Σελίδα 36 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος, είμαι υγειονομικός.
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα πράγματα όταν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς να υπάρχει χρόνος προσαρμογής, χωρίς δίχτυ κοινωνικής προστασίας χάνουμε ζωές. ΤΟ λέω αυτό ωμά και χωρίς διάθεση να υπερβάλω. Λένε ας πούμε αν γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή...
    η Γερμανία θα πάθει αυτό κι εκείνο και το άλλο μπλα μπλα συμφέρει δε συμφέρει.... μπλα μπλα μπλα...
    Εγώ θα σας πω κάτι πιο απλό γιατί βασικά στα @@ μου τι θα πάθει η Γερμανία και να θα τρώει ο άλλος ροδάκινα ή μπιρμπιλόνια.
    Το κόστος λοιπόν των φαρμάκων σε μια τέτοια περίπτωση θα τετραπλασιαστεί. Θα υπάρξουν δηλαδή περιπτώσεις που ασθενείς δεν θα πάρουν τα φάρμακα τους, γιατί δεν θα υπάρχουν και απλά θα φύγουν....
    Θα καταγραφούν ίσως σε κάποια λίστα, μπορεί και κάποιος κάποτε να πει και μια κουβέντα σαν στατιστικό, αφού τους φτωχούς τους έχουν χεσμένους-
    Είχε πει κάποτε ο Κώστας ο Καραμανλής ο νεότερος (που δεν ήταν και τόσο μαλάκς τελικά) ήπια προσαρμογή.
    Το ίδιο λέει και ο Τσίπρας σήμερα με άλλα λόγια.
    Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που στην κυριολεξία έχουν γραμμένο στα περσινά τους τα παπούτσια τον κοσμάκη και πιέζουν γιατί ακριβώς?
    Για την καλοπέραση τους εδώ και τώρα.
    Οι 4 μήνες που ζητάει ο τσίπρας είναι το πρόβλημα, η τεχνική βοήθεια, το κοινωνικό πρόβλημα ή αν θα κλείσει με +2,5 ή 4,5% η οικονομία?
    Όχι φυσικά.
    Η διαφθορά είναι το θέμα.
    Γιατί αν ανοίξει τέτοιο ζήτημα έστω και στην Ελλάδα ΜΟΝΟ τους πήρε και τους σήκωσε.
    (ημεδαπούς και αλλοδαπούς)
    ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα....
    Αν μας ξεβρομίσει κάποιος εγώ θα τον προσκυνώ για όλη μου τη ζωή.

Εγώ έτσι το βλέπω.
    (Η Αργεντινή έχει δάνεια σε Γουάνγκ πια και δε μιλάει καμία κουφάλα)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και (στον dimmie72 αναφέρομαι) το πώς καταλήξανε τελικά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ειδικά μερικές από αυτές είναι να τις σκέφτεσαι και να κλαις. Απλά ο κάβαμαν τις αναφέρει ως παραδείγματα συσπείρωσης κι ενότητας κλπ. Τον κακό το δρόμο τον πήρανε μετά. Και δεν έφταιγε ο λαός
    Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ταυτόχρονα με την εξέγερση εγκαταστάθηκαν και οι απολυταρχίες. Ειδικά η Ισπανική που αναφέρει ο καβαμαν ως πρότυπο εκδηλώθηκε το 1936 και το 1936 εγκαταστάθηκε και η δικτατορία του Φράνκο.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εισαγουμε παρα παρα πολλα τροφιμα,ανταλλακτικα,ρουχα,μεχρι και τα ξυλαρακια για το greek souvlaki (για το κρεας του ουτε λογος).Εαν δεν εισαι προετοιμασμενος για μια τετοια κατασταση (που δεν ειμαστε),χρειαζεσαι μια τριετια ,για να πουμε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε εισαγωγες σε τροφιμα πρωτης αναγκης.
    Όταν η Ε.Ε έβαζε "πλαφόν" στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή (όχι μονο στην Ελλάδα) λες να το έκανε επειδή λυπόταν τις αγελαδίτσες ή τα αγγουράκια...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Nα το τραβηξουν μεχρι τελους.Δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε.
    Στα @@ μου για τους εχοντες.

Πριν τις εκλογές τους παρακαλάγαμε να μας δώσουν παράταση και το έπαιζαν δύσκολοι ,
    μετά τις εκλογές μας παρακαλάνε αυτοί να πάρουμε παράταση και το παίζουμε εμείς δύσκολοι .

Όσο να ναι είναι αστείο , και ενδεικτικό της παράστασης που ανεβαίνει κατά περίσταση .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Η διαφθορά είναι το θέμα.
    Γιατί αν ανοίξει τέτοιο ζήτημα έστω και στην Ελλάδα ΜΟΝΟ τους πήρε και τους σήκωσε.
    (ημεδαπούς και αλλοδαπούς)
    ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα....
    Αν μας ξεβρομίσει κάποιος εγώ θα τον προσκυνώ για όλη μου τη ζωή.

Εγώ έτσι το βλέπω.
    (Η Αργεντινή έχει δάνεια σε Γουάνγκ πια και δε μιλάει καμία κουφάλα)
    Τι ζήτημα διαφθοράς να ανοίξει στην Ελλάδα?
    Που μπαίνει η γριά στο ασθενοφόρο και ρίχνει ένα 5€ στον τραυματιοφορέα ένα 20€ στο γιατρό
    χωρίς να της ζητήσει κανείς τίποτα?
    Που η άλλη η άσχετη έδωσε 10€ στην κοπέλα στη ΡΕΣΕΨΙΟΝ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ διαγνωστικού κέντρου που της
    έδωσε το φάκελο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων?
    Η δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι ότι λαδώνουν στις μπανανίες για να πάρουν τα έργα οι εταιρείες τους.
    Και τι ακριβώς να ξεβρομίσει ο άλλος?
    Εφόσον δίνεις σε ένα υπάλληλο να διαχειριστεί χρήμα η εξουσία χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να τον ελέγξεις,
    περιμένεις να μην κλέψει? να μην τα "πάρει"? να μην "ευνοήσει"? (ειδικά ο γιός της γριάς από πάνω που μεγάλωσε σε περιβάλλον "αν δεν λαδώσεις δε γίνεται δουλειά)
    Και μιλάς για τον μισό Ελληνικό πληθυσμό τους Δημοσίους υπάλληλους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Πάμε γερά με σύνθημα :< Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν έχει τίποτα να χάσει... >
    ρε σουτερ, τώρα το πρόσεξα το τσιτάτο.
    όχι σοβαρά.
    Είσαι ο "δεν έχω τίποτα" και δεν έχεις να χάσεις τίποτα;
    όχι σοβαρά δηλαδή, το 2016 μπορεί και να σταματήσω να γελάω με αυτό που είπες.
    Να σοβαρευτούμε λίγο

Παλαιό μέλος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Nα το τραβηξουν μεχρι τελους.Δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε.
    Στα @@ μου για τους εχοντες.
    Έτσι.. Ζούγκλα κι ας επιβιώσουμε οι πιο δυνατοί (κι όσοι έχουν τα κατάλληλα όπλα). Οι υπόλοιποι, λυπάμαι πολύ, χάσατε.

Εχμμμμ, α ναι, δεν ειμαστε εμεις οι δυνατοί ε; Μαλακία είπαμε. Σόρρυ, να το ξαναδούμε λιγο το πράγμα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Όταν η Ε.Ε έβαζε "πλαφόν" στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή (όχι μονο στην Ελλάδα) λες να το έκανε επειδή λυπόταν τις αγελαδίτσες ή τα αγγουράκια...???
    Οχι φυσικα,αυτη ηξερε τι εκανε.Το κακο ειναι οτι και εμεις ξεραμε τι εκαναν,αλλα τοτε το καναμε γαργαρα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έτσι.. Ζούγκλα κι ας επιβιώσουμε οι πιο δυνατοί (κι όσοι έχουν τα κατάλληλα όπλα). Οι υπόλοιποι, λυπάμαι πολύ, χάσατε.

Εχμμμμ, α ναι, δεν ειμαστε εμεις οι δυνατοί ε; Μαλακία είπαμε. Σόρρυ, να το ξαναδούμε λιγο το πράγμα;
    Σιγα μην δουμε τιποτε,στην κατασταση ευφοριας που βρισκομαστε.

Οχι φυσικα,αυτη ηξερε τι εκανε.Το κακο ειναι οτι και εμεις ξεραμε τι εκαναν,αλλα τοτε το καναμε γαργαρα.
    Και δεν το έκαναν μόνο σ' εμας, αλλά εμείς είμεθα οι έξυπνοι με τις μερσεντέ και τα ναβάρα....

Και τα leader και τα ΠΕΠ και τους αναπτυξιακους νόμους (τα νυν ΕΣΠΑ) κλπ κλπ από τη δεκαετία του 90 αλλά κάτι οι διπλο/τριπλοτιμολογήσεις κάτι το ένα κάτι το άλλο @@ επενδύσεις...

Και μην πει κανένας τίποτα ότι δεν ειναι έτσι γιατί θα του δαγκώσω το λαρύγγι.

Σιγα μην δουμε τιποτε,στην κατασταση ευφοριας που βρισκομαστε.
    Κι αυτό είναι το μείζον πρόβλήμα... ότι "πειστήκαμε" ότι με το που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσαμε τον Πάππα από τ @@... και πολύ φοβάμαι ότι χάνεται μια ευκαιρία και θα ξαναδούμε μπροστά μας τα βλασταρια της πολιτικής αριστοκρατίας και τα βρωμερά υπάνθρωπάρια στυλ Πορτοσάλτε.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 17/02/2015 στις 18:45.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εδώ και με πλαφόν πάλι οι παραγωγοί έχουν πρόβλημα (και τιμών και διάθεσης προϊόντων) φαντάσου να ήταν και ελεύθερα.

δεν έγινε γαργάρα μεσιέ Πάνο.
    όπως έχει πει εύστοχα ο κυρ Μήτσος ο άπορος, έγινε αιδοίο, ποΥτό και καταθέσεις σε αντιπροσωπείες κάθε είδους οχημάτων οπότε χρυσώθηκε το χάπι του αργού θανάτου.

εντιτ: το πρόλαβε ο σνάιπερ...

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •