Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 172

Θέμα: Αξιοπιστία

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Στην ερωτηση σου για το αν καποιος αγοραζει με κριτηριο την αξιοπιστια, count me in...
    Aν το καναμε ολοι αυτο, απο τη μια η ζωη δεν θα ειχε και ιδιαιτερο ενδιαφερον και απο την αλλη θα κυκλοφορουσανε μονο v-strom στο δρομο.

Να μην πω οτι οι περισσοτερες ξανθιες δεν θα βρισκανε γκομενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Ότι να'ναι.

Γύφτοι και αγρότες έχουν αγροτικά. Ποιός ευρωπαίος βγάζει τέτοια;
    Οι ντελίβερυ έχουν παπάκια. Ποιός ευρωπαίος βγάζει παπάκι;

Οι ευρωπαίοι βγάζουν φορτηγάκια. VW Transporter ή Mercedes Vito σκορπάνε;
    Μήπως θες να μιλήσουμε για πιο hardcore οχήματα; Μήπως να μιλήσουμε για φορτηγά; Man, Scania, Mercedes, Daf, Iveco μπλα μπλα μπλα

Α θες να μιλήσουμε για αυτοκίνητα; Πόσα τζαπάν βλέπεις να έχουν αντέξει στο χρόνο όσο ο σκαραβαίος;

OK τους καταλαβαίνω τους πενηντάρηδες.
    Έχουν ζήσει τις δεκαετίες του 80 και του 90 που τα ευρωπαϊκά μηχανάκια σκορπάγανε και μόνο τα bmw άξιζαν.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ανατραπεί τα πράγματα κύριοι. Καλως ήρθατε στο παρόν.

Μπαμπη παιδι μου, τι λες???
    οι ευρωπαιοι βγαζουν βεσπες πολυ πριν τα παπακια...κανενα delivery δεν εχει...μην μιλησουμε για scooters...
    επισης ποσους παλιους σκαραβαιους βλεπεις να κυκλοφορουν? και εχε υπ'οψιν σου οτι μιλαμε για ενα οχημα προπολεμικο που φτιαχτηκε απο Γερμανους για να κερδισουν τον πολεμο...
    εγω παντως βλεπω πολυ περισσοτερα toyοta starlet απο peugeot 205, περισσοτερα honda civic απο alfa romeo 75, περισσοτερα nissan micra απο renault 5, κ.ο.κ..

πηγαινε τωρα και στο car.gr και δες μεταπωλητικες αξιες...
    συγκρινε honda με audi ξερω'γω...δες αρχικες τιμες αυτοκινητων σε συγκεκριμενη χρονια 2005 π.χ. και τωρινες τιμες...ποση μεταβολη εχουν και τι εχει χασει στα 10 χρονια το ενα αμαξι και τι το αλλο...
    κανε το ιδιο με μηχανακια...
    δες ποσο πουλιεται ενα γαμιστεροτατο ducati 999 π.χ. και ποσο ενα gsxr 1000 K6...ποσο ειχε το ενα αγορα και ποσο το αλλο...

αληθεια ο ματρακας σου ακομα συνεργειο ειναι ή τα λυσατε τα θεματα του?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Μπαμπη παιδι μου, τι λες???
    οι ευρωπαιοι βγαζουν βεσπες πολυ πριν τα παπακια...κανενα delivery δεν εχει...μην μιλησουμε για scooters...
    επισης ποσους παλιους σκαραβαιους βλεπεις να κυκλοφορουν? και εχε υπ'οψιν σου οτι μιλαμε για ενα οχημα προπολεμικο που φτιαχτηκε απο Γερμανους για να κερδισουν τον πολεμο...
    εγω παντως βλεπω πολυ περισσοτερα toyοta starlet απο peugeot 205, περισσοτερα honda civic απο alfa romeo 75, περισσοτερα nissan micra απο renault 5, κ.ο.κ..

πηγαινε τωρα και στο car.gr και δες μεταπωλητικες αξιες...
    συγκρινε honda με audi ξερω'γω...δες αρχικες τιμες αυτοκινητων σε συγκεκριμενη χρονια 2005 π.χ. και τωρινες τιμες...ποση μεταβολη εχουν και τι εχει χασει στα 10 χρονια το ενα αμαξι και τι το αλλο...
    κανε το ιδιο με μηχανακια...
    δες ποσο πουλιεται ενα γαμιστεροτατο ducati 999 π.χ. και ποσο ενα gsxr 1000 K6...ποσο ειχε το ενα αγορα και ποσο το αλλο...

αληθεια ο ματρακας σου ακομα συνεργειο ειναι ή τα λυσατε τα θεματα του?
    Κάποτε που έψαχνα οικογενειακό αμάξι, είχα κολλήσει στο HONDA CIVIC VTI ,αλλά και σαν μεταχειρισμένο ήταν εξωφρενικά ακριβό, τόσο εδώ όσο και στην Γερμανία ( mobile.de)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κάποτε που έψαχνα οικογενειακό αμάξι, είχα κολλήσει στο HONDA CIVIC VTI ,αλλά και σαν μεταχειρισμένο ήταν εξωφρενικά ακριβό, τόσο εδώ όσο και στην Γερμανία ( mobile.de)

το καινουργιο το civic type r που το τουρμπισαν, το ειδες???
    λενε οτι εχει σπασει το ρεκορ στο ring για μπροστοκουνες...
    ερωτας ειναι το γ@μημενο...
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αχ ναι ξέχασα τις βέσπες...βεσπούλα 50 κυβικά του 78 έχει ο πατεράς ενός φίλου μου.

Επίσης δεν λέω ότι οι Ευρωπαίοι γαμάνε και οι Γιαπωνέζοι είναι για το μπέο.
    Απλά και οι δύο φτιάχνουν φοβερά μηχανήματα και κάμποσες φόλες.

Ο ιταλικός ματρακάς μου μια χαρά είναι, κοντεύει τα 60000χλμ. (απορώ πως δεν έχει σκορπίσει ακόμα)

Τώρα σκοπεύω να πάρω ένα τζαπάν για χαμάλη. CBF125 κατά πάσα πιθανότητα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το καινουργιο το civic type r που το τουρμπισαν, το ειδες???
    λενε οτι εχει σπασει το ρεκορ στο ring για μπροστοκουνες...
    ερωτας ειναι το γ@μημενο...
    :a07:
    Ναι το μπ@@ρδελο

Ο ιταλικός ματρακάς μου μια χαρά είναι, κοντεύει τα 60000χλμ.

Τώρα σκοπεύω να πάρω ένα τζαπάν για χαμάλη. CBF125 κατά πάσα πιθανότητα.
    γιατι δεν παιρνεις ευρω(πεο)??πλακιτσα...

αν το παρεις το cbfακι, και θες βοηθεια σε κατι πες μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα σημερινα γιαπωνεζικα φτιαχνονται στην ευρωπη και ειναι δυο κλασεις πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα
    τα γιαπωνεζικα made in japan δεν μπαινουν στην κουβεντα καθολου
    κι οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να γινει μελος της μεγαλης οικογενειας της vw ή να αγορασει fiat σε τιμη alfa romeo για να δει τι εστι βερυκοκο
    δεκαετιας ατρακαριστο
    http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6045189/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ότι να'ναι.

Γύφτοι και αγρότες έχουν αγροτικά. Ποιός ευρωπαίος βγάζει τέτοια;
    Οι ντελίβερυ έχουν παπάκια. Ποιός ευρωπαίος βγάζει παπάκι;

Οι ευρωπαίοι βγάζουν φορτηγάκια. VW Transporter ή Mercedes Vito σκορπάνε;
    Μήπως θες να μιλήσουμε για πιο hardcore οχήματα; Μήπως να μιλήσουμε για φορτηγά; Man, Scania, Mercedes, Daf, Iveco μπλα μπλα μπλα

Α θες να μιλήσουμε για αυτοκίνητα; Πόσα τζαπάν βλέπεις να έχουν αντέξει στο χρόνο όσο ο σκαραβαίος;

OK τους καταλαβαίνω τους πενηντάρηδες.
    Έχουν ζήσει τις δεκαετίες του 80 και του 90 που τα ευρωπαϊκά μηχανάκια σκορπάγανε και μόνο τα bmw άξιζαν.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ανατραπεί τα πράγματα κύριοι. Καλως ήρθατε στο παρόν.
    Οτι ναναι στο μυαλο σου
    Και οι ευρωπαιοι βγαζουν αγροτικα
    Και οι ευρωπαιοι βγαζουν σκουτερ και ντελιβερυ στην ευρωπη κανουν σκουτερ που δεν εχουν παπια αλλα κα εκει το κανουν συμφωνα με τις πωλησεις με γιαπωνεζο-κορεατικο-ταιβανεζικα σκουτερ.
    Εχεις δει πολλους σκαραβαιους στον δρομο γιατι εχω να δω εδω και 15 χρονια.
    Για μεγαλα ΤΙR φορτηγα το μονοπωλιο των ευρωπαιων στην ευρωπη ειναι απολυτο.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    Οι ΒΜW της δεκαετιας 60-70-αρχες 80 ηταν ποιοτικες και γερες αρκει να τις πηγαινες σγα-σγα και να μην πηγαινες να κοντραρεις κανα διχρονο 125-250 γιαπωνεζικο της εποχης.
    Τους πενηνταρηδες δεν μπορεις να τους καταλαβεις.Θα τους καταλαβεις μονο οταν γινεις και συ
    Τα πραγματα εχουν βελτιωθει για τους Ευρωπαιους κατασκευαστες αλλα δεν εχουν ανατραπει δεδομενης και της σχεσης τιμης
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ρε τι το ψαχνετε το θεμα εικοσι σελιδες για αξιοπιστια??
    Αν θες πληροφορηση για αξιοπιστια κοιτας τι αγοραζουν οι γυφτοι.Οι οποιοι παιρνουν ενα αυτοκινητο ,δεν του κανουν ποτε σερβις ,δεν του αλλαζουν ποτε λαδια αλλα συμληρωνουν ,βαζουν λαδια των -2- ευρω το λιτρο ,και τα κρατουν για 500000 χιλ χλμ τουλαχιστον.Και τι αμαξια εχουν????Μα γιαπωνεζικα φυσικα.
    Μετα τραβα να δεις τι αγοραζουν οι ντελιβερυ.Εχεις δει κανενα ευρωπαικο???????
    Μετα κοιτα κατι υπερηλικες αγροτες με κατι αγροτικα απ την 10ετια του 70 .Ειδες κανενα ευρωπαικο????
    Ο μονος που εχει κρατησει ευρωπαικο απο το 72 ειναι ενας θειος μου 92αρης που εχει ακομα μια ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 200ΑΡΑ στην επαρχιακη πολη που ζει.

H ΒΜW δε βγάζει αγροτικά ρε μάστορα για να τα έχουν οι γύφτοι!!! Πάντως επειδή εδώ που μένω έχουν μεγάλη κοινότητα, τα επιβατικά τους είναι κατά 99,9% BMW (και πάντα με φιμέ τζάμι βεβαίως-βεβαίως), δεν έχω πετύχει ούτε έναν με γιαπωνέζικο να πηγαίνει με παντιλίκια, ενίοτε προκαλούν και κανένα ατύχημα (βλέπε link που επισυνάπτω). Εάν λοιπόν η BMW έβγαζε φορτηγάκια και αγροτικά μια χαρά θα τα έβλεπες να κουβαλάνε καρπούζια και πατάτες.
    http://eidisoules.gr/?p=17458

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αυτό το θρεντ δε θα πεθάνει ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.

Λίγο λάδι να ρίξω θα ξεκινήσει απ' την αρχή.
    Sent from me using a computer.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ρε τι το ψαχνετε το θεμα εικοσι σελιδες για αξιοπιστια??
    Αν θες πληροφορηση για αξιοπιστια κοιτας τι αγοραζουν οι γυφτοι.Οι οποιοι παιρνουν ενα αυτοκινητο ,δεν του κανουν ποτε σερβις ,δεν του αλλαζουν ποτε λαδια αλλα συμληρωνουν ,βαζουν λαδια των -2- ευρω το λιτρο ,και τα κρατουν για 500000 χιλ χλμ τουλαχιστον.Και τι αμαξια εχουν????Μα γιαπωνεζικα φυσικα.
    Μετα τραβα να δεις τι αγοραζουν οι ντελιβερυ.Εχεις δει κανενα ευρωπαικο???????
    Μετα κοιτα κατι υπερηλικες αγροτες με κατι αγροτικα απ την 10ετια του 70 .Ειδες κανενα ευρωπαικο????
    Ο μονος που εχει κρατησει ευρωπαικο απο το 72 ειναι ενας θειος μου 92αρης που εχει ακομα μια ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 200ΑΡΑ στην επαρχιακη πολη που ζει.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    H ΒΜW δε βγάζει αγροτικά ρε μάστορα για να τα έχουν οι γύφτοι!!! Πάντως επειδή εδώ που μένω έχουν μεγάλη κοινότητα, τα επιβατικά τους είναι κατά 99,9% BMW (και πάντα με φιμέ τζάμι βεβαίως-βεβαίως), δεν έχω πετύχει ούτε έναν με γιαπωνέζικο να πηγαίνει με παντιλίκια, ενίοτε προκαλούν και κανένα ατύχημα (βλέπε link που επισυνάπτω). Εάν λοιπόν η BMW έβγαζε φορτηγάκια και αγροτικά μια χαρά θα τα έβλεπες να κουβαλάνε καρπούζια και πατάτες.
    Εχουν μαζεψει οτι Μ3 και Μ5 "σκοτωθηκε" απο την κριση.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    xt vs 690

transalp vs gs800

S10ere vs multi

Εντοπίστε που βρίσκονται οι χαοτικές διαφορές των παραπάνω και ακολουθήστε τη φιλοσοφία που σας καλύπτει.

Μόνο μια ερώτηση θα κάνω. Οι μεγαλύτερες διαφορές των παραπάνω εντοπίζονται στην αξιοπιστία?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος

Στα λογια μου ερχεσαι Για δουλεια γιαπωνεζικο και για μουρη BMW Kαι η μουρη οπως ξερουμε εχει πρωτευοντα ρολο στις κλειστες κοινωνικες ομαδες και οχι μονο
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όπως λέει και ο daz παραπάνω το παρόν thread δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ!!! Νόημα και ουσία δεν έχει σίγουρα, απλά να διαιωνίζεται η αντιπαράθεση. Είναι πολλές οι παράμετροι, άλλες έχουν αναφερθεί, άλλες όχι. Υπάρχει και μια παροιμία που λέει αν έχεις τύχη διάβαινε, είναι που θα σου κάτσει η μπίλια. Χτες τυχαία μίλαγα με ιδιοκτήτη Nissan Note που το αγόρασε καινούριο με βασικό γνώμονα την ιαπωνική αξιοπιστία και στον πρώτο μήνα του έβγαλε 3-4 βλάβες, στο τέλος στην αντιπροσωπεία του πρότειναν ευχέλαιο...

Έχει πλάκα και ιλαρότητα πάντως κάποιοι να προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη σε άλλους (ευρωπαίους ή γιαπωνέζους) επειδή είναι δική τους επιλογή, άρα αυτομάτως η αντίθετη επιλογή είναι λάθος. Δεν ξέρω εάν είναι σε αυτό το thread ή σε κάποιο άλλο, αλλά όταν έγραψα ότι 8 χρόνια (και πάμε στα 9) που έχω το GS το μονοκύλινδρο, η μοναδική βλάβη ήταν μια καμένη ενδεικτική λυχνία του φλας και αμέσως κάποιος έσπευσε να μου απαντήσει ότι είναι τυχαίο γεγονός γιατί το δικό του BMW (άλλου τύπου) χάλασε. Επειδή χάλασς λοιπόν το δικό του δεν ήταν τυχαίο γεγονός, το ότι το δικό μου έχει μηδέν ιστορικό βλαβών αναγκαστικά πρέπει να είναι τυχαίο γεγονός. Ή μέλος το οποίο ορκίζεται στην αναξιοπιστία των BMW να φωτογραφίζεται με το SUV του μάρκας BMW στις χειμερινές του διακοπές... τραγέλαφος!!!

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 09:24
  3. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24
  4. Αξιοπιστια Τωn Gs
    από ARGY στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 09:06
  5. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF