Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Προς αναζήτηση δικύκλου μτχ αρκετα μπερδεμένος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I'am...u are? Προβολή μηνύματος
    bob ειμαι τελειως απομερα.. Οσο για το αστυνομικο τμημα αχαχα ας γελασω.. Τα κλεβουν και μπροστα τους...

Φιλε devil's σε ποιο αναφερεσαι; kle 250?

Για το τελευταια διαβαζω πως ειναι ψοφιο σε πολη (οκ σαν παπακι)... αλλα καει και βενζινη 5-6 λιτρα στα 100.. τι ισχυει;
    πατα το λινκ
    (την λεξη "εδω")

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αδερφε εδω εισαι...

παλιο αλλα καλο...
    με τα λεφτα που εχει σαν μεταχειρο, μπορεις να το παρεις και να του κανεις και φουλ σερβις αμα λαχει και να σου περισσεψουν κιολας...
    δεν ειναι και το πιο "μπανικο" για να κλαπει...με ενα πεταλο ή και μια αλυσιδα εισαι υπερκαλυμμενος...
    παει με τα χλμ που θες ανετα...
    δεν ζοριζεται στο δικαβαλο...
    ειναι μανουλα για το κεντρο και τα πεζοδρομια...
    κανει και μικρα ταξιδακια των 100-150χλμ...
    250cc αρα στα ιδανικα κυβικα για μικρη ασφαλεια και τελη...
    απλα ειναι λιγο παλιο...αλλα ειπαμε...μπορεις να βρεις ενα καλοσυντηρημενο και να του κανεις και φουλ σερβις με τα λεφτα που διαθετεις...

τι αλλο θες?
    bob ειμαι τελειως απομερα.. Οσο για το αστυνομικο τμημα αχαχα ας γελασω.. Τα κλεβουν και μπροστα τους...

Φιλε devil's σε ποιο αναφερεσαι; kle 250?

Για το τελευταια διαβαζω πως ειναι ψοφιο σε πολη (οκ σαν παπακι)... αλλα καει και βενζινη 5-6 λιτρα στα 100.. τι ισχυει;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πατα το λινκ
    (την λεξη "εδω")
    Honda ΑΧ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    http://www.insurancemarket.gr/
    μια και πας για χαμηλα παγια κοιτα κι εδω

ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ..........

Σε ότι αφορά κυβικά ,έξοδα συντήρησης ,ασφάλεια, τέλη,τότε έχεις μόνο 2 επιλογές.
    Ή πας σε μεταχειρισμένο 250 που όντως θα βρεις ερείπια με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις
    με ότι αυτό συνεπάγεται στο θέμα συντήρηση,μπορεί δηλαδή να σου βγεί ο κούκος αηδόνι,
    ή πας σε ένα καινούργιο παπί ή σχεδόν καινούργιο απο τα ακριβότερα και αποφασίζεις να ζήσεις
    με αυτό με τα 90 και τα 100 τελικής πραγματικής..!!Σκούτερ κουβά δεν θα σου συμβούλευα
    με τίποτε,οδική συμπεριφορά,κατανάλωση,συντήρηση...!!!
    Αν λοιπόν θέλεις κάτι παραπάνω από αυτά που προσφέρει ένα παπάκι,κάνεις πέτρα την καρδιά και πάς σε ένα
    αξιοπρεπές 250άρι που όμως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε στα όνειρα σου να το βρείς με 1500 ευρώ.
    Πρόσεξε λοιπόν την παγίδα,μη πηγαίνοντας γιαυτό πάρεις τον αραμπά της δεκαπενταετίας...!!!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Mην ακους τον αποπανω (τον Αεκτζη), σε ενα δυο ποστ ακομα θα σου πει να μαζεψεις λεφτα και να παρεις v-strom. Απλα το φερνει σιγα σιγα..

Πολυ καλη ιδεα το AX-1. Συμφωνω και επαυξανω!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ριχνω γκομενα με αυτο;

Αρκετα παλιο και απο εμφανιση ροδα τσαντα και κοπανα... Μακρυ μαλλι δεν λεω εχω αλλα δεν ειμαι και 40 κιλα οπως ο Ψάλτης για να ταιριαζε το συνολο...

Ριχνω γκομενα με αυτο;

Αρκετα παλιο και απο εμφανιση ροδα τσαντα και κοπανα... Μακρυ μαλλι δεν λεω εχω αλλα δεν ειμαι και 40 κιλα οπως ο Ψάλτης για να ταιριαζε το συνολο...
    Καμιά πενηνταπεντάρα σίγουρα.

Για cbf παιζουν αυτα εδω και ισως με παιρνει για παζαρι...
    Πειτε και μια γνωμη σαν εμπειρα ματια που ειστε...
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5841720/ (εχει καποια χτυπηματα αν μηχανικα ειναι οκ και εχει λαστιχα.... με συμφερει καπως)
    Αυτο εδω φενεται σε καλυτερη κατασταση αλλα με απασχολει πολυ η αλλαγη τιμονιου απο ημιτασιον...
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5595648/

Αυτο εδω φαινεται νορμαλ αλλα πεφτει αρκετα μακρια για ελεγχο....

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5537013/

Τελος αυτο εδω αν παει με ενα παζαρι 1450-1500 και κανει το κρανος στο κεφαλι μου (μεχρι να αγορασω ενα καινουργιο) ειναι μια καλη λυση... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5976454/

Θελω κατι μετα το 2000... Οχι οτι δεν υπαρχουν ευκαιριες για παλαιοτερες μηχανες αλλα εκει το παιζεις κορονα ή γραμματα και δυστυχως με το παπι δεν καταφερα να εχω εναν καλο μηχανικο (φιλο) για να κανει ελεγχο στα παντα...

Αυτα για το cbf 250...

Banned
    Ρεεεεε αφήστε τις μαλακίες ,με DT200 / CRM250 τα κάνεις όλα, τα βρίσκεις φθηνά.
    Τα συνεφερεις ( αν χρειάζεται) με λίγα, ελάχιστη συντήρηση, πηγαίνουν με 120/130 .αυτά

pan οι bmw ειναι και γ@μω τα μηχανακια αλλα με το κυβισμο ασφαλεια - τελη θα πρεπει να εχω μια δουλεια για να ειμαι και αναβατης.
    Αυτη εδω θα ηταν η πρωτη που θα κοιταζα... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5684584/

Αν υπαρχει και καμια προταση για μηχανικο να κανει ελεγχο και οχι αγιασμο... στειλτε μου ενα πμ να το εχω στα υποψιν μου..
    Για τα cbf που εβαλα τι λετε;

+1 για το AX

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ριχνω γκομενα με αυτο;
    Aμα πεσεις με δυναμη πανω της, σιγουρα!!!

Τα cbf που παρεθεσες καλουτσικα μου φαινονται. Ελεγχο σε μηχανικο (με λεφτα για να τον κανει σωστα) για μοτερ, πλαισιο κλπ και οι εξωτερικες γρατζουνιες και λοιπες αβαριες δεν πρεπει να σε ανησυχουν. Δεν θα βρεις κατι σε κατασταση βιτρινας με αυτα τα λεφτα ουτως ή αλλως!
    MADE IN JAPAN 日本製

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ρεεεεε αφήστε τις μαλακίες ,με DT200 / CRM250 τα κάνεις όλα, τα βρίσκεις φθηνά.
    Τα συνεφερεις ( αν χρειάζεται) με λίγα, ελάχιστη συντήρηση, πηγαίνουν με 120/130 .αυτά
    Ρεεεεε, αυτα καινε οσο ενα jeep cherokee
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς αναζητηση...
    από Titus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2011, 14:48
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 13:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα