λογικά πρέπει να έχει κάμερες λίγο πριν και λίγο μετά... δεν θυμάμαι φωτογραφικά τώρα, αλλά νομίζω έχει κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας.
Μακάρι να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα.
Το να βρουν τους φονιάδες, δεν θα ζώσει ζωή σε αυτούς που χάθηκαν, αλλά αν μη τι άλλο η τιμωρία για την εγκατάλειψη είναι μία παρηγοριά για τους συγγενείς, αλλά και παραδειγματισμός για την κοινωνία.
Το ζήτημα είναι και ΑΝ είναι φονιάδες τελικά γιατί βγαίνει ο συμφορουμίτης (από την συμφορά του νέου αυτό) πιο πάνω και λέει ότι ο πρώτος έπεσε μόνος του λόγω μέθης, ο δεύτερος επίσης σύμφωνα με όσα γράφτηκαν ίσως και να έπεσε εκείνος πάνω σε σταματημένο αυτοκίνητο, άντε βγάλε άκρη από το πληκτρολόγιο. ΑΝ κάμερα ήταν γυρισμένη εκεί, μόνο έτσι θα φανεί η αλήθεια μάλλον...
Βασίλη μη χάνεις τα δέντρα και κοιτάς το δάσος....Κοινώς σταμάτα να τρολλάρεις...
Γιάννη κάμερα πάνω στη γέφυρα σίγουρα δεν έχει,τώρα απ'όσο θυμάμαι η κοντινότερη κάμερα σε σχέση με το σημείο πρέπει να είναι στο Camping χαϊδαρίου,κανα χιλιόμετρο πιο κάτω δλδ αλλά μπορεί κ να κάνω λάθος.Το θέμα είναι οτι επικρατεί ένα μυστήριο στην όλη φάση...Για την ιστορία κ μόνον κυκλοφορούσε πάντα ακρανέ,ακόμα και στο μαγαζί που δουλευε όχι οτι κατηγορώ κάτι αλλα αναφέρω ενα γεγγονος επειδή τυχαίνει να τον ήξερα φατσικά και να πινω κανα καφε στο μαγαζι που δουλευε.
Ένα δίκιο το έχεις, ΑΛΛΑ άσχετα αν απευθυνόταν σε μένα η σε σένα η στον φούφουτο, δεν είναι και το κατάλληλο θέμα για να τρολλάρουμε, ναι;
Δόξα τω ΜΗ θεό, υπάρχουν τόσα θέματα να γράψουμε ότι μας έρθει, εδώ μιλάμε ότι χάθηκαν 2 άνθρωποι, 2 οικογένειες δεν θα ξαναδούν τους ανθρώπους τους χωρίς κανένα αίτιο...
Τέλος από μένα, δεν θα αρπαχτώ με κανέναν, δεν υπάρχει λόγος, άλλωστε.
Και θα παρακαλούσα τους mod να καθαρίσουν το θέμα.......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Eσύ ο ίδιος πήγες να αρπαχτείς με σχολιο που έκανα για άλλο άτομο για την πηγή που διάβασε το νεο.Μιλάμε
για την ίδια πηγή που η εφημερίδα της βγάζει εξώφυλλα την Βουλή με χρώματα παραλαγής και τανκς και άλλα καλούδια
των νοσταλγών της 21Απριλιας. Επίσης απο τα πρώτα ποστ μου είπα τις ευχές μου να βρεθούν και να το πληρώσουν οι
ένοχοι της τραγωδίας που έγινε και καλά κουράγια στις οικογένειες των θυμάτων.![]()
Ακόμα ένα με εγκατάλειψη τα ξημερώματα στην Καλλιθέα.
http://www.bikerspirit.net/main/egka...isti-kalithea/
4 τα θυματα με εγκαταλειψη απο την αρχη του ετους......!
έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά την ύπαρξη mini cam με έμφαση σε night-vision capture για τις βραδινές εξορμήσεις. Την ημέρα με κόσμο και κίνηση είσαι ας πούμε πιο εξασφαλισμένος και ο άλλος ξέρει οτι κάποιο μάτι θα τον δει ή θα τον κυνηγήσει. Αυτό το πράγμα όμως με το βράδυ που δε κυκλοφορεί κανείς και ο φωτισμός είναι ανεπαρκής ανεβάζει πολύ τις πιθανότητες για εγκατάλειψη.δε ξέρω τι άλλο να πω.....
Τώρα αυτοί οι δύο ζεστάθηκαν και είπαν να ρίξουν μιά σβέλτη για δροσιά; (μην σχολιάσετε την πηγή, το ξέρω...)
http://www.aek365.com/a-383184/duo-a...ou-khfisou.htm
Κάτι ξέρουν οι ρώσοι που απαιτούν την χρήση κάμερας για να βγάζουν άκρη με τα τροχαία.
Σχετικά με την εγκατάλειψη της Καλλιθέας ο φίλος του παιδιού που χάθηκε ανέβασε το συγκεκριμένο κείμενο στο facebook
Παιδιά,επειδή τα χρονικά όρια στενευουν,σας παρακαλω κοινοποιήστε.Αυτός που σκότωσε τον φίλο μας Αλέξανδρο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Καλλιθέα,οδηγούσε SUZUKI JIMNY τέτοιου χρώματος και εχει χτυπήσει στη δεξια πλευρα.Δείξτε το όπου μπορείτε.Καποιο παρόμοιο σε καποιο parking,σε καποιο συνεργειο,σε άποια πυλωτη,κάποιος θα έχει δει κατι.Πρέπει να τον βρούμε.Αν μέινει ελευθερος θα ξανασκοτωσει,και την επόμενη φορα μπορει να είναι κάποιος δικός σας ανθρωπος.Τηλεφωνα τροχαιας καλλιθέας 210-9542093 και 210-9542101.![]()