Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Στέλιο βάλε εδώ το κείμενο και στο μεταφράζω αν θες Φιλαράκο σου είμαι υπόχρεος. Να είσαι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Το κοπη τη πιτα δεν εχει φετος κυριοι;;;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Το κοπη τη πιτα δεν εχει φετος κυριοι;;; Ακολουθουμε γραμμη περικοπων......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Το κοπη τη πιτα δεν εχει φετος κυριοι;;; Το ιδιο σκεφτομουν εδω και μερες...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Το κοπη τη πιτα δεν εχει φετος κυριοι;;; Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Ακολουθουμε γραμμη περικοπων...... Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Το ιδιο σκεφτομουν εδω και μερες... Αυτη κανει;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μπουγατσα; ας ειναι. Καλη
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Αυτη κανει; οχι δεν κανει γιατι δεν ειμαι πουθενα.... εγω δεν δικαιουμαι κομματι φετος;;;;;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 οχι δεν κανει γιατι δεν ειμαι πουθενα.... εγω δεν δικαιουμαι κομματι φετος;;;;; Όχι. Γιατί έπεσες μέσα στο ταψί , όταν ήσουν μικρός............................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Όχι. Γιατί έπεσες μέσα στο ταψί , όταν ήσουν μικρός............................
Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Ακολουθουμε γραμμη περικοπων...... αφου ηρθε η ελπιδα.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor αφου ηρθε η ελπιδα..... δεν διαβασες καλα....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs δεν διαβασες καλα.... το κορυφαιο ειναι οτι το λεει ενας φιλος μου στην μανα του: -μανα,ερχεται η ελπιδα.. -ποια,η τραγουδιστρια;;;;
Ggs απογοητευομαι, τοσα κονσερβοκουτια μαζεψα για την επανασταση, χαμενα;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Ggs απογοητευομαι, τοσα κονσερβοκουτια μαζεψα για την επανασταση, χαμενα; Θα κοψουμε κονσερβοκουτι φετος; θα εχει και φλουρι;