πουλησω το honda innova 125i που ειχα το εδωσα με 20000χλμ στα 1100€ (επρεπε να φυγει γιατι εφευγα στο εξωτερικο αλλα τελικα γυρισα πριν ενα μηνα)
Τωρα ειμαι σε αναζητηση νεου μοτο (μεταχειρισμενο) και το budget μου ειναι 1300-1400 με βαρια καρδια γιατι θα χρειαστει να αγορασω παλι κρανος (το εδωσα ο μαμακας) ασφαλεια μεταβιβαση φτανουμε κοντα στα 1700€...
Κοιταω κατι σε μη παπι και ο λογος ειναι πως με αυτα τα χρηματα σιγουρα μπορω να αγορασω κατι πιο δυνατο ωστε να μπαινω και εθνικη σαν ανθρωπος.
Οποτε ψαχνω κατι να πιανει 120 (πραγματικα) και να μη καιγεται δηλαδη 120 να μην ειναι η τελικη του..
Κοιταγα μεχρι τωρα για scooter 200-250cc αλλα καταλαβα γρηγορα πως τα 200 ειναι τα αντιστοιχα 125cc μιας παπιας. Πχ kymco agility 200i (160cc) τελικη πιανει 100 με το ζορι.. Το ιδιο και με sym symphony κλπ.
Και πραγματικα ειμαι μπερδεμενος μιας και το budget δεν ειναι αρκετο απο τη μια απο την αλλη δεν θελω να γυρισω σε παπακι μιας και εκει οι επιλογες ειναι λιγες (honda innova 125i-modenas x-city) για crypton x δεν παιζει σαλιο και παλαιοτερα παπακια ουτε να τα βλεπω δεν θελω..
Σκεφτομουν για honda cb400sf παλι οπως παλια μιας και το βρισκω κοντα στο 1000αρικο αλλα δεν ξερω τι κουσουρια θα βγαλει και αμα βγαλει θα μπω μεσα και θα καθεται να ποζαρει για τα κλεφτρονια (ναι ουτε γκαραζ δεν εχω) . Σαν επιλογη ειναι η ιδανικη 1000€ και τα 300€ ασφαλεια τελη κλπ για ενα++ χρονο αλλα.... το φθηνο βγαινει πολλες φορες ακριβο....
Mου αρεσει σαν ιδεα το honda cbf250 αλλα σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν μονο δυο επιλογες στο car.gr και δεν δειχνουν και τοσο σωα τα μηχανακια...
Τις τελευταιες 3ης εβδομαδες ειμαι συνεχως στο refresh στο car.gr youtube & χρυση ευκαιρια (που δεν βρεθηκε κ ποτε)...
Τα φωτα σας κυριες και κυριοι!!!![]()