Σελίδα 23 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ναι αυτο το σετακι εχω και εγω.
    Ειναι μικρο σαν συνολο.Αν πας για τον συγκεκριμενο ατμοποιητη κοιτα να παρεις με την BVC αντισταση και οχι με την BDC(παλια σχεδιαση αντιστασης).
    H μπαταρια φορτιζει απο usb mini και κραταει αρκετα.Σε εμενα (με την χρηση που κανω)κραταει πανω απο εβδομαδα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυτα ας πουμε?

http://www.aresmares.gr/1194-parousi...c-clearomiser/

http://www.eciggity.com/eleaf-istick-20w-battery/

Η μπαταρια που πηρα
    http://electronicsmoke.gr/%CF%80%CF%...0ma-stainless/
    κανει στον πιο πανω ατμοποιητη?
    καλό αυτό το σετ, μόνο που αντί για istick 20w να πάρεις το 30W
    o Aspire Nautilus είναι ο καλύτερος για μένα. Τον έχω και εγώ αλλά δεν τον χρησιμοποιώ γιατί την γεύση και το ντουμάνι που δίνουν οι επισκευάσιμοι άτμο δεν την δίνει κανένας από ατμο τέτοιου τύπου...
    Η μπαταρία που πήρες κάνει στον Aspire αλλά θα είναι κάπως γιατί αυτός ο άτμο είναι μεγάλος σε μέγεθος και δεν ταιριάζει οπτικά με την μπαταρία. Σ' αυτήν την μπαταρία νομίζω ότι θα κάθεται καλύτερα ο mini Aspire

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τον Aspire Atlantis τον έχει δοκιμάσει κανείς; Λένε ότι ατμίζει σαν επισκευάσιμος, παρ΄όλο που έχεi fix BVC αντίσταση (θηρίο βέβαια...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τον Aspire Atlantis τον έχει δοκιμάσει κανείς; Λένε ότι ατμίζει σαν επισκευάσιμος, παρ΄όλο που έχεi fix BVC αντίσταση (θηρίο βέβαια...)
    Ναι, ειναι καλος.
    Θελει sub-ohm mod (το δικο του) και δεν λεει τιποτα σε σχεση με τους επισκευασιμους
    Καλοι ατμο, κατα την αποψη μου ειναι οι Kayfun, Kayfun2 και exPromizer.
    Ο πρωτος σπαστιικος στο γεμισμα (βιδα απο κατω, πρεπει να αδειασει για να αλλαξεις αντισταση και βαμβακι), οι αλλοι 2 κορυφη και μπορεις να βαλεις 2 αντιστασεις (σε σειρα στον Kayfun2, η παραλληλα και στους 2).
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 03/03/2015 στις 16:23.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Ναι, ειναι καλος.
    Θελει sub-ohm mod (το δικο του) και δεν λεει τιποτα σε σχεση με τους επισκευασιμους
    Καλοι ατμο, κατα την αποψη μου ειναι οι Kayfun, Kayfun2 και exPromizer.
    Ο πρωτος σπαστιικος στο γεμισμα (βιδα απο κατω, πρεπει να αδειασει για να αλλαξεις αντισταση και βαμβακι), οι αλλοι 2 κορυφη και μπορεις να βαλεις 2 αντιστασεις (σε σειρα στον Kayfun2, η παραλληλα και στους 2).
    Ναι οκ, απλά δεν θέλω να στρίβω αντιστάσεις κτλ-κτλ... τουλάχιστον όχι ακόμη, ίσως ένας υβριδικός που παίρνει εργοστασιακές και επισκευάσιμες να είναι το ιδανικό αν θελήσω στο μέλλον να αρχίσω το μαστόρεμα... νομίζω ο Αtlantis παίρνει και επισκευάσιμες.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    O subtank mini ειναι η χρυσή τομή αλλα και το μέλλον στους ατμοποιητές.Δεν θεσ να στρίβεις αντίσταση;Done.Θες να στριβεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου;Done και πάλι.Θες ακόμη και την έτοιμη να την επισκευάσεις γιατι δε θες να πληρώνεις 4 ευρα;Done ξανα.Οι παλιότεροι ατμιστές δεν τον πολυγουστάρουν γιατι έχουν μάθει να βασανίζονται.Εγω σαν νεότερος στο σπορ τον λάτρεψα.Ριξε του μια ματιά.
    https://www.youtube.com/watch?v=fhaHEGHGK8k
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    O subtank mini ειναι η χρυσή τομή αλλα και το μέλλον στους ατμοποιητές.Δεν θεσ να στρίβεις αντίσταση;Done.Θες να στριβεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου;Done και πάλι.Θες ακόμη και την έτοιμη να την επισκευάσεις γιατι δε θες να πληρώνεις 4 ευρα;Done ξανα.Οι παλιότεροι ατμιστές δεν τον πολυγουστάρουν γιατι έχουν μάθει να βασανίζονται.Εγω σαν νεότερος στο σπορ τον λάτρεψα.Ριξε του μια ματιά.
    https://www.youtube.com/watch?v=fhaHEGHGK8k
    Eίχα υπόψιν μόνο τον μεγάλο που είναι σαν βυτίο, δεν ήξερα ότι βγαίνει και μικρότερη έκδοση. Φαίνεται γ@μ@τος, με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να του ρίξω μια ματιά. Για modάκι σκέφτομαι iStick στα 30W, τα μεγάλα κυλινδρικά που σηκώνουν τέτοιους ατμοποιητές δεν τα μπορώ, το σετάκι είναι σαν να το παίζεις Βασίλης Σαλέας με κλαρίνο...

Thanks για την πρόταση!

Σήμερα τσίμπησα το Kbox της kanger και το ταίριαξα με τον mini subtank.Πολύ απλό στη χρήση και θέλει συνήθεια με τα προεπιλεγμένα watt.Βαράει πάντως το μαραφέτι.Στο istick 30 τώρα.Αν δεν σε ενοχλεί το ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία τοτε είναι άριστη επιλογή.Άριστη.Αν το βρείς πάνω απο 40 ευρώ στείλε μου μήνυμα να σου πω κάτι που θα σε ενδιαφέρει.
    Φίου φίου φι φι φίου

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Eίχα υπόψιν μόνο τον μεγάλο που είναι σαν βυτίο, δεν ήξερα ότι βγαίνει και μικρότερη έκδοση. Φαίνεται γ@μ@τος, με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να του ρίξω μια ματιά. Για modάκι σκέφτομαι iStick στα 30W, τα μεγάλα κυλινδρικά που σηκώνουν τέτοιους ατμοποιητές δεν τα μπορώ, το σετάκι είναι σαν να το παίζεις Βασίλης Σαλέας με κλαρίνο...

Thanks για την πρόταση!
    Εχω το 30w και δεν εχω κανενα παραπονο. Ειναι το πιο φθηνο mod που εχω και το καλυτερο. Η μπαταρια μου βγαζει γυρω στις 2 μερες. Οτι την ωρα που φορτιζει μπορεις να ατμιζεις ειναι πολυ μεγαλο +. Εχω παραγγειλει και το 50w για να αρχισω να πειραματιζομαι με τα Sub-ohm. Εχω βαλει και στο μαι και το DNA που εχει και temperature control αλλα δε μπορω να δικαιολογησω τα 200€....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εχω το 30w και δεν εχω κανενα παραπονο. Ειναι το πιο φθηνο mod που εχω και το καλυτερο. Η μπαταρια μου βγαζει γυρω στις 2 μερες. Οτι την ωρα που φορτιζει μπορεις να ατμιζεις ειναι πολυ μεγαλο +. Εχω παραγγειλει και το 50w για να αρχισω να πειραματιζομαι με τα Sub-ohm. Εχω βαλει και στο μαι και το DNA που εχει και temperature control αλλα δε μπορω να δικαιολογησω τα 200€....
    Thanks για τις πληροφορίες!

To iStick 30W νομίζω υποστηρίζει μέχρι 0.5ohm, θες να παίξεις πιο κάτω;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Και εδω ρωτάω. ....
    Τι "κερδίζεις" με μικρή αντίσταση (0, κατι);
    Γεύση, σύννεφο;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και εδω ρωτάω. ....
    Γεύση, σύννεφο;
    ψήνεις τοστ ευκολα.Και το istick 30 παίζει sub μεχρι 0.5.Το 50 watt νομίζω διαβάζει απο 0.2 κατι το οποίο κλάιν προσωπικά.Το 30 watt είναι μια χαρά.Εμένα δεν με βολευει λόγω της δουλειάς μου που είναι στον δρόμο,οποτε θα έμενα απο μπαταρία συνέχεια.Δεν θα μπορούσα να το εχω passthrough δηλαδη.
    Φίου φίου φι φι φίου

Thanks για τις πληροφορίες!

To iStick 30W νομίζω υποστηρίζει μέχρι 0.5ohm, θες να παίξεις πιο κάτω;
    Δε το εγρψα σωστα, Θελω να πειραματιστω με sub ohm και να αγορασω το 50w. To 50αρι το θελω περισσοτερο για τη αυτονομια του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και εδω ρωτάω. ....
    Γεύση, σύννεφο;
    Εχω διαβασει πολλα και θελω να το δοκιμασω να δω αν οντως αξιζει το κοπο.
    Και φανταζομαι οπως εχεις καταλαβει και το ηλεκτρονικο τσιγαρο γινεται και λιγο χομπυ και θελεις να δοκιμαζεις καινουρια πραγματα.

To πρωί τσίμπησα το σετάκι Kangertech Subtank Mini & Εleaf iStick 30W... απλά δεν παίζονται! Αν με τους απλούς ατμοποιητές και τα μικρά μηχανικά μοντάκια το όλο πράμα ήταν απλά υποκατάστατο του καπνίσματος, με αυτά τα δύο μιλάμε για εντελώς ισάξια σε αίσθηση εμπειρία με το κανονικό τσιγάρο, ντουμάνια και γεύση φουλ με πνευμονικές τζούρες αβέρτα... Παίζω στα 8-10W με 7άρι υγρό, αν τσιμπήσω παραπάνω το εργαλείο απλά δεν παλεύεται η τζούρα.

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01
  4. παρομοιο με το τσιγαρο στα 270