Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Έκκληση για μάρτυρες σε διπλό τροχαίο στο Περιστέρι

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Έκκληση για μάρτυρες σε διπλό τροχαίο στο Περιστέρι

Τι να πεις...και τι να σχολιάσεις; μερικοί δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ...l

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ζητά πληροφορίες από διερχόμενους οδηγούς για τροχαίο με θύματα δύο οδηγούς μοτοσικλετών. Πιο συγκεκριμένα, στις 05:45 ξημερώματα Κυριακής 15/2 στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι, 300 μ. από την αρχή της αερογέφυρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε ακαριαία έναν 28χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε. Ενώ σταματούσαν οι διερχόμενοι για να δουν τι είχε συμβεί, 10 λεπτά αργότερα άλλος οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε στο ίδιο ακριβώς σημείο έναν 50χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που είχε σταματήσει για να παράσχει βοήθεια. Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός του ΙΧ διέφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας το θύμα. Παρόλο που το συμβάν έλαβε χώρα με δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες τελικά κανείς δεν έδωσε κατάθεση στο Ανακριτικό και πλέον η ΕΛ.ΑΣ. αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση μήπως και προσέλθει κανείς για να δώσει πληροφορίες για τους δύο εγκληματίες οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680.
    Τελευταία τροποποίηση από VANDA; 19/02/2015 στις 10:01.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    To εχω διαβασει σχεδον σε ολα τα φορα....

ειναι κριμα και ντροπη....

απορω πως θα κοιμουνται το βραδυ αυτοι οι ανθρωποι....

απο την αλλη, πρεπει και οι ιδιοι να προσεχουμε που σταθμευουμε....ακομη και για βοηθεια.....

ο τοπος μας εχει γεννησει την δημοκρατια αλλα τελευταια γεννα μονο μ@λ@κες.....

ΠΡΟΣΟΧΗ

Παλαιό μέλος
    Ψόφο
    και πριν από τον ψόφο
    ξύλο

όποιος δει ατύχημα με εγκατάλειψη ας κάνει ότι έρθει πρώτο στο κεφάλι του

Αφού δε μπορεί να φτιαχτεί καμία ανθρώπινη συνείδηση, αφού η συνείδηση της ανάληψης της ευθύνης και της ανθρωπιάς θεωρείται πασε, ας φτιαχτεί η συνείδηση ότι όποιον πούστη πετυχαίνουμε να αφήνει άνθρωπο στο δρόμο, να ξέρει ότι τελείωσε η ζωή του

δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τα καριόλια αυτά

μιλάμε για δολοφόνους δίπλα μας

Εμενα με σοκαρει το οτι κοσμος ειδε εναν φονο ουσιαστικα και ουδεις εδωσε καταθεση! Αν ο φονιας θελει τιμωρια, αυτος που τον καλυπτει τι στο διαολο θελει;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμενα με σοκαρει το οτι κοσμος ειδε εναν φονο ουσιαστικα και ουδεις εδωσε καταθεση! Αν ο φονιας θελει τιμωρια, αυτος που τον καλυπτει τι στο διαολο θελει;
    Θέλω να πιστεύω ότι το άρθρο είναι κακογραμμένο και ότι κανείς δεν διέκρινε αρ. κυκλ. για να δώσει κατάθεση.
    Στις 6 το πρωί είναι ακόμη σκοτάδι.

Αν βέβαια είδαν, αλλά αρνήθηκαν να καταθέσουν ......................................

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Μονο βια σε ασχημο βαθμο μου ερχεται στο μυαλο........ κριμα που εφυγαν αδικα 2 ανθρωποι! Μακαρι να τους βρουν και να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Πραγματικά εύχομαι να το βρουν μπροστά τους τα καθίκια μη πω τπτ χειρότερο και κοπεί..
    καλή δύναμη στις οικογένεις των θυμάτων...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Τρέχων τίτλος Το avatar του/της MrZ
    Επειδή τυχαίνει να είμαι Χαϊδαριώτης και έχω δεί πολλές κοινοποιήσεις σχετικές με το θέμα λόγω του κύκλου φίλων μου. Δεν φέρνω αντίρρηση στο γεγονός ότι οι οδηγοί που έφυγαν από τον τόπο του δυστυχήματος είναι εγκληματίες καθώς και όποιος δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του σαν μάρτυρας. (Το δεύτερο το συνάντησα και εγώ σε τροχαίο που είχα και γέλαγα, ευτυχώς εγώ δεν χρειαζόμουν μάρτυρα).
    Προσέξτε όμως κάθε σελίδα τι παρουσιάζει:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από http://www.gocar.gr/news/feed/14440,Egklhmatikh_symperifora_odhgwn_me_dyo_ne.html
    ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε ακαριαία έναν 28χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε. Ενώ σταματούσαν οι διερχόμενοι για να δουν τι είχε συμβεί, 10 λεπτά αργότερα άλλος οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε στο ίδιο ακριβώς σημείο έναν 50χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που είχε σταματήσει για να παράσχει βοήθεια. Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός του ΙΧ διέφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας το θύμα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από http://www.stoxos.gr/2015/02/blog-post_469.html
    Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες συνέβη το δυστύχημα......Στη συνέχεια λόγω του πρώτου τροχαίου μια ακόμη μηχανή έπεσε πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός της.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από http://xaidarisimera.blogspot.gr/2015/02/blog-post_35.html
    ο 27χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, Γ.Μ. έχασε την ισορροπία του και συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο,.......ένας άλλος οδηγός μοτοσικλέτας, ο Γ. Κ. 46 ετών και στο ίδιο ακριβώς σημείο προσέκρουσε πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
    Και βασικά, επειδή ο 27χρονος δούλευε delivery σε γνωστό καφέ που σύχναζα, έχουν περάσει πολλά από τα αυτιά μου.Σημαντικότερα των οποίων: πάντα ακράνωτος, πήγαινε "με την ταυτότητα στο στόμα" που λένε και τελευταίο, εκείνο το βράδυ μαζί με 2 γνωστούς του είχαν πιεί από ένα μπουκάλι ο καθένας σε γνωστό μαγαζί του χαϊδαρίου και τους είπε ότι θα κάνει μια βόλτα με το Duke και θα ξαναγυρίσει...

Πρίν εμφανιστούν τα άρθρα, εγώ είχα ακούσει ότι έκανε σούζα, έπεσε και "έμεινε"....

Δεν φταίνε πάντα οι οδηγοί αυτοκινήτων...αλλά εγκαταλείποντας δεν βοηθάνε τη θέση τους....

Αν δεν φορούσε κράνος και αν ήταν "σκνίπα" θα φανεί στην ιατροδικαστική. Γιατί μερικές φορές το τι είσαι και τι κάνεις και τι μεταφέρει ο κάθε καλοθελητής...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MrZ Προβολή μηνύματος
    Δεν φταίνε πάντα οι οδηγοί αυτοκινήτων
    +1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MrZ Προβολή μηνύματος
    αλλά εγκαταλείποντας δεν βοηθάνε τη θέση τους....
    + 1000

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Το οτι διαβαζει νεα απο το stoxos.gr ασχολιαστο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    επρεπε να ζηταγε την αδεια σου πρωτα!!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Sxetiko asxeto :
    Sti germania prosfata egine xamos giati se ena troxaio stin ethniki stamatouse o kosmos , ebgaze fotografies me ta kinita, kai efeygan kyrioi.
    pantou ta idia skata.

Banned
    Το ότι κάποιος δημοσιεύει ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα μπορεί να είναι και από ανακατευθυνση.
    Μην βγάζουμε συμπεράσματα, και στην τελική δεν μας νοιάζει από που < διαλέγει > ιντερνετικα να ενημερώνεται ο καθένας.

Επί τού θέματος, η περιέργεια σε τέτοια περιστατικά, δεν είναι ελληνικό προνόμιο.
    Το συνάντησα το περασμένο καλοκαίρι γυρνώντας σπίτι απ το πατρικό μου συναντάω τροχαίο με δύο ι.χ ,που έγινε λίγα λεπτά πριν.
    Κάνω στην άκρη με αλαρμ παίρνω τηλέφωνο σε τροχαία και ΕΚΑΒ, γιατί είχε τραυματίες, ζητάω τρίγωνα να βάλω στον δρόμο γιατί οι διερχομενοι πληθαιναν, βρήκα ένα τρίγωνο ,το έβαλα στο ένα σημείο, και στην αντίθετη πλευρά έβαλα το δικό μου.
    Κάποια στιγμή έκανα και ρύθμιση διώχνοντας τούς περίεργους,. Μέσα σε αυτούς ήταν και ξένοι.
    Κάποια στιγμή θα με θεριζε ένας διερχόμενος ο οποίος πέρασε με όσα ανάμεσά απ τα τρακαρισμενα και ακινητοποιημένα οχήματα, πατώντας και σπάζοντας το τρίγωνο μου( αυτόν τον βρήκε αργότερα η τροχαία) .
    Μόλις ήρθε το περιπολικό την έκανα αφού έκανα ότι γινόταν να κάνω, και μόνο συμφόρηση παραπάνω θα προκαλούσα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα....

Το είχε βάλει κάποιος στο φεις και εγώ απλά το κατεύθυνα εδώ όπου θα μπορούσε κάποιος να έχει δει κάτι...

Ακόμα κι έτσι όμως δεν θα απολογηθώ στον καθένα για το αν και που ενημερώνομαι, οκ;

Στην τελική, 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εσύ αυτό είδες; το που είδα την είδηση; κάπου το έχεις χάσει, μου φαίνεται.....
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 20/02/2015 στις 00:23.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF