LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εσυ απο πανω χαλαρωσε δεν ειχε κατι το πολυ ιδιαιτερο...
Ο βασκα εχει δικιο ηταν περιπτωση και επι suzuki εποχη και οταν εγινε κουναδης-πληθακης...
Οταν ηταν οι εισαγωγες ειχαν φερει πολυ πραμα πριν κανα 2 χρονια τελειωσε το πανηγυρι τα δωσανε στους γυφτους και οτι απεμεινε σε μια βδομαδα οποιος προλαβε πηρε τις μερες που φορτωναν τα γυφτοπουλα αλλα οχι τιποτα τρελο...
Εγω για αλλο λογο εκανα αναζητηση...
Αυτα που εχουν μεινει μεσα αποτι ειδα αναθεμα και αν εχουν χαρτια βεβαια ειναι bandit250/cagiva w4/cb1/tiger 885/eliminator250....διαφορες κινεζιες αλλα καινουργια αλλα μεταχειρο peugeot-derbiκτλπ...
Υ.γ.Ας πει ο bulmont τι κομματια γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι ενδιαφερον..
Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 20/03/2015 στις 14:56.
Καλα ρε, εχει το τιμημενο ατι του γ.γ. και δεν το πηρε κανεις;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ενα τετοιο πουλιοτανε στην πατρα 500 ευρω στο car.gr κανα χρονο και δεν το επαιρνε κανενας(πλακα θαχε να τοχε παρει απο αυτον..)..
Ειχε πουλησει αρκετα μοτο τα πρωτα χρονια απο την εισαγωγη -japan(nsr-rgv-vfr-zxr-cbr-κροσακια...)και εκανε ευκολα ανταλλαγες ηταν γνωστο αυτο μετα πουλαγε σκουπιδια κυριως που ειχαν αλλαξει καμια10+ χερια και πολυ κινεζικο(που ειναι και της μοδας τα τελευταια χρονια) μπας και εβγαζαν κανα ψιλο γιατι βαραγανε μυγες...
το 09-10 δουλευα στους πυροσβεστηρες διπλα ακριβως στον φατουρο.
απορω πραγματικα πως κρατιοταν το μαγαζι ανοιχτο..που και που παταγε κανενας με κανα παλιο παπι-leadακι κλπ και το πηγαιναν για σερβις.μηχανακι δεν θυμαμαι να ειχα δει να πουλαει.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αυτο εγραψα και εγω βαραγανε μυγες και προσπαθουσαν με κανα κινεζικο η καμια ψευτοσυντηρηση σε κανα χρεπι...
Ο bulmont μιλαει για πολυ ποιο παλια να εβλεπε καποια μοτο τοτε που λεω εγω...
Παντως δεν ξερω εμενα εστω και αυτος μου εφερνε λιγο στο μυαλο οποτε περναγα απο εκει και τα εβλεπα ετσι στoiβαγμενα τις παλιες εποχες δριμαλα,κριμπα,νικολακοπουλο,αμερικανο,γιαπωνεζο κτλπ...![]()
πω ο τυπος υπαρχει ακομα ο χοντρος??πηρα ενα rgv το 96 απο εκει.
για πολλες φαπες ηταν τοτε.μου εκανε πουστια αλλα μετα ενταξη πηρε τον καλο το δρομο.
ολο μαγκια κλανια
Είχα την εντύπωση πως το είχε κλείσει εδώ και καιρό,γιατί όταν περνούσα απ'έξω φαινόταν εντελώς εγκαταλελειμμένο. Όταν το αποφασίσει πάντως,ίσως τα δώσει κοψοχρονιά αυτά που έχει.Αν ακουστεί τίποτα,ρίξτε μια ενημέρωση και απο δω.
με το μαλλι το λιγδε;;;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ναι ρε συ αντρεα τον ελεγαν.με επερνε τηλ και μου ελεγε.αγορακι θα ερθω να στο παρω το μηχανακι γιατι δεν βαζεις τα γραματια
στην τραπεζα.εγω τα πληρωνα κανονικα! μεχρι που πηγα εκει και επεσαν οι απαρετητες.....ενταξη ρε φιλε
θα το φερω το μοτερακι για τα παουερ(δεν δουλευε απ την αρχη και ελεγε το εχω παραγγηλη)και τετοια.τεληκα δεν πηρε 1 γραματιο και πατσησαμε.
ζει?