Καλησπερίζω όλη την κοινότητα!
Δημήτρης το όνομα μου, Τάκης, Μήτσος, Μίμης, Τζιμ, Τζίμης, όπως γουστάρετε (κάπου εκεί κόλλησε και το Τζιμ Άνταμς από το γνωστό κόμικ).
Ετών 20, κάτοχος ενός KLE 500 του 2001 (άτιμες νέες κατηγορίες διπλωμάτων) αν και από μικρός δίπλα σε παπιά και μηχανές.
Έμαθα στα 12 μου περίπου να οδηγώ ένα Chally εισαγωγής με συμπλέκτη.
Ενδιαφέροντα η ποδηλασία, το γυμναστήριο, η ροκ και φυσικά τα καλοψημένα κοψίδια και οι μπύρες αν και fit!
Καλωσόρισες,
Όπως παντού στη ζωή έτσι και εδώ, έχει πέραση ο κόσμος με χιούμορ αρκετή δόση αυτοσαρκασμού.
Σε τυχόν αρχικά φανταρικά ψαρώματα μη δώσεις βάση. Όπως και στο στρατό έτσι και εδώ, τους τα είχε κάνει κάποιος άλλος και αισθάνονται την υπέρτατη ανάγκη να τα κάνουν και αυτοί για να δηλώσουν ατύπως ότι «πάλιωσαν»
![]()
Καλοδεχούμενος (αν έχεις και την διδα Μόρισσον από κοντά........
ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
καλως ορισες συνονοματε
φορα το κρανος και απολαυσε την βολτα
Τωρα αυτος ψαχνει γκομενο/α και δινει βιογραφικο; Σε λιγο βροχη πμ "πες μου οτι εισαι ατριχος, αυτο μονο πες μου και τελος" "καμμια γυμνη φωτο θα στειλεις" και τετοια...
Καλως τονΑ. Στα 20 δηλωσεις για φιτνες, τουλαχιστον φαιδρες...![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα παίδες!
Κράνος πάντα από μικρός και τα μάτια 14.
Ε εντάξει ο αθλητισμός είναι στο αίμα μου χρόνια. Καταστάλλαξα στο ποδήλατο λόγω φύσης. Το να ανεβαίνεις γυρνάς όλα τα βουνά της Ελλάδας δεν ειναι και λίγο ως εμπειρία. Πιστέψτε με κάθε κορυφή σου προσφέρει διαφορετικά συναισθήματα. Πριν 1,5 χρονο ανέβηκα κορφή Ψηλορείτη. Δεν ξέρω αν ασχολείται κανεις απο εδω μεσα με αθλήματα βουνού αλλα το συναίσθημα που νιώθεις ειναι πραγματικα μοναδικό. Οπότε ναι, μπορω μα πω ειμαι φιτ. Αν υπάρχει κάποιο μερος του φόρουμ για αθλήματα ευχαρίστως να γράψω. Απο την αλλη τα κοψίδια και οι μπύρες ενώνουν τις καλύτερες παρέες. Αρκει να ειναι με μετρο. Ελπίζω να μην κούρασα απλα βλέπω οτι η παρέα σας ειναι πολυ ομορφη και το χαίρομαι. (Εχω πέσει κατα καιρούς σε άθλια φόρουμ). Ρε λες να βγάλω μωρο απο εδω μεσα και μηχανόβια; Πάντως τρίχα υπάρχει σε αφθονία!!! Χαχαχαχαχα...
αθληματα βουνου ε????????
enduro σου κανει?
Όσο γίνεται σε περιοχές που επιτρέπεται και με σεβασμό και στους υπόλοιπους χρήστες του βουνού, το θεωρώ ένα από τα πιο αξιόλογα αθλήματα!