20 σελίδες για να καταλάβουμε ότι έχουμε πουρέψει;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ............
Το πρόλαβε κανένας..??
Μεσαία λέμε,FM ακόμα δεν...
Ρε συ όταν λέμε παλιός εννοούμε 33 - 34 εγώ δε ντα έχω κλείσει ακόμα για να καταλάβεις. Εσύ πόσο είσαι; 55;
Σε λίγο θα μας πειτε πως είχατε στα Μελίσσια πειρατικό σταθμό 2 κιλοβάτ στους 99,4 και κάνατε τα βράδια εκπομπές (funk jazz soul rock τέτοια πράγματα) και σας έπαιρναν τηλέφωνα μέχρι κι από Πελοπόννησο και πως ρίχνατε την ισχύ στα 10 βατ όταν έπεφτε σύρμα πως κόβει βόλτες στην περιοχή ραδιογωνιόμετρο. Πφφφ σιγά μην γινόντουσαν αυτά.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ............
Αν και μετά από τόσα χρόνια παραγράφονται κατά πως είπε και κάποιος πέρα από τον Ατλαντικό..!!
33-34 λεβέντη μου δεν είσαι παλιός, ΠΑΛΙΟΣΤΡΑΒΑΔΙ είσαι..!!
ΠΟΛΥ ΤΕΚΝΟΣ, νεοσσός,κουταβάκι,βρωμάς βούτυρο και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.
Ζηλεύω,αλλά και χαίρομαι γιατί τα έζησα.
Κάποτε σταμάτησαν το μεγάλο μας ηθοποιό Αλεξανδράκη στό δρόμο ,ήταν γύρω στα 70 και του λέει
κάποιος εντελώς άκομψα,α ρε Αλέκο πως έγινες έτσι..??
Και αυτός πάντα ετοιμόλογος απαντάει....φαντάζεσαι να μην είχα γίνει..??
Γιαυτό καλά αναπολούμε τα παλιά,όμως πρέπει να νοιώθουμε ευτυχισμένοι που ΖΗΣΑΜΕ και είμαστε
ακόμα εδώ..!!
Πάνε λίγο πίσω θα διαβάσεις την ηλικία μου.
...αν έχεις εκπέμψει Βοσκόπουλο στα μεσαία από φτιαχτό μηχάνημα λυχνίας 807,809 κλπ (οι 813 ήταν πολυτέλεια).
... αν πηγαίνεις σε μπαρ με live μουσική και από την άλλη πλευρά του μαγαζιού διασκεδάζει με τη δική της παρέα η κόρη σου (true story).
Αν το πρωτο σου μηχανακι ......................
βγάζει πινακίδες ιστορικών οχημάτων
και αν (για μενα ειναι αυτο) οταν κοιτας μοτο στο car βαζεις φιλτρο - χρονολογια (τα παλια πρωτα)
aleaxzafeir
Καλά, είναι απίστευτο!!! Μόλις έστειλα το μηνυμα το θυμηθηκα..
Παλιά τα στήνανε τα μηχανήματα μόνο για τη διάρκεια της Εκθεσης και μετά τα μαζεύανε. Κάποια φορά σταμάτησαν να τα μαζεύουνε και λειτουργούσε σαν λούνα παρκ όλον το χρόνο μέσα στις εγκεταστάσεις της Εκθεσης και αργότερα πήγε Σαλαμίνα