Σελίδα 62 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνοι, αλλά μιλώντας πρακτικά,

Ξεκόλλα φίλε, ήδη έχεις βγάλει τα φυσεκλίκια για να «επιβάλλεις στο λαό τη σωτηρία του» και εξορίζεις «αντιφρονούντες».
    Οι ιδεολογίες (και δη οι οικονομικοπολιτικές) είναι για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο, όχι για τον βάζουν σε κλουβιά.

καθολου φυσικλικια δεν εχω βγαλει , θεωρητικα μιλαμε παντα το τονιζω ,

τα κλουβια μια χαρα ειναι για ορισμενο κοσμο , σε καποιους να εισαι σιγουρος οτι αξιζουν και χειροτερα , που να σου γραψω για την επιβολη αντιρατσιστικης συνειδησης , θα καταληξω στον αφανισμο σχεδον ολοκληρης της λευκης φυλης για να στρωσει το πραγμα , το πολυ αιμα το χυνουν και το εχουν χυσει οι αδυναμοι , οι πολλοι , στην ακρη τα περι δημοκρατιας και δικαιωματων , χρησιμοποιουν την δημοκρατια οπως τους συμφερει , να κρατουν τους λαους κοιμισμενους και σε ληθαργο , κοροιδευουν τον κοσμο και τον παραπλανουν , επισης για τους λιγους μην νοιαζεσαι , μια χαρα τον εχουν τον κ@λο τους , το θεμα ειναι ποτε θα τους τον κοψεις , πρεπει να μπει τερμα στην μπαστ@ρδοκρατια , τωρα αν φαει και ενα στριμωγμα το συνολο του λαου για μερικα χρονια για το καλο του δεν υπαρχει και τοσο σοβαρο θεμα , ουτως ή αλλως δεν θα την πληρωσει ο πολυς κοσμος που γρηγορα θα συνειδητοποιησει τα τεραστια οφελη , λαοκρατια με το στανιο και με βιαιη επιβολη αν χρειαστει εννοειται , βαρεθηκα να διαβαζω στην ιστορια και να βιωνω στην καθημερινοτητα την ηττα του λαου , την παραπλανηση του και την απαγγιστρωση του απο τα μεγαλα λαικα ιδεωδη , δυναμη και εξουσια στον λαο με καθε τροπο , αντισταση , ανατροπη , αλλα μιλαμε για κατι εντελως θεωρητικο , θεωρητικα μιλαμε παντα εννοειται ,

κατα τ ' αλλα προσωπικα δεν ειμαι σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε με κανεναν συμφορουμιτη , την αποψη μου διατυπωνω , ουτε εγω δεν εχω βιωσει κατι αντιστοιχο να ξερω πως ειναι πραγματικα , λεω ενδεχομενως τι μπορει να ηταν ιδανικο αλλα χωρις εμπειρια και βιωμα παραμενουμε σε θεωρητικο επιπεδο με σοβαρη πιθανοτητα εσφαλμενης αντιληψης και αποψης ,

"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το είπα κι εγώ πριν 5 σελίδες, το είπε κι ο sniper πριν λίγο.

Τέλος με τα μεταναστευτικά και τους μετανάστες και τα δίκαια εδάφους γης πατρίδος εθνικότητος και των τριών κακών της μοίρας.

Αν αρχίσει το σβήσιμο θα αρχίσουν και οι κάρτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Το είπα κι εγώ πριν 5 σελίδες, το είπε κι ο sniper πριν λίγο.

Τέλος με τα μεταναστευτικά και τους μετανάστες και τα δίκαια εδάφους γης πατρίδος εθνικότητος και των τριών κακών της μοίρας.

Αν αρχίσει το σβήσιμο θα αρχίσουν και οι κάρτες.
    Καλώς, από εμένα σταματά εδώ.
    Αν γίνεται όμως, θα ήθελα μια διευκρίνηση (έστω και μέσω πμ) για το αν αυτό ζητείται επειδή αποτελεί off-topic ένθετο (που όντως αποτελεί) ή για κάποιον άλλον λόγο.
    Ευχαριστώ.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Ευχαριστώ.
    Παρακαλώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ωρε είμαστε λίκνο και κρυφή βάση της αλ γκάιντας και λοιπών δυνάμεων;

και είμαστε και αμόλυντοι άρειοι εξ-απ-ανέκαθεν; ρισπεκτ...

Άριοι ρε φίλος, γράφτο σωστά μην παρεξηγηθεί κανένας, εκτός κι αν εννοείς οπαδοί του Άρη... εσένα θα σε περίμενε μια λαμπρή καριέρα στη Χ.Α., Έλληνες εθνικιστές και δεν ξέρουν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο, πηγαίνει το "σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή" σύννεφο...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Για να ξαναμπουμε on topic..
    Πιστευετε οτι απειλειται ο Travis Pastrana απο τα backflip της κυβερνησης;;;
    Πιστευετε οτι η κυβερνηση θα συμετασχει στα RedBull X Games;;; Αν ναι, θα ανεβει βαθρο;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παίρνω την πρωτοβουλία να αλλάξω θέμα με κάτι που δεν έχω δει να σχολιάζεται (εκτός αν μου έχει διαφύγει οπότε εκ των προτέρων συγγνώμη). Τι έχετε να πείτε για το παρακάτω; Απαίτηση της τρόικας που η κυβέρνηση έκανε γαργάρα και μώκο ή πολιτική εκδίκηση;
    http://www.iefimerida.gr/news/192744...idoy-ston-evro

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Για να ξαναμπουμε on topic..
    Πιστευετε οτι απειλειται ο Travis Pastrana απο τα backflip της κυβερνησης;;;
    Πιστευετε οτι η κυβερνηση θα συμετασχει στα RedBull X Games;;; Αν ναι, θα ανεβει βαθρο;;;
    Πιστεύω ότι αν δεν μας σφάξει η αυγή γιατί απλά δεν είμαστε μαζί τους, θα μας σφάξει το κκε γιατί α) είμαστε λευκοί άρα ρατσιστές και β) δεν ξεσηκωνόμαστε με επαρκή ζήλο για να ζητήσουμε "λαϊκή κυριαρχία".
    Ως μελλοθάνατος λοιπόν στα @@ μου και το φλιπ και το φλοπ...

@αουγκεντάλερ μέα κούλπα, μου ξέφυγε η ορθογραφία. Αλλά τέτοια κατάντια; Να με ρίξεις για καριέρα στο κοτέτσι; Αι που να πάρΗ κΕ να σΥκΟσΗ πΗα...

Και να που τα συντρόφια ετοιμάζονται να μας σώσουν (όσους γλιτώσουν από το μαχαίρι, την μπουζού και την πλύση εγκεφάλου δηλαδή). Πρόταση νόμου για κατάργηση του μνημονίου, ίδια με την προ τριετίας, θα την (ξανα)παρουσιάσουν γιατί είναι σταθεροί στις απόψεις τους ενώ εμείς ξεχνάμε και τώρα σύντροφε Αλέξη αν μπορείς πες όχι στα αδέρφια σου, ε, σου κάνει καρδιά, ε Αλεκάκο, πρωθυπουργούλη μου, κάνε λίγο Φρρρρρ που το κάνεις έτσι χαριτωμένα;

Πάντως απορώ μερικές φορές. Η ΝΔ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Η χαραυγή θέλει να στριμώξει το σύμπαν, νταξ, αλλά πιο πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά ΟΛΟΙ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα τώρα αυτό γιατί μου δείχνει ότι ίσως πάει να κάνει κάτι καλό και κάποιοι ξεβολεύονται... Τέτοια μανία δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

πηγή: http://www.topontiki.gr/article/9769...on-tin-Tetarti

εγώ τώρα γιατί έχω αρχίσει κι αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος σαν Έλλην πολίτης ακούγοντας πως το κείμενο που στείλαμε προς έγκριση από τα κοινοβούλια των χωρών της ευρωζώνης έχει σαν βασικούς πυλώνες το πρόγραμμα θεσ/νίκης απλά με λίγο μετατεθειμένα τα χρονικά σημεία????? am I missing something? ή απλώς μας δουλεύουν στα μούτρα μας?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    εγώ τώρα γιατί έχω αρχίσει κι αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος σαν Έλλην πολίτης ακούγοντας πως το κείμενο που στείλαμε προς έγκριση από τα κοινοβούλια των χωρών της ευρωζώνης έχει σαν βασικούς πυλώνες το πρόγραμμα θεσ/νίκης απλά με λίγο μετατεθειμένα τα χρονικά σημεία????? am I missing something? ή απλώς μας δουλεύουν στα μούτρα μας?
    Δούλεμα δε το λες,αλλα πίστωση χρόνου στη παρούσα φάση χρειάζεται για να εκπονήσει νεα οικονομικά η αναπτυξιακά
    μέτρα..και επειδή η Γερμανία ειναι ικανή να διαλύσει την Εύρωπη για να μη παραδεχτεί τα λάθη της στη παρούσα φάση
    καλά ενήργησαν και πήραν την παράταση. Δε ξέρω αν μας δουλεύουν αλλα σίγουρα ο Τσίπρας (εκτός απο καλούς συμβούλους,οικονομολόγους
    επικοινωνιολόγους..) δείχνει να έχει και πολιτικό ένστικτο..νωρίς για συμπεράσματα αλλα τουλάχιστον είδαμε και έναν
    αντίλογο στην Εύρωπη και όχι σκυμμένα κεφάλια που υπογράφουν μνημόνια

Υ.Γ εδώ άλλοι δεν είχαν χρόνο να διαβάσουν τι υπέγραφαν..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Πάντως απορώ μερικές φορές. Η ΝΔ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Η χαραυγή θέλει να στριμώξει το σύμπαν, νταξ, αλλά πιο πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά ΟΛΟΙ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Για διαφορετικούς λόγους όμως, έτσι;

• Η ΧΑ γιατί... έτσι:shrugs:
    • Το ΚΚΕ θέλει να τους εκθέσει ως όχι αρκετά αριστερούς
    • Το ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ θέλει να τους εκθέσει ως όχι αρκετά... δεξιούς
    • Η ΝΔ θέλει να τους εκθέσει ως... εντελώς νεοδημοκράτες

Εμένα τώρα αυτό γιατί μου δείχνει ότι ίσως πάει να κάνει κάτι καλό και κάποιοι ξεβολεύονται... Τέτοια μανία δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.
    Δεν ξέρω, αποφεύγω να κρατήσω μεγάλο καλάθι ακόμη, απλά περιμένω. Η αλήθεια είναι πως ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει και κάτι συγκεκριμένο και χειροπιαστό, ούτε καλό ούτε κακό, οπότε αυτό δίνει κατά κάποιον τρόπο το πάτημα στον καθένα να υποθέσει οτιδήποτε.
    Όσο για το αν έχουμε ξαναδεί ή όχι κάτι ανάλογο, δεν νομίζω πως βλέπουμε κάτι ασυνήθιστο, απλά τώρα αναγκαστικά δίνουμε παραπάνω προσοχή από ότι τα προηγούμενα χρόνια.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Δούλεμα δε το λες,αλλα πίστωση χρόνου στη παρούσα φάση χρειάζεται για να εκπονήσει νεα οικονομικά η αναπτυξιακά
    μέτρα..και επειδή η Γερμανία ειναι ικανή να διαλύσει την Εύρωπη για να μη παραδεχτεί τα λάθη της στη παρούσα φάση
    καλά ενήργησαν και πήραν την παράταση. Δε ξέρω αν μας δουλεύουν αλλα σίγουρα ο Τσίπρας (εκτός απο καλούς συμβούλους,οικονομολόγους
    επικοινωνιολόγους..) δείχνει να έχει και πολιτικό ένστικτο..νωρίς για συμπεράσματα αλλα τουλάχιστον είδαμε και έναν
    αντίλογο στην Εύρωπη και όχι σκυμμένα κεφάλια που υπογράφουν μνημόνια

Υ.Γ εδώ άλλοι δεν είχαν χρόνο να διαβάσουν τι υπέγραφαν..
    "όποιος καεί από χυλό φυσάει και το γιαούρτι" λέμε στο χωριό μου μαν.......
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο οθόνης (112).jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	83,2 KB 
ID:	331702
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Πάντως απορώ μερικές φορές. Η ΝΔ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Η χαραυγή θέλει να στριμώξει το σύμπαν, νταξ, αλλά πιο πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θέλει να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά ΟΛΟΙ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα τώρα αυτό γιατί μου δείχνει ότι ίσως πάει να κάνει κάτι καλό και κάποιοι ξεβολεύονται... Τέτοια μανία δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Τη Χ.Α. την αφήνουμε απέξω για ευνόητους λόγους, δεν έπρεπε καν να είναι μέρος της ερώτησης. Όσον αφορά τη Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε. μάλλον οφείλεται στο ότι δεν θέλουν να ξαναζήσουν ένα νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ. εν έτει 2015. Τότε, το 1981 αμφότεροι φαντάζομαι περίμεναν πως θα ήταν μια προσωρινή διακοπή στο σχέδιά τους (του καθενός ξεχωριστά, μην παρεξηγηθώ), το υποτίμησαν και κατέληξε να γίνει ένα καθεστωτικό κόμμα διαρκείας. Κάτι τέτοιο θέλουν να αποφύγουν, ο δε Σαμαράς καθ' υπόδειξη πιστεύω των αφεντικών του έστησε όλο αυτό το φαιδρό θέατρο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι υπήρξε πράγματι τέτοιο θέμα... κοντολογίς, κάτσε να του πετάξουμε την καυτή πατάτα, να φάει τα μούτρα του, να φύγει μια και καλή από τη μέση, να ξεμπερδεύουμε με δαύτον να καταντήσει χειρότερος κι από ΔΗΜΑΡ (άλλο θύμα τους μαζί με το ΛΑ.ΟΣ). Κρατάω την υποσημείωση πως η Χ.Α. έχει ρόλο ακόμα να επιτελέσει και αυτή τη στιγμή είναι στην εφεδρεία, όταν ξαναχρειαστεί και γίνει χρήσιμη σε κάποιους θα αναδυθεί...

[...]Η αλήθεια είναι πως ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει και κάτι συγκεκριμένο και χειροπιαστό[...]
    Νομιζεις

Στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο Κώστας Πουλάκης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

· Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο Δημήτρης Τσουκαλάς, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

· Στην γενική γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος.

· Στη γενική γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Γιώργος Ρωμανιάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

· Στη γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας ο Γιάννης Μπασκόζος, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

· Στην γενική γραμματεία Ισότητας των Φύλων η Φωτεινή Κούβελα υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

· Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία