Παντως σαν κατοχος XT μονο καλα εχω να σου πω.
Μπορεις να φτιαξεις τα παντα μονος, και ειναι αξιοπρεπεστατο σε ολα του.
Το μονο που δε μπορει να κανει ειναι ταξιδι με πανω απο 120-130.
Ανταλακτικα βρισκεις παντου και αυτο το θεωρω το πιο καλο του σημειο μιας και σε μηχανες 15 ετιας ολο και κατι θα χρειαστεις και ειναι αμαρτια να το πληρωσεις και να περιμενεις και 2 βδομαδες να ερθει απ'εξω.
Ντομι, ΧΤ και DR στα σημεια παιζουν και νομιζω οτι η πιο λογικη αγορα ειναι το XTακι.
Πάντως παίδες οκ καλά γαϊδουράκια είναι τα ΧΤ τα ντομι κλπ αλλά μόνο εγώ βρίσκω την απόδοσή τους υπερβολικά βαρετή; Δεν μιλάω για απόλυτη δύναμη ούτε για τελικές μα για τον τρόπο που αποδίδουν. Τα μηχανάκια φωνάζουν πως δεν θέλουν να δουλεύουν ψηλά την ώρα που το klr πχ σε παρακαλάει για σκίσιμο.
Για να το συνεχίσω λίγο, προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο να οδηγώ ένα kle anhelo από ένα ΧΤ και ας μην πήγαινα πιο γρήγορα σε καμιά ευθεία. Δηλαδή πραγματικά με αυτό κάτι κάνεις, ενώ με τα ΧΤ-φαντούρο-ντόμι δεν κάνεις ποτέ τίποτα. Σαν να μετακινείς όγκο είναι, σαν να είσαι 40 και να πρέπει να πας με 60άρα(σόρυ ΧΤάκηδες μην αρχίσετε τα υστερικά πλιζ...
)
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Νομίζω το πιο άσπαστο μοτέρ είναι το suzuki.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.
Γνώμη μου πάντως είναι ότι εάν και εφόσον κατσαβιδιάζεις μονοκύλινδρο
μπορείς να κάνεις το ίδιο και σε δικύλινδρο,
και γενικά η αναζήτηση της απλότητας και του σπαρτιάτικου καταλήγει σε XR ας πούμε
που δεν έχει τίποτα πάνω του να χαλάσει μέν
αλλά δεν ζούμε στην Αυστραλιανή έρημο ή τη Σιβηρία δε, ώστε να φοβόμαστε μη μείνουμε από μπαταρία ή ανορθωτή και πεθάνουμε στην ερημιά.
Προσωρινα, με σκοπο την αγορα μιας Africa και επειδη παιζουν και αλλα εξοδα που πρεπει να βγουν...
Αλλα, μετα το καλοκαιρι θα το σπρωξω ουτως ή αλλως (αν φυγει). Το καλοκαιρι το χρειαζομαι και πιο πριν δεν γινεται να δωσω και τα επιπλεον λεφτα για το africa.
Μετα, απο του χρονου, καλοκαιρι 2016 δλδ, θα παρω και κατι μονοκυλινδρο φθηνο και ελαφρυ μονο για διασκεδαση αλλα λιγα κυβικα λογικα. Μπορει και διχρονο ομως... Κανα wr125 ή sms125 πχ..
@Mητσος. Μη φοβασαι. Το καλοκαιρι εκει θα ειναι το μοτορι. Αλλιως θα νοικιασεις vespa!![]()
MADE IN JAPAN 日本製