Μπαμπη παιδι μου, τι λες???
οι ευρωπαιοι βγαζουν βεσπες πολυ πριν τα παπακια...κανενα delivery δεν εχει...μην μιλησουμε για scooters...
επισης ποσους παλιους σκαραβαιους βλεπεις να κυκλοφορουν? και εχε υπ'οψιν σου οτι μιλαμε για ενα οχημα προπολεμικο που φτιαχτηκε απο Γερμανους για να κερδισουν τον πολεμο...
εγω παντως βλεπω πολυ περισσοτερα toyοta starlet απο peugeot 205, περισσοτερα honda civic απο alfa romeo 75, περισσοτερα nissan micra απο renault 5, κ.ο.κ..
πηγαινε τωρα και στο car.gr και δες μεταπωλητικες αξιες...
συγκρινε honda με audi ξερω'γω...δες αρχικες τιμες αυτοκινητων σε συγκεκριμενη χρονια 2005 π.χ. και τωρινες τιμες...ποση μεταβολη εχουν και τι εχει χασει στα 10 χρονια το ενα αμαξι και τι το αλλο...
κανε το ιδιο με μηχανακια...
δες ποσο πουλιεται ενα γαμιστεροτατο ducati 999 π.χ. και ποσο ενα gsxr 1000 K6...ποσο ειχε το ενα αγορα και ποσο το αλλο...
αληθεια ο ματρακας σου ακομα συνεργειο ειναι ή τα λυσατε τα θεματα του?![]()
Αχ ναι ξέχασα τις βέσπες...βεσπούλα 50 κυβικά του 78 έχει ο πατεράς ενός φίλου μου.
Επίσης δεν λέω ότι οι Ευρωπαίοι γαμάνε και οι Γιαπωνέζοι είναι για το μπέο.
Απλά και οι δύο φτιάχνουν φοβερά μηχανήματα και κάμποσες φόλες.
Ο ιταλικός ματρακάς μου μια χαρά είναι, κοντεύει τα 60000χλμ. (απορώ πως δεν έχει σκορπίσει ακόμα)
Τώρα σκοπεύω να πάρω ένα τζαπάν για χαμάλη. CBF125 κατά πάσα πιθανότητα.
τα σημερινα γιαπωνεζικα φτιαχνονται στην ευρωπη και ειναι δυο κλασεις πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα
τα γιαπωνεζικα made in japan δεν μπαινουν στην κουβεντα καθολου
κι οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να γινει μελος της μεγαλης οικογενειας της vw ή να αγορασει fiat σε τιμη alfa romeo για να δει τι εστι βερυκοκο
δεκαετιας ατρακαριστο
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6045189/![]()
Οτι ναναι στο μυαλο σου
Και οι ευρωπαιοι βγαζουν αγροτικα
Και οι ευρωπαιοι βγαζουν σκουτερ και ντελιβερυ στην ευρωπη κανουν σκουτερ που δεν εχουν παπια αλλα κα εκει το κανουν συμφωνα με τις πωλησεις με γιαπωνεζο-κορεατικο-ταιβανεζικα σκουτερ.
Εχεις δει πολλους σκαραβαιους στον δρομο γιατι εχω να δω εδω και 15 χρονια.
Για μεγαλα ΤΙR φορτηγα το μονοπωλιο των ευρωπαιων στην ευρωπη ειναι απολυτο.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Οι ΒΜW της δεκαετιας 60-70-αρχες 80 ηταν ποιοτικες και γερες αρκει να τις πηγαινες σγα-σγα και να μην πηγαινες να κοντραρεις κανα διχρονο 125-250 γιαπωνεζικο της εποχης.
Τους πενηνταρηδες δεν μπορεις να τους καταλαβεις.Θα τους καταλαβεις μονο οταν γινεις και συ
Τα πραγματα εχουν βελτιωθει για τους Ευρωπαιους κατασκευαστες αλλα δεν εχουν ανατραπει δεδομενης και της σχεσης τιμης![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
H ΒΜW δε βγάζει αγροτικά ρε μάστορα για να τα έχουν οι γύφτοι!!! Πάντως επειδή εδώ που μένω έχουν μεγάλη κοινότητα, τα επιβατικά τους είναι κατά 99,9% BMW (και πάντα με φιμέ τζάμι βεβαίως-βεβαίως), δεν έχω πετύχει ούτε έναν με γιαπωνέζικο να πηγαίνει με παντιλίκια, ενίοτε προκαλούν και κανένα ατύχημα (βλέπε link που επισυνάπτω). Εάν λοιπόν η BMW έβγαζε φορτηγάκια και αγροτικά μια χαρά θα τα έβλεπες να κουβαλάνε καρπούζια και πατάτες.
http://eidisoules.gr/?p=17458
Αυτό το θρεντ δε θα πεθάνει ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.
Λίγο λάδι να ρίξω θα ξεκινήσει απ' την αρχή.![]()
Sent from me using a computer.
xt vs 690
transalp vs gs800
S10ere vs multi
Εντοπίστε που βρίσκονται οι χαοτικές διαφορές των παραπάνω και ακολουθήστε τη φιλοσοφία που σας καλύπτει.
Μόνο μια ερώτηση θα κάνω. Οι μεγαλύτερες διαφορές των παραπάνω εντοπίζονται στην αξιοπιστία?
Sent from me using a computer.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Όπως λέει και ο daz παραπάνω το παρόν thread δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ!!! Νόημα και ουσία δεν έχει σίγουρα, απλά να διαιωνίζεται η αντιπαράθεση. Είναι πολλές οι παράμετροι, άλλες έχουν αναφερθεί, άλλες όχι. Υπάρχει και μια παροιμία που λέει αν έχεις τύχη διάβαινε, είναι που θα σου κάτσει η μπίλια. Χτες τυχαία μίλαγα με ιδιοκτήτη Nissan Note που το αγόρασε καινούριο με βασικό γνώμονα την ιαπωνική αξιοπιστία και στον πρώτο μήνα του έβγαλε 3-4 βλάβες, στο τέλος στην αντιπροσωπεία του πρότειναν ευχέλαιο...
Έχει πλάκα και ιλαρότητα πάντως κάποιοι να προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη σε άλλους (ευρωπαίους ή γιαπωνέζους) επειδή είναι δική τους επιλογή, άρα αυτομάτως η αντίθετη επιλογή είναι λάθος. Δεν ξέρω εάν είναι σε αυτό το thread ή σε κάποιο άλλο, αλλά όταν έγραψα ότι 8 χρόνια (και πάμε στα 9) που έχω το GS το μονοκύλινδρο, η μοναδική βλάβη ήταν μια καμένη ενδεικτική λυχνία του φλας και αμέσως κάποιος έσπευσε να μου απαντήσει ότι είναι τυχαίο γεγονός γιατί το δικό του BMW (άλλου τύπου) χάλασε. Επειδή χάλασς λοιπόν το δικό του δεν ήταν τυχαίο γεγονός, το ότι το δικό μου έχει μηδέν ιστορικό βλαβών αναγκαστικά πρέπει να είναι τυχαίο γεγονός. Ή μέλος το οποίο ορκίζεται στην αναξιοπιστία των BMW να φωτογραφίζεται με το SUV του μάρκας BMW στις χειμερινές του διακοπές... τραγέλαφος!!!