Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: αναζήτηση πρώτου δίτροχου και τεράστιο μπέρδεμα :S

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Shooter δεν ηξερα οτι ηταν 2τ απλα το θυμηθηκα και εγω που το χαλβαδιαζα μικρος χαχα !

Banned
    Ένα μηχανάκι χαλβαδιαζα μικρός,και παραλίγο να το πάρω, αλλά στράβωσε.
    TDR 250

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πολλές από τις προτάσεις χρειάζονται άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία για να πωληθούν...

Νέο μέλος
    πραγματικα δεν με πειραζει καθολου...λογω ενασχολησης με τα καρτ απο πιτσιρικας εχω αποθεμα ανταλλακτικων ,συντηρησης κλπ κλπ οποτε μου αρκει το μηχανακι να ειναι ''αριστο'' μηχανικα και λειτουργικα και τα υπολοιπα σιγα σιγα...

Ασε που σε ομορφια τα παλια μοντελα με τις γωνιες που πλεον εχουν εξαφανιστει ,βαζουν τα γυαλια στα καινουρια μοντελα...

Τωρα το θεμα μου ειναι οτι ψαχνω τα συν και τα πλην για να καταληξω σε μοντελο...

Και σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να κοιταξω για , υδροψυξη ,μιζα και δισκοφρενο πισω...κατι αλλο ???

Banned
    KAWASAKI D TRACKER

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rwdaddicted Προβολή μηνύματος
    πραγματικα δεν με πειραζει καθολου...λογω ενασχολησης με τα καρτ απο πιτσιρικας εχω αποθεμα ανταλλακτικων ,συντηρησης κλπ κλπ
    Λόγω ενασχόλησης με τα καρτ έχεις απόθεμα ανταλλακτικών για κάθε είδους μοτοσυκλέτα;

Νέο μέλος
    για καθε ειδους μοτερ ...χειροποιητα και φτιαχτα καρτ και μπαγκυ!!

Νέο μέλος Το avatar του/της Τζιμ Άνταμς
    Να σημειώσω κάτι μιας και αναφέρθηκε το KLE 500. Στην ηλικία σου χωρίς άλλο δίπλωμα μηχανής μπορείς αυτή τη στιγμή να βγάλεις το Α2 το οποίο είναι μέχρι 48 άλογα. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτονται τα περισσότερα σημερινά μονοκύλινδρα μέχρι 660 κυβικά που είναι και της μοδός καθώς και το καινούριο ΚΛΕ. Το παλιό τώρα όντας ελάχιστα πιο δυνατό (μερικοί κάνουν λόγο για 50 άλογα) δεν σε καλύπτει. Εδώ να σημειώσω ότι το παλιό είναι πιο δυνατό γιατί το καινούριο αποδυναμώθηκε ώστε να καλύπτεται από τον ευρωπαϊκό νόμο περί αδειών οδήγησης που υιοθετήσαμε και εμείς. Αλλά...εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.... στα παλιά μοντέλα η άδεια δεν αναφέρει άλογα. Το έψαξα, το είδα, αγόρασα ΚΛΕ 500 του 03 οπότε κάτι ξέρω. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με ασφάλειες και τα σχετικά μιας και τα 500 κυβικά δεν είναι πάρα πολλά ώστε να γίνει θέμα. Άλλωστε όπως προανέφερα υπάρχουν 660άρια που καλύπτονται οπότε ακόμα και σε έλεγχο στο δρόμο κανείς δεν θα σου πει ότι οδηγείς μηχανή εκτός περιορισμών.

Συντοπιτη παρε ενα xr 250 και καλες βολτες

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Τζιμ Άνταμς Προβολή μηνύματος
    Να σημειώσω κάτι μιας και αναφέρθηκε το KLE 500. Στην ηλικία σου χωρίς άλλο δίπλωμα μηχανής μπορείς αυτή τη στιγμή να βγάλεις το Α2 το οποίο είναι μέχρι 48 άλογα. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτονται τα περισσότερα σημερινά μονοκύλινδρα μέχρι 660 κυβικά που είναι και της μοδός καθώς και το καινούριο ΚΛΕ. Το παλιό τώρα όντας ελάχιστα πιο δυνατό (μερικοί κάνουν λόγο για 50 άλογα) δεν σε καλύπτει. Εδώ να σημειώσω ότι το παλιό είναι πιο δυνατό γιατί το καινούριο αποδυναμώθηκε ώστε να καλύπτεται από τον ευρωπαϊκό νόμο περί αδειών οδήγησης που υιοθετήσαμε και εμείς. Αλλά...εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.... στα παλιά μοντέλα η άδεια δεν αναφέρει άλογα. Το έψαξα, το είδα, αγόρασα ΚΛΕ 500 του 03 οπότε κάτι ξέρω. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με ασφάλειες και τα σχετικά μιας και τα 500 κυβικά δεν είναι πάρα πολλά ώστε να γίνει θέμα. Άλλωστε όπως προανέφερα υπάρχουν 660άρια που καλύπτονται οπότε ακόμα και σε έλεγχο στο δρόμο κανείς δεν θα σου πει ότι οδηγείς μηχανή εκτός περιορισμών.
    500 κυβικα για πρωτο μηχανακι ομως?? θα την παλεψω? :P

Νέο μέλος Το avatar του/της Τζιμ Άνταμς
    Άλλο αυτό. Δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ διευκρίνιση στο θέμα της κάλυψης έκανα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Συντοπιτη παρε ενα xr 250 και καλες βολτες
    Όπως λέει και ο συντοπίτης σου, πάρε ένα τέτοιο,και το καλοκαίρι σε περιμένω για τσίπουρα στο πτελεο

Νέο μέλος
    πτελεο ερχομαι συνεχεια για μπανακι και τσιπουρα στην κυρια ελενη :P. εχω βρει και ενα xr 250 απο πτελεο με μηχανικο προβλημα βεβαια :P

Banned
    Αν είναι αυτό που νομίζω με φτερά ΜΧ και number plate άστο.
    Πάρε εσύ το μοτορι,και ρίξε παρασύνθημα

Νέο μέλος
    ναι αυτο το χρεπι... τεσπαν κοιταω για xr ,serow και ttr για αρχη και βλεπω ...ευχαριστωωω

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  2. μπερδεμα σε χαμηλα και ρελαντι
    από sleepson στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:49
  3. μπερδεμα απο τα 120km\h και μετα
    από Alemao 13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks