Shooter δεν ηξερα οτι ηταν 2τ απλα το θυμηθηκα και εγω που το χαλβαδιαζα μικρος χαχα !
Shooter δεν ηξερα οτι ηταν 2τ απλα το θυμηθηκα και εγω που το χαλβαδιαζα μικρος χαχα !
Ένα μηχανάκι χαλβαδιαζα μικρός,και παραλίγο να το πάρω, αλλά στράβωσε.
TDR 250
Πολλές από τις προτάσεις χρειάζονται άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία για να πωληθούν...![]()
πραγματικα δεν με πειραζει καθολου...λογω ενασχολησης με τα καρτ απο πιτσιρικας εχω αποθεμα ανταλλακτικων ,συντηρησης κλπ κλπ οποτε μου αρκει το μηχανακι να ειναι ''αριστο'' μηχανικα και λειτουργικα και τα υπολοιπα σιγα σιγα...
Ασε που σε ομορφια τα παλια μοντελα με τις γωνιες που πλεον εχουν εξαφανιστει ,βαζουν τα γυαλια στα καινουρια μοντελα...
Τωρα το θεμα μου ειναι οτι ψαχνω τα συν και τα πλην για να καταληξω σε μοντελο...
Και σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να κοιταξω για , υδροψυξη ,μιζα και δισκοφρενο πισω...κατι αλλο ???
KAWASAKI D TRACKER
για καθε ειδους μοτερ ...χειροποιητα και φτιαχτα καρτ και μπαγκυ!!
Να σημειώσω κάτι μιας και αναφέρθηκε το KLE 500. Στην ηλικία σου χωρίς άλλο δίπλωμα μηχανής μπορείς αυτή τη στιγμή να βγάλεις το Α2 το οποίο είναι μέχρι 48 άλογα. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτονται τα περισσότερα σημερινά μονοκύλινδρα μέχρι 660 κυβικά που είναι και της μοδός καθώς και το καινούριο ΚΛΕ. Το παλιό τώρα όντας ελάχιστα πιο δυνατό (μερικοί κάνουν λόγο για 50 άλογα) δεν σε καλύπτει. Εδώ να σημειώσω ότι το παλιό είναι πιο δυνατό γιατί το καινούριο αποδυναμώθηκε ώστε να καλύπτεται από τον ευρωπαϊκό νόμο περί αδειών οδήγησης που υιοθετήσαμε και εμείς. Αλλά...εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.... στα παλιά μοντέλα η άδεια δεν αναφέρει άλογα. Το έψαξα, το είδα, αγόρασα ΚΛΕ 500 του 03 οπότε κάτι ξέρω. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με ασφάλειες και τα σχετικά μιας και τα 500 κυβικά δεν είναι πάρα πολλά ώστε να γίνει θέμα. Άλλωστε όπως προανέφερα υπάρχουν 660άρια που καλύπτονται οπότε ακόμα και σε έλεγχο στο δρόμο κανείς δεν θα σου πει ότι οδηγείς μηχανή εκτός περιορισμών.
Άλλο αυτό. Δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ διευκρίνιση στο θέμα της κάλυψης έκανα.
πτελεο ερχομαι συνεχεια για μπανακι και τσιπουρα στην κυρια ελενη :P. εχω βρει και ενα xr 250 απο πτελεο με μηχανικο προβλημα βεβαια :P
Αν είναι αυτό που νομίζω με φτερά ΜΧ και number plate άστο.
Πάρε εσύ το μοτορι,και ρίξε παρασύνθημα
ναι αυτο το χρεπι... τεσπαν κοιταω για xr ,serow και ttr για αρχη και βλεπω ...ευχαριστωωω