Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Street VS Sport

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλο και ομορφο το sv και στις δυο εκδοσεις. Οχι για ψηλους ομως.
    Το βρισκεις και σε σουπερ τιμες πλεον.
    με ενα σετ τελικα θυμιζει εντονα ducati........

χωρις τους μεταλλικους ηχους

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Fazer 600 S2, R6, CBR 600F κανένα δεν είναι ζωντανό στην πόλη. Ολα μέτα τις 10.000 ζωντανεύουν. Χειρότερο μακράν το R6 (για πόλη)
    Οσον αφορα το fazer, μπορω να πω οτι απο τις 6.000 & πανω παει μια χαρα....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Είναι υποκειμενικό. Κάποιος που εχει μεγάλο motard θα διαβάζει τι λέμε τώρα και θα γελάει. Κάποιος που είχε παπί π.χ. θα συμφωνεί μαζί σου. Εγώ επειδή τα είχα/εχω και τα 3 που ανέφερα, κανένα δεν με συγκίνησε στην πόλη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zik_virches Προβολή μηνύματος
    Ψαχνω μια, δε με νοιαζει η ψηλη τελικη, απλα να δινει γρηγορα, να ακουγεται ωραια και να δειχνει και ομορφη.
    Είναι υποκειμενικό. Κάποιος που εχει μεγάλο motard θα διαβάζει τι λέμε τώρα και θα γελάει. Κάποιος που είχε παπί π.χ. θα συμφωνεί μαζί σου. Εγώ επειδή τα είχα/εχω και τα 3 που ανέφερα, κανένα δεν με συγκίνησε στην πόλη.
    Define συγκίνηση στην πόλη περικαλώ.

Ο άνθρωπας εδώ ζήτησε κάτι ωραίο για την μόστρα και αν παίρνει και τα πόδια του ακόμα καλύτερα, δεν ζήτησε μηχανή παραγωγής αδρεναλίνης για "μακριά" χέρια.

Champion 2ης Βουνίσιας
    τωρα αν το θες για να κανεις εκκινησεις σε φαναρια στην πολη, αλλάζει το πραγμα!!
    Δεν ειπαμε οτι βαζουν φωτια στην ασφαλτο απο την πολλη δυναμη, αλλά οχι οτι δεν πανε κιολας!!

Αν γυρνάς το γκάζι και δεν τρώς κλωτσιά στο στήθος να σου κοπεί η ανάσα τότε είναι για πέταμα λέμε!

Αφού το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα: "δεν με νοιάζει η τελική και θέλω να δίνει γρήγορα"

Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Το γρήγορο είναι επίσης υποκειμενικό.

Αν το FZR250 που οδήγησε το θεωρεί γρήγορο ή επαρκές για αυτό που θέλει τότε νομίζω είναι καλυμένος με οτιδήποτε και αν διαλέξει απο αυτά που προτείνατε. Αν όχι....καλό θα ήταν να δοκιμάσει ενα motardάκι

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν γυρνάς το γκάζι και δεν τρώς κλωτσιά στο στήθος να σου κοπεί η ανάσα τότε είναι για πέταμα λέμε!

Αφού το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα: "δεν με νοιάζει η τελική και θέλω να δίνει γρήγορα"

Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Το γρήγορο είναι επίσης υποκειμενικό.
    Τα ειπες ολα! Δεν το συνεχιζω!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Fazer 600 S2, R6, CBR 600F κανένα δεν είναι ζωντανό στην πόλη. Ολα μέτα τις 10.000 ζωντανεύουν. Χειρότερο μακράν το R6 (για πόλη)
    Για τα Fazer 600 S2 και CBR 600F υπερβάλεις.
    Αν διαφωνείς εξήγησε πως γίνεται τo Honda να ξυπνάει μετα τις 10.000 ενώ έχει την μέγιστη ροπή του στις 10.500 .
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δηλαδη με την οση οδηγικη εμπειρια εχει το παιδι θα του φανουν τα παραπανω 2 ψοφια για την πολη??
    Τι οδηγουσε πριν δηλαδή κτμ 520 η κανα v2??
    Παρε ένα νιτζακι να συνηθισεις κ βλέπεις μετα για αλλα...
    Ride(s) the wind of change...

Μπορεί να μην με συναρπάζουν γενικώς τα 600άρια. Το 600F το εχω ακόμη. Το αγαπάω μεν αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι και το πλέον κατάλληλο μέσα στην πόλη. Πιο γραμμικό απο τα άλλα, αλλά πάλι θέλει 10-11 χιλ στροφές για να συγκινήσει. Οδήγησα ενα KTM 690 SMC και ετοιμος ήμουν να μπω car και να το πουλήσω.

Υπονοάς οτι δεν ειμαι αντικειμενικός;;;

Παιδια ειναι ξεκαθαρο, δε θελω να τερματιζω και να κομματιαζω, δεν εχω φτασει ακομα εκει. Θελω κατι ωραιο, με ωραιο ηχο, που να αρπαζει γρηγορα για καμμια βολτα τα βραδυα που δεν εχει κινηση και να βαζω πανω καμμια γκομενα

Για αυτο το λογο μαρεσουν οι sport που εχουν fairing, και ειναι πιο θηρια σε σχεση με τις street που ειναι naked και δειχνουν λεπτες. Απλως αυτες ειναι ρυθμισμενες να βγαζουν τελικες και αυτο ειναι που με αγχωνει. Δε με νοιαζει να παει παω απο 180, αρκει να αγριευει γρηγορα.

Βρε ζικ, θες και να αγριεύει και να κοτεύει μαζί; Δεν γίνεται τούτο το πράγμα. Το λιοντάρι άμα το τσιγκλήσεις κι αγριέψει θα σε φάει. Οπότε ξεκίνα με κάτι που να μπορείς να το κάνεις ζάφτι γιατί κρίμα είναι να έχεις άλλα τραβήγματα και όταν με το καλό το 'χεις για κάτι παραπάνω, πάρε το. Τα 600άρια με βάση τα όσα γράφεις μάλλον δεν σου κάνουν, πιο μικρό κοίτα.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3709915/

Για κάτι τέτοιο σε κόβω

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πάρε ένα r6 και με γυναίκα επάνω θα το δουλευεις μια ταχύτητα πάνω και όταν είσαι μόνος σου και θες να ξεδώσεις,μια ταχύτητα κάτω.Ολα εγω πια;
    Φίου φίου φι φι φίου

Εν κατακλειδι. 250εχω. Οποτε η επομενη αναβαθμιση ειναι ή 400 ή 600. 400αρια δε ξερω τι καλω παιζει, οποτε στα 600 κοιταω R6/CB600RR/GSX600R. Γνωστος μου σε συνεργειο που κατεβαινει σε αγωνες μου ειπε μακρια απο ninja και kawasaki. Αν οχι αυτα που ειπα, 400αρια καλα υπαρχουν?

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Street Triple Vs Ducati Monster 696
    από loumex στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 22:57
  3. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ