Σελίδα 29 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 2067

Θέμα: O καφενές

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι το πνεύμα!!!!! Σπιτική η λαχανόπιτα;;;;;
    Σπιτικη ρε φιλε........

Νέο μέλος Το avatar του/της Τζιμ Άνταμς
    Καλησπερίζω όλη την κοινότητα!
    Δημήτρης το όνομα μου, Τάκης, Μήτσος, Μίμης, Τζιμ, Τζίμης, όπως γουστάρετε (κάπου εκεί κόλλησε και το Τζιμ Άνταμς από το γνωστό κόμικ).
    Ετών 20, κάτοχος ενός KLE 500 του 2001 (άτιμες νέες κατηγορίες διπλωμάτων) αν και από μικρός δίπλα σε παπιά και μηχανές.
    Έμαθα στα 12 μου περίπου να οδηγώ ένα Chally εισαγωγής με συμπλέκτη.
    Ενδιαφέροντα η ποδηλασία, το γυμναστήριο, η ροκ και φυσικά τα καλοψημένα κοψίδια και οι μπύρες αν και fit!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Τζιμ Άνταμς Προβολή μηνύματος
    Δημήτρης το όνομα μου, Τάκης, Μήτσος, Μίμης, Τζιμ, Τζίμης, όπως γουστάρετε (κάπου εκεί κόλλησε και το Τζιμ Άνταμς από το γνωστό κόμικ).
    Ετών 20, κάτοχος ενός KLE 500 του 2001 (άτιμες νέες κατηγορίες διπλωμάτων) αν και από μικρός δίπλα σε παπιά και μηχανές.
    Ενδιαφέροντα η ποδηλασία, το γυμναστήριο, η ροκ και φυσικά τα καλοψημένα κοψίδια και οι μπύρες αν και fit!
    Καλωσόρισες,

Όπως παντού στη ζωή έτσι και εδώ, έχει πέραση ο κόσμος με χιούμορ αρκετή δόση αυτοσαρκασμού.

Σε τυχόν αρχικά φανταρικά ψαρώματα μη δώσεις βάση. Όπως και στο στρατό έτσι και εδώ, τους τα είχε κάνει κάποιος άλλος και αισθάνονται την υπέρτατη ανάγκη να τα κάνουν και αυτοί για να δηλώσουν ατύπως ότι «πάλιωσαν»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Καλωσόρισες,

Όπως παντού στη ζωή έτσι και εδώ, έχει πέραση ο κόσμος με χιούμορ αρκετή δόση αυτοσαρκασμού.

Σε τυχόν αρχικά φανταρικά ψαρώματα μη δώσεις βάση. Όπως και στο στρατό έτσι και εδώ, τους τα είχε κάνει κάποιος άλλος και αισθάνονται την υπέρτατη ανάγκη να τα κάνουν και αυτοί για να δηλώσουν ατύπως ότι «πάλιωσαν»

Δόξα το ιντερνέτι έχω περάσει από διάφορα φόρουμ, από 15 χρονών, στα 17 διαχειριστής σε άλλο, μην με φοβάσαι. Α επίσης γράφω λίγο "απόλυτα" αλλά συνήθως κάνω χαβαλέ... Απλά το αναφέρω... Καλά να περνάμε λοιπόν, προς το παρόν ξεψαχνίζω τις θεματολογίες...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    για το οτι εισαι ροκας,παιρνεις ενα συν.....
    αλλα το οτι εισαι φιτ και τρως κοψιδια και πινεις μπυρες,ειναι αφορμη για να αποκτησεις πολλους εχθρους!!!
    καλως ηρθες φιλε,παντα ορθιος!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Καλοδεχούμενος (αν έχεις και την διδα Μόρισσον από κοντά........
    ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!)
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αλλα το οτι εισαι φιτ και τρως κοψιδια και πινεις μπυρες,ειναι αφορμη για να αποκτησεις πολλους εχθρους!!!
    Στα 20 όλοι είναι/μπορούν να είναι φιτ παρότι/ακόμη κι αν τρώνε κοψίδια και πίνουν μπύρες.

Καλώς ήρθες και σε μία εικοσαετία θα σε επανεξετάσουμε για το φιτ+μπύρες!
    Dura lex, sed lex.

Banned
    καλως ορισες συνονοματε
    φορα το κρανος και απολαυσε την βολτα

Τωρα αυτος ψαχνει γκομενο/α και δινει βιογραφικο; Σε λιγο βροχη πμ "πες μου οτι εισαι ατριχος, αυτο μονο πες μου και τελος" "καμμια γυμνη φωτο θα στειλεις" και τετοια...

Καλως τονΑ. Στα 20 δηλωσεις για φιτνες, τουλαχιστον φαιδρες...

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα παίδες!
    Κράνος πάντα από μικρός και τα μάτια 14.
    Ε εντάξει ο αθλητισμός είναι στο αίμα μου χρόνια. Καταστάλλαξα στο ποδήλατο λόγω φύσης. Το να ανεβαίνεις γυρνάς όλα τα βουνά της Ελλάδας δεν ειναι και λίγο ως εμπειρία. Πιστέψτε με κάθε κορυφή σου προσφέρει διαφορετικά συναισθήματα. Πριν 1,5 χρονο ανέβηκα κορφή Ψηλορείτη. Δεν ξέρω αν ασχολείται κανεις απο εδω μεσα με αθλήματα βουνού αλλα το συναίσθημα που νιώθεις ειναι πραγματικα μοναδικό. Οπότε ναι, μπορω μα πω ειμαι φιτ. Αν υπάρχει κάποιο μερος του φόρουμ για αθλήματα ευχαρίστως να γράψω. Απο την αλλη τα κοψίδια και οι μπύρες ενώνουν τις καλύτερες παρέες. Αρκει να ειναι με μετρο. Ελπίζω να μην κούρασα απλα βλέπω οτι η παρέα σας ειναι πολυ ομορφη και το χαίρομαι. (Εχω πέσει κατα καιρούς σε άθλια φόρουμ). Ρε λες να βγάλω μωρο απο εδω μεσα και μηχανόβια; Πάντως τρίχα υπάρχει σε αφθονία!!! Χαχαχαχαχα...

Banned
    αθληματα βουνου ε????????
    enduro σου κανει?

Όσο γίνεται σε περιοχές που επιτρέπεται και με σεβασμό και στους υπόλοιπους χρήστες του βουνού, το θεωρώ ένα από τα πιο αξιόλογα αθλήματα!

Εδω μεσα επιτυχια εχουν οι γνωριζοντες καθε λογης γαστριμαργικες απολαυσεις

Enjoy

.....προς το παρόν ξεψαχνίζω τις θεματολογίες...
    να κοιτάς και τις ημερομηνίες μην έχουμε τπτ ανασκαφές
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας