Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 120

Θέμα: Μετά το μεγάλο ταξίδι με 885TIGER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Ας μιλήσουμε για ταξίδι. Έμεινα ευχαριατηνενος πολύ με τον Τίγρη στην φωτογραφία βλέπετε το φορτίο. Ανεση στον συνεπιβάτη γρήγορος οικονομική. Αυτό που δεν μου άρεσε στην Ουγγαρία δεν έβρισκα πουθενά να αγοράσω νούμερο ώστε να παίρνω τηλέφωνο Ελλάδα. Όπως δεν έκλεισα ξενοδοχείο και εμένα όπου υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο μετά τις 7 βράδυ δεν υπήρχε φαι μέσα και ζεστό νερό. Το πρωί υπήρχε αλλά χειμώνα απέφυγα και δεν έκανα ντουζ πριν φύγω με τον τίγρη. Πραγματικά και λόγω χλμετρων πολλών και άριστο οδικό δίκτυο Ουγγαρίας οδήγησα πολύ ωρα τον τίγρη 180-200 ατάραχος σταθερός. Κάνει άριστα την δουλειά σε αυτοκίνητο δρόμο.Στην Γερμανία άλλαξε λάδια φίλτρο και μια φλάντζα που έβγαζε μια σταγόνα λάδι από την μιζα με μοτέρ. 188 ευρώ με ένα χρόνο εγγύηση για ότι μου έκαναν. 77 ευρώ η ώρα εργασίας μέσα στα 188 ευρώ. Δεν έκαψε σταγόνα λάδι έφυγα από εδώ δίχως να τα αλλάξω και τα άλλαξα Γερμανία. Εδώ είχε φουλ συνθετικ εκεί μου έβαλε μοτουλ 15 50 ημι. Μου είπε μόνο κοίταγμα επόμενη αλλαγή σε 10000χλμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κωστα λεσχη βρισκουμε ευκολα ειτε δωρεαν η οχι.
    Αλλο με ανησυχει αλλα εσυ ξερεις καλυτερα. Οπως και να'χει, με το καλο...
    Είπα η σκέψη σου είναι σωστή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ. Κακές οι εμπειρίες από το παρελθόν, έτσι πρέπει να σκεφτείς διότι αγαπάς την μοτοσικλέτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    παιδί από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης ενδιαφέρεται για υπεύθυνος Δυτ. Μακεδονίας
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    παιδί από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης ενδιαφέρεται για υπεύθυνος Δυτ. Μακεδονίας
    Κοντά στα Γρεβενά είναι ο αντιπρόεδρος εκεί γιατί δεν πηγαίνεις στην δικιά του?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    Κοντά στα Γρεβενά είναι ο αντιπρόεδρος εκεί γιατί δεν πηγαίνεις στην δικιά του?
    δεν πρόκειται για μένα, εξάλλου ο ενδιαφερόμενος είναι μια κατηγορία από μόνος του.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ολα καλα ολα ωραια. Παρακαμπτω το γεγονος οτι ειμαι κακομοιρης κατα τα λεγομενα σου και ερωτω. Ποιος ακριβως εξουσιοδοτησε εσας να δραττε εκ μερους των μοτοσυκλετιστων; Πως οριζεται το καλο τους και πως αποφασιστηκε; Οκ δε θελω να ειμαι προκατειλημενος, δεχομαι οτι εχετε ευγενεις προθεσεις, αλλα δε θα ηταν σωστοτερο να ξεκινησετε απλα μια κουβεντα ωστε σιγα σιγα και βαση ζυμωσεων να καταληξει το πραγμα καπου; Γιατι διαφορετικα αυριο το πρωι οργανωνω και εγω την επισημη ομοσπονδια κρητης και νησων και παλευω για το καλο των μηχανακιδων.

είχα να μπω από χθες το βράδυ...
    μέσα σε λίγες ώρες γράφτηκαν 6 σελίδες, κάτι όχι σύνηθες δηλαδή, οι οποίες κατά το 80% τους είναι γεμάτες κακεντρέχεια, κακία και μισαλοδοξία...

δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί στην τελική να είναι δήθεν και τάχα, ή μπορεί να είναι απλά αφελής και αιθεροβάμων.
    Αλλά αν μία στις 100 το κάνει από καθαρό ενδιαφέρον και αγάπη αυτό και το πετύχει, τι να πω, κρίμα, και σας λυπάμαι εσάς που ξέρετε ποιοί είστε, σας λυπάμαι για τη μιζέρια σας και για την κακία που βγάζετε... Παρακολούθησα και το άλλο νήμα περί της ομοσπονδίας και από τη χολή που έπεσε κι εκεί, κατάλαβα γιατί τρώμε στη μάπα αυτούς που μας κυβερνάνε. Γιατί αυτοί μας αξίζουν.

Γιατί οι αγαθοί άνθρωποι με ιδέες ή δεν αντέχουν την κακία, ή απλά δεν τα καταφέρνουν...

Ξαναλέω ΔΕΝ με νοιάζει ποιά είναι τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου,
    ΑΝ πετύχει αυτό που θέλει να πετύχει, και τελικά προσφέρει κάτι παραπάνω στον μοτοσυκλετισμό της χώρας,
    θα είναι αυπρόσδεκτος από εμένα και γι' αυτό και μόνο παρακολουθώ με καθαρό ενδιαφέρον την όποια εξέλιξη...
    Στη χειρότερη μπορεί να είναι μια φούσκα σαν τις άλλες...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    μέσα σε λίγες ώρες γράφτηκαν 6 σελίδες, κάτι όχι σύνηθες δηλαδή, οι οποίες κατά το 80% τους είναι γεμάτες κακεντρέχεια, κακία και μισαλοδοξία...

δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί στην τελική να είναι δήθεν και τάχα, ή μπορεί να είναι απλά αφελής και αιθεροβάμων.
    Αλλά αν μία στις 100 το κάνει από καθαρό ενδιαφέρον και αγάπη αυτό και το πετύχει, τι να πω, κρίμα, και σας λυπάμαι εσάς που ξέρετε ποιοί είστε, σας λυπάμαι για τη μιζέρια σας και για την κακία που βγάζετε... Παρακολούθησα και το άλλο νήμα περί της ομοσπονδίας και από τη χολή που έπεσε κι εκεί, κατάλαβα γιατί τρώμε στη μάπα αυτούς που μας κυβερνάνε. Γιατί αυτοί μας αξίζουν.

Γιατί οι αγαθοί άνθρωποι με ιδέες ή δεν αντέχουν την κακία, ή απλά δεν τα καταφέρνουν...

ΑΝ πετύχει αυτό που θέλει να πετύχει, και τελικά προσφέρει κάτι παραπάνω στον μοτοσυκλετισμό της χώρας,
    θα είναι αυπρόσδεκτος από εμένα και γι' αυτό και μόνο παρακολουθώ με καθαρό ενδιαφέρον την όποια εξέλιξη...

Anthropos pou mpainei se motoforum kai dinei apantiseis "pou pa re me to freewind kakomoiri" (true fact), rotaei pou tha brei kana 1000ari ama laxei naoume se kali katastasi sto tsampe, klp klp
    sou fainetai esena oti exei tin aparaititi sobarotita kai diathesi gia na kanei kati sobaro????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Anthropos pou mpainei se motoforum kai dinei apantiseis "pou pa re me to freewind kakomoiri" (true fact), rotaei pou tha brei kana 1000ari ama laxei naoume se kali katastasi sto tsampe, klp klp
    sou fainetai esena oti exei tin aparaititi sobarotita kai diathesi gia na kanei kati sobaro????
    οπότε εμείς που κάνουμε σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό τον βάζουμε στον τοίχο και ξεκινάμε την καζούρα για να περνά ευχάριστα η μέρα μας...
    ΥΓ. τα παραπάνω που γράφεις δεν τα έχω δει κάπου, αλλά δεν λένε και πολλά σαν στοιχεία...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    οπότε εμείς που κάνουμε σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό τον βάζουμε στον τοίχο και ξεκινάμε την καζούρα για να περνά ευχάριστα η μέρα μας...
    ΥΓ. τα παραπάνω που γράφεις δεν τα έχω δει κάπου, αλλά δεν λένε και πολλά σαν στοιχεία...
    Ta exo dei ego kai ta exoun dei ki alloi. Dystyxos merika thread ta efage i marmagka.

esena mporei na mi sou lene polla san stoixeia, emena mou lene. Bebaia den eimai kai Profiler sto FBI , oute psyxanalytis.

Apo kei kai pera, o kathenas einai ELEYTHEROS na idrysei i na min idrysei o,ti goustarei i den goustarei i psyxi tou, kai oloi oi alloi einai ELEYTHEROI na akolouthisoun i na min akolouthisoun i na meinoun pagera adiaforoi.

Y.G. to an kanoume oi ypoloipoi kati sobaro, to kserei o kathenas monos tou

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Προεδρε ειχα δει αγγελια του τιγρη πριν καποιες μερες στο car.
    Θα το πουλησεις τελικα η το μετανιωσες?

Φίλε μην ακούς, είσαι μεγάλος μάγκας. Αν κατάφερες να ενθυλακώσεις 25(λέσχες)Χ300€=7.500€ σε χρόνο dt, Γ.Γ. δημοσίων εσόδων έπρεπε να σε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όχι πρόεδρο.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Φίλε μου το τηλέφωνο μου υπάρχει δεν είναι κρυφό, όπως και η έδρας μας στην ΔΕΘ ξεκίνησα κάτι σοβαρά. Πρώτη φορά ξεκίνησε κάτι με φυσιολογικές συνθήκες. Δλδ μια ομοσπονδία έχει έδρα και εξυπηρέτηση μελών της καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ένα πρόβλημα θα βρεις κάποιον ανά πάσα στιγμή να σε βοηθήσει δεν θα με ψάχνεις. Είναι αλήθεια ότι γίνεται και γίνεται με αγάπη μεγάλη. Έζησα και Ευρώπη θέλω να κτιστη έτσι, ξεκίνησε λοιπόν εντελώς φυσιολογικά και πρέπει να πετύχει. Όπως δεύτερη κίνηση η συμφωνία με την ΔΕΘ για σαλόνι μοτοσυκλέτας, με πολύ καλύτερες τιμές. Πέρσι είχε 275.000 επισκέπτες η ΔΕΘ ένα μεγάλο ατού να βοηθήσει όλους οικονομικά που ασχολούνται με την μοτοσικλέτα, αναβάτες, ρουχισμό, ανταλλακτικά, κλπ πωλήσεις. Αυτά είναι ήδη γεγονός και έγιναν πράξη από αγάπη για τον μοτοσυκλετιστη, εμείς έχουμε και συνέχεια λοιπόν θα κάνουμε πράξεις και μετά θα τα λέμε, πριν τίποτα. Όποιος έχει απορίες ή θέλει συμμετοχή στο σαλόνι μοτοσυκλέτας στην ΔΕΘ Σεπτέμβριο μπορεί να μου τηλεφωνηση 6978058060.Οτι γράφω έχει γίνει ήδη είναι πράξη, βοηθώντας και εσείς θα το πάμε καλύτερα. ΚΏΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου το τηλέφωνο μου υπάρχει δεν είναι κρυφό, όπως και η έδρας μας στην ΔΕΘ ξεκίνησα κάτι σοβαρά. Πρώτη φορά ξεκίνησε κάτι με φυσιολογικές συνθήκες. Δλδ μια ομοσπονδία έχει έδρα και εξυπηρέτηση μελών της καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ένα πρόβλημα θα βρεις κάποιον ανά πάσα στιγμή να σε βοηθήσει δεν θα με ψάχνεις. Είναι αλήθεια ότι γίνεται και γίνεται με αγάπη μεγάλη. Έζησα και Ευρώπη θέλω να κτιστη έτσι, ξεκίνησε λοιπόν εντελώς φυσιολογικά και πρέπει να πετύχει. Όπως δεύτερη κίνηση η συμφωνία με την ΔΕΘ για σαλόνι μοτοσυκλέτας, με πολύ καλύτερες τιμές. Πέρσι είχε 275.000 επισκέπτες η ΔΕΘ ένα μεγάλο ατού να βοηθήσει όλους οικονομικά που ασχολούνται με την μοτοσικλέτα, αναβάτες, ρουχισμό, ανταλλακτικά, κλπ πωλήσεις. Αυτά είναι ήδη γεγονός και έγιναν πράξη από αγάπη για τον μοτοσυκλετιστη, εμείς έχουμε και συνέχεια λοιπόν θα κάνουμε πράξεις και μετά θα τα λέμε, πριν τίποτα. Όποιος έχει απορίες ή θέλει συμμετοχή στο σαλόνι μοτοσυκλέτας στην ΔΕΘ Σεπτέμβριο μπορεί να μου τηλεφωνηση 6978058060.Οτι γράφω έχει γίνει ήδη είναι πράξη, βοηθώντας και εσείς θα το πάμε καλύτερα. ΚΏΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!
    Facebook Kostas Ioannidis profile η Ελληνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετιστων προφίλ πάλι θα δείτε τι έγινε! Κινητό για απορίες σοβαρές 6978058060.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Προεδρε ειχα δει αγγελια του τιγρη πριν καποιες μερες στο car.
    Θα το πουλησεις τελικα η το μετανιωσες?
    Ότι μοτοσικλέτα είχα από την πρώτη μέρα αγοράς της την βάζω αγγελία, ναι λοιπόν αλλά βλέπεις ότι η τιμή είναι αυτή είναι βασισμένη στην αξιοπιστία με δικά μου κριτήρια για την μοτοσικλέτα και δύσκολα αλλάζουν

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι δυνατον να κανεις μεγαλο ταξιδι με διχρονο ?
    από Hornet_08_ABS στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2015, 21:45
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2011, 17:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 12:46
  4. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 05:16
  5. Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30