Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    κανε μια ερωτηση στο φορουμ των σκουτεραδων
    Εκεί μέσα είναι σαν να προσπαθείς να πιεις νερό από μάνικα της πυροσβεστικής.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ανέκαθεν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια εκφράσεις και χαιρετισμοί του στυλ "που είσαι ρε κουλέ", "φώναξε τον μονόχειρα", "τσούλα το μπρίκι σου", "μάθε ισορροπία" κ.α. δεν σήμαιναν απολύτως τίποτα. Αρκεί να μην γίνονται κακοπροαίρετα.
    Γι αυτό το λογο δε το συνεχισα.... γιατι αν ο άλλος δεν το πιανει με την μια δεν θα το πιασει με την καμια....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου φαίνετε οξύμωρο το γεγονός να κυκλοφορείς μεσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή με ταχύτητες..
    Ο καθένας όπος τον βολέυει φίλε μου.
    Και εμένα το ίδιο μου φαίνεται όποτε συμφωνούμε και σε αυτό που έγραψα εγώ μιας και τα mega scooter είναι στα ίδια μεγέθη με τις μεγάλες μηχανές φίλε μου.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Και εμένα το ίδιο μου φαίνεται όποτε συμφωνούμε και σε αυτό που έγραψα εγώ μιας και τα mega scooter είναι στα ίδια μεγέθη με τις μεγάλες μηχανές φίλε μου.
    +1
    Και αρκετα πιο δυσκινητα σε σχεση με πολλες μεγαλες μοτο.
    Μην αναφερουμε και την τεραστια καταπονηση της μεταδοσης τους,στα συνεχη σταματα-ξεκινα...

Βασικα με ενοχλει οταν ακουν την εκφραση "καγκουρομηχανακι". Δεν υπαρχουν τετοια, υπαρχουν "καγκουρες". Τωρα για το Τmax και αν κανει τα λ7 του. Θεωρω οτι τα κανει αλλα στα σκουτερ, οπως και στις στριτ-εντουρο-ονοφ κτλκτλ, ισχυει ο ιδιος κανονας. Αμα εχεις λ7, παιρνεις το Tmax και στριβεις σχεδον σαν μοτοσυκλετα, πας αερατος, εχει φοβερο μοτερ, ωραια φρενα και ΤΡΟΜΕΡΟ πλαισιο για σκουτερ. Αν παλι εχεις λ7, αλλα θελεις ξαπλα και ανεση, πας σε Burgman 650 και ειναι σαν να οδηγεις Goldwing σε σκουτερ, με θερμαινομενα γκριπς και σελες, ζελατινες πανω κατω, χειροκινητο κιβωτιο, βυζαντινους θρονους για καθισμα και ροπατο μοτερ. Αν εχεις λιγοτερα λ7 να ξοδεψεις, τοτε αλλαζεις κατηγορια και παιζεις με 400αρια που δεν ειναι και τοσο φθηνα ή 300αρια που εκει καπου αντεχεται το χτυπημα της μοιρας στο οικονομικα μας.... Απιστευτα μηχανακια, κανουν τα παντα για ενα σκουτερα τελειωμενο κυριολεκτικα. Για μενα προσωπικα, σκουετρ ιδανικο ειναι κατι στο μεγεθος και σχημα πχ του Sh (150-300). Αλλα αν τα εχεις παντα για χρηση ΜΟΝΟ μεσα στην πολη. Το προβλημα ειναι βασικα, οταν εχεις περιορισμενο μπατζετ και ονειρευεσαι Tmax,SilverWing, Burgman. Στον κοσμο της μοτοσυκλετας τα πραματα ειναι πιο απλα, αλλα στα σκουτερ υπαρχουν απιστευτες επιλογες σε καινουριο αλλα μικροτερο. Πιστευω οτι τα σημερινα Sym, Kymco πχ, ειναι φοβερα και ας μην εχουν απαραιτητα την ποιοτητα των "κορυφαιων και καλα"... Πιστευω οτι αξιζουν τα μεγαλα σαν μεταχειρισμενα αλλα μονο αν κανει καποιος και μεγαλες διαδρομες ή εκδρομες πανω απο 200 χλμ. Αλλιως πας για μικροτερο, πιο ευελικτο και με χαμηλότερο κοστος συντήρησης σκούτερ.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα παίδες..
    Σήμερα έδωσα για σήματα και τα πέρασα καταρχάς.
    Λοιπόν Το TMAX είναι το μηχανάκι ''των ονείρων μου'' που λένε μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και μηχανικά οπότε αργά η γρήγορα θα το πάρω,Λεφτάς δέν είμαι αλλά δέν είμαι καί άνεγος.

Τελικα θυμάστε που έλεγα για ενα ΧΤ660 του αδερφού μου?Μιλίσαμε και θα πάρω αυτό γιατί αυτός το έχει παρατημένο έκανε και 2 παιδιά οπότε θα το πάρω θα του ρίξω 500-600 γιουρια θα πληρώσω κάτι τέλη που χροστάει και είμαι έτοιμος..Οπος είπα όμος εγω το τμαξ θέλω οπότε θα βολευτώ με το χτ μέχρι να το βαρεθώ(κάνα χρόνο το πολύ) και μετά πάω για τμαξαραα
    Θα φτιάξω ένα άλο θέμα τώρα για πληροφορίες σχετικα με το χτ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μια χαρά. Θα σου κάτσει πάρα πολύ καλά το Χτάκι, θα το βολευτείς πιστεύω πολύ.

Καλούς κ προσεκτικούς δρόμους.

Τι μοντέλο είναι;

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παίδες..
    Σήμερα έδωσα για σήματα και τα πέρασα καταρχάς.
    Λοιπόν Το TMAX είναι το μηχανάκι ''των ονείρων μου'' που λένε μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και μηχανικά οπότε αργά η γρήγορα θα το πάρω,Λεφτάς δέν είμαι αλλά δέν είμαι καί άνεγος.

Τελικα θυμάστε που έλεγα για ενα ΧΤ660 του αδερφού μου?Μιλίσαμε και θα πάρω αυτό γιατί αυτός το έχει παρατημένο έκανε και 2 παιδιά οπότε θα το πάρω θα του ρίξω 500-600 γιουρια θα πληρώσω κάτι τέλη που χροστάει και είμαι έτοιμος..Οπος είπα όμος εγω το τμαξ θέλω οπότε θα βολευτώ με το χτ μέχρι να το βαρεθώ(κάνα χρόνο το πολύ) και μετά πάω για τμαξαραα
    Θα φτιάξω ένα άλο θέμα τώρα για πληροφορίες σχετικα με το χτ
    Δυσκολα να βαρεθεις το ΧΤΧ και να πας σε Τmax χωρις να φρικαρεις...ειπαμε μεγαλο παπι το ΧΤΧ αλλα οχι να του φαει και τη θεση ο καναπες

Παλαιό μέλος
    Είναι XT R οχί X το onoff άν ήταν το X ενοείτε και θα έμενα με αυτό.Θα το βαρεθώ έυκολα το ξέρω γιατί το οδηγούσα συνέχεια στο χωριό.
    Ασε που δέν στρίβουν και καλά αυτά τα onoff...buahahaha
    2006 είναι

Αν σου κατσει μι παρεα να κανεις και απλες εντουροδιαδρομες, δεν θα το βαρεθεις ποτε....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  3. Τι να πάρω άραγες;;;;;;;;;
    από arxaios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 21:13
  4. Τί να πάρω... τί να πάρω...
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 11:11
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ