Είναι υποκειμενικό. Κάποιος που εχει μεγάλο motard θα διαβάζει τι λέμε τώρα και θα γελάει. Κάποιος που είχε παπί π.χ. θα συμφωνεί μαζί σου. Εγώ επειδή τα είχα/εχω και τα 3 που ανέφερα, κανένα δεν με συγκίνησε στην πόλη.
Αν γυρνάς το γκάζι και δεν τρώς κλωτσιά στο στήθος να σου κοπεί η ανάσα τότε είναι για πέταμα λέμε!
Αφού το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα: "δεν με νοιάζει η τελική και θέλω να δίνει γρήγορα"
Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Το γρήγορο είναι επίσης υποκειμενικό.
Αν το FZR250 που οδήγησε το θεωρεί γρήγορο ή επαρκές για αυτό που θέλει τότε νομίζω είναι καλυμένος με οτιδήποτε και αν διαλέξει απο αυτά που προτείνατε. Αν όχι....καλό θα ήταν να δοκιμάσει ενα motardάκι
Δηλαδη με την οση οδηγικη εμπειρια εχει το παιδι θα του φανουν τα παραπανω 2 ψοφια για την πολη??
Τι οδηγουσε πριν δηλαδή κτμ 520 η κανα v2??
Παρε ένα νιτζακι να συνηθισεις κ βλέπεις μετα για αλλα...
Ride(s) the wind of change...
Μπορεί να μην με συναρπάζουν γενικώς τα 600άρια. Το 600F το εχω ακόμη. Το αγαπάω μεν αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι και το πλέον κατάλληλο μέσα στην πόλη. Πιο γραμμικό απο τα άλλα, αλλά πάλι θέλει 10-11 χιλ στροφές για να συγκινήσει. Οδήγησα ενα KTM 690 SMC και ετοιμος ήμουν να μπω car και να το πουλήσω.
Υπονοάς οτι δεν ειμαι αντικειμενικός;;;![]()
Παιδια ειναι ξεκαθαρο, δε θελω να τερματιζω και να κομματιαζω, δεν εχω φτασει ακομα εκει. Θελω κατι ωραιο, με ωραιο ηχο, που να αρπαζει γρηγορα για καμμια βολτα τα βραδυα που δεν εχει κινηση και να βαζω πανω καμμια γκομενα
Για αυτο το λογο μαρεσουν οι sport που εχουν fairing, και ειναι πιο θηρια σε σχεση με τις street που ειναι naked και δειχνουν λεπτες. Απλως αυτες ειναι ρυθμισμενες να βγαζουν τελικες και αυτο ειναι που με αγχωνει. Δε με νοιαζει να παει παω απο 180, αρκει να αγριευει γρηγορα.
Βρε ζικ, θες και να αγριεύει και να κοτεύει μαζί; Δεν γίνεται τούτο το πράγμα. Το λιοντάρι άμα το τσιγκλήσεις κι αγριέψει θα σε φάει. Οπότε ξεκίνα με κάτι που να μπορείς να το κάνεις ζάφτι γιατί κρίμα είναι να έχεις άλλα τραβήγματα και όταν με το καλό το 'χεις για κάτι παραπάνω, πάρε το. Τα 600άρια με βάση τα όσα γράφεις μάλλον δεν σου κάνουν, πιο μικρό κοίτα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3709915/
Για κάτι τέτοιο σε κόβω
Πάρε ένα r6 και με γυναίκα επάνω θα το δουλευεις μια ταχύτητα πάνω και όταν είσαι μόνος σου και θες να ξεδώσεις,μια ταχύτητα κάτω.Ολα εγω πια;
Φίου φίου φι φι φίου
Εν κατακλειδι. 250εχω. Οποτε η επομενη αναβαθμιση ειναι ή 400 ή 600. 400αρια δε ξερω τι καλω παιζει, οποτε στα 600 κοιταω R6/CB600RR/GSX600R. Γνωστος μου σε συνεργειο που κατεβαινει σε αγωνες μου ειπε μακρια απο ninja και kawasaki. Αν οχι αυτα που ειπα, 400αρια καλα υπαρχουν?