Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 130

Θέμα: Το ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών – Η Τοπική Κοινότητα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    πάντως είτε σας αρεσει είτε δε σας αρέσει ο Δήμαρχος (δε ξέρω ποιος είναι) έχει δίκιο. Ούννοι και Βησιγότθοι τίγκα στα αξεσουάρ της touratech δεν τους απασχολεί διόλου εάν αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουν τις Κυριακές στα Ορεινά χωριά ανα την Νότια Ελλάδα. (Ακτίνα δράσης των Αθηναίων)

Brutale in your face εμφανίζεις με ξετάπωτες ακράποβιτς, τίγκα στo Robocop βηματισμό. Ήρθα μάγκες. και επειδή έχει φοβηθεί και το μάτι το τελευταίο καιρό και επειδή τα αξεσουάρ μου κοστίζουν κανα 3 χιλιάρικα, θα το παρκάρω μέσα στο σπίτι του ντόπιου.

Επειδή αφήνουν ένα 20άρικο ο καθένας περιμένουν τους τοπικούς δούλους να προσκυνήσουν.

παράταιρες εικόνες, κιτς θέαμα από κάποιους ευτραφείς Αθηναίους που το μόνο που πραγματικά τους νοιάζει είναι γιατί δεν μπορούν επιτέλους να ξήσουν μασπιέ ή να πάνε λίγο πιο γρήγορα, με τις καινούργιες ohlins που έβαλαν και ας μην το παραδέχονται. πάνε μια Κυριακή στη τοπική ταβέρνα να περιδρομιάσουν, με αμφιβόλου προελεύσεως κρέατα, για να δώσουν φωτογραφίες στα τοπικά φόρουμ σαν να είναι το κυνήγι που έπιασαν με τα ίδια τους τα χέρια

λες και το 20άρικο που δίνουμε το μοιράζουμε εξίσου σε όλους όσους μας ανέχονται. Οκ ας πεταχτεί κάποιος τώρα να μας πει ότι ο ταβερνιάρης θα κουνήσει τη τοπική οικονομία με αυτά τα 20άρικα που μάζεψε

οι 4χ4 ομάδες τίγκα στα φτιαγμένα για τρέιλ LC, Grand vittara, Cherockee, αλωνίζουν ότι χωράφι βρουν μπροστά τους (ιδιόκτητο ή μη – μέσα σε δρυμό ή μη), ψάχνοντας για «δυσκολίες», ώστε να τεστάρουν το νεό LCD διαφορικό, για να ανεβάσουν στο youtube βιντεάκια αδερφικής και συντροφικής θαλπωρής και επικοινωνίας, με λίγα ψεύτικα δάκρυα συγκίνησης για τα όμορφα, απλά πράγματα της ζωής που μέσα στη κρίση μπορούμε ακόμα να απολαμβάνουμε. (συνολική αξία ογκόλιθου 4χ4 έξω από τη ταβέρνα 80χλδ ευρώ. αξία εικόνας στο τοπικό πληθυσμό priceless).

«αδερφέ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και ήρθαμε κοντά και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες μέσα σε αυτό το καταπληκτικό τοπίο που μας φέρνει πιο κοντά. ελπίζω να τα πούμε πάλι σε 4 μήνες που είναι η μεγάλη βόλτα. Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής …… ααααααα»

και να οκ θύματα του καταναλωτισμού κάπου πρέπει να ξεδώσουμε. οκ να ξεδώσουμε όχι όμως να μας κακοφαίνεται όταν τόλμησαν να γκρινιάξουν οι τοπικοί

ναι και εγώ τέτοιος ήμουν / είμαι. δε με βγάζω απ’ έξω

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτά παθαίνεις αν κάνεις τρέφφεν (ή μάλλον κάφφεν από ότι φαίνεται) χωρίς να έχεις το λάβαρο και την συναίνεση του γ.γ.
    Essen κάνεις .....

πιο σωστο...
    Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 27/03/2015 στις 10:04.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    πάντως είτε σας αρεσει είτε δε σας αρέσει ο Δήμαρχος (δε ξέρω ποιος είναι) έχει δίκιο. Ούννοι και Βησιγότθοι τίγκα στα αξεσουάρ της touratech δεν τους απασχολεί διόλου εάν αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουν τις Κυριακές στα Ορεινά χωριά ανα την Νότια Ελλάδα. (Ακτίνα δράσης των Αθηναίων)

Brutale in your face εμφανίζεις με ξετάπωτες ακράποβιτς, τίγκα στo Robocop βηματισμό. Ήρθα μάγκες. και επειδή έχει φοβηθεί και το μάτι το τελευταίο καιρό και επειδή τα αξεσουάρ μου κοστίζουν κανα 3 χιλιάρικα, θα το παρκάρω μέσα στο σπίτι του ντόπιου.
    ....και να οκ θύματα του καταναλωτισμού κάπου πρέπει να ξεδώσουμε. οκ να ξεδώσουμε όχι όμως να μας κακοφαίνεται όταν τόλμησαν να γκρινιάξουν οι τοπικοί

Το αυτο...

ενα δικιο το εχει ο πρεοδρας...

Θα μπορουσαν ολοι να παρκαρουν στην κατω πλατεια...

250 χλμ εκανες ρε μπρουκλη...κουνα και τον κ@#ο σου 30 μετρα να περπατησεις...

Ασε που και μονο οτι καβαλουσαν TDθαθελαναμουνV & Vara ειναι παραπτωμα απο μονο του...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Πάντως εγώ αν έβλεπα ταξιδιώτες μέσα στην βροχή να καταφθάνουν
    στο ''χωριό'' μου ακόμα και μέσα στο δημαρχείο θα τους επέτρεπα να
    παρκάρουν, για ν' αλλάξουν και θα τους έλεγα και μπράβο ...........................
    Που ρε....στην ερημο στην αραπια...

:rotflmao:

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    λοιπον.
    το 99% των μοτοσυκλετων εκει πανω πανε σε συγκεκριμενο μαγαζι.
    γιατι πανε αραγε?
    γιατι το παιδι που το εχει
    1.εχει παρει αρκετες φορες μερος σε event με το vstrom
    2.εχει μαζεψει αρκετο κοσμο απο το βουνο που ειχε προβλημα με το μηχανακι του-κοινως φορτωμα στον αγροτη
    3.ειναι εκει σχεδον μονιμα,οχι εποχικος

και αλλα παρομοια.

τους συναδελφους τους τους χαλαει και τσιγκλανε τους τοπικους.
    απο εκει ξεκινανε ολα.

αυτο το ξερει και ο ιδιος.

η πλατεια μια σταλια ειναι.
    και γινεται μια σταλιτσα το καλοκαιρι που βγαζουν και τα τραπεζακια οι εποχικοι.................................
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

............
    +1300

ξέχασες να πεις για τα πουστριλίκια που πέφτουν ρε μ@λ@κ@.....

πουτσ@@@@@@@@@

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    .....
    Νομίζω ότι τα παρουσιάζεις πιο υπερβολικά απ'ότι τα παρουσίασε κι ο δήμαρχος.

Σιγά μην πήγαν να τους μαμήσουν και τα σπίτια.

Δεν έσκασαν μύτη οι Hells Angels να απαιτήσουν γη και ύδωρ. Δυο Club/λέσχες αναφέρει ότι πήγαν σύν τα 4Χ4. Σίγουρα θα υπάρχουν και μαλάκες εκεί μέσα αλλά πότε δεν υπήρχαν και πού δεν υπήρχαν?

Προσωπικά δεν υποστηρίζω τον τουρισμό του στυλ "Καλώς ήρθε το δολλάριο" και με δυο παράδες να κάτσετε να σας απαυτώσουμε.

Αλλά έρχεται κόσμος στον τόπο σου.
    Αν θες να συνεχίσει να έρχεται (ΑΝ θες), συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα και μαθαίνεις να φέρνεις βόλτα κάποιες καταστάσεις.
    Αν η αντιμετώπισή σου είναι "θα φωνάξω τους πολιτσμάνους να σας μαζέψουν κωλομηχανόβιοι γιατί αφήσατε ροδιές στην πλατεία", ε κάτσε και φάε την προβατίνα σου μαζί με τους συγχωριανούς σου.

Άμα θες να έρχονται μόνο "εκλεΧτοί καλεσμένοι", άλλαξε τόπο, κάνε ψαροταβέρνα στην ακροθαλασσιά να σου έρχονται μόνο οι σκαφάτοι και να τους πουλάς κατεψυγμένη κουτσομούρα 90€ το κιλό.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    +1300

ξέχασες να πεις για τα πουστριλίκια που πέφτουν ρε μ@λ@κ@.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Καλά τα λέτε όλοι παίδες, για αυτό η αλήθεια συνήθως είναι πάντα κάπου στη μέση.

Όλοι χωρούν αν υπάρχει στοιχειώδης λογική, παιδεία και καλή διάθεση σε αυτή τη χώρα.

......

Spyro εχεις ενα δικιο σε αυτά που λες .

Όμως , δυστυχώς , η συμπεριφορά των ντόπιων δεν αλλάζει ανάλογα αν ο άλλος είναι καγκουρας ή όχι ,ξιπασμένος ή όχι.

Μαλιστα , οσο ποιο πολλα λεφτα δειχνει να εχει ο «επισκεπτης» , τοσο ποιο πολύ λιγαει η μέση , αυξάνεται η έκκριση σάλιού για γλυψιμο και η προθυμία να παρκάρει την μερτσεντε ακόμη και μέσα στο σαλονι…

Επειδή αφήνουν ένα 20άρικο ο καθένας περιμένουν τους τοπικούς δούλους να προσκυνήσουν.
    .....

+1 κι από μένα... Διότι είναι χρήσιμη και δέουσα η αυτοκριτική...
    Σαφώς βέβαια και μία ταμπέλα κατεύθυνσης στον χώρο στάθμευσης ίσως να είχε λύσει το πρόβλημα προ πολλού,
    ωστόσο η περίπτωση είναι φωτογραφικά η ίδια κάθε "καλό" σαββατοκύριακο με όλους εμάς τους αντβέντσουρους τύπους
    που κατακλύζουμε τα ορεινά χωριουδάκια μαρσάροντας, παρκάροντας όπου νάναι,
    και φωνάζοντας δυνατά προκαλώντας σύγχιση σε χωριουδάκια που από τη φύση τους είναι ήσυχα...
    Προφανώς όμως ο δημαρχάρας δεν βρήκε τρόπο να το επικοινωνήσει πιο όμορφα και πιο σωστά...

ΥΓ. Στο συγκεκριμένο μέρος έχει φανταστική πορτοκαλόπιτα...:a32:

Συμφεροντα πιθανως θα παιζουν, αλλωστε ειναι η πηγη του 90% των καταγγελιων στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια). Απο την αλλη, συντασομαι με τον Σπυρο, το εχουμε κανει κι εμεις αρκετες φορες. Και ειναι λαθος. Στην τελικη, μια προσυνεννοηση δε βλαπτει, ενα τηλεφωνο στον παρεδρο "θα ειμαστε 60 μηχανες το Σαββατο, που μπορουμε να παρκαρουμε να μην ενοχλουμε;"

Το εχουμε κανει στις ετησιες αρκετες φορες.

Ασχετως συμφεροντων ή τροπου του δημαρχου, ειλικρινα, σας αρεσει αυτη η εικονα:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο-2015-03-26-9.54.52-π.μ.1.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	333099
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Συμφεροντα πιθανως θα παιζουν, αλλωστε ειναι η πηγη του 90% των καταγγελιων στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια). Απο την αλλη, συντασομαι με τον Σπυρο, το εχουμε κανει κι εμεις αρκετες φορες. Και ειναι λαθος. Στην τελικη, μια προσυνεννοηση δε βλαπτει, ενα τηλεφωνο στον παρεδρο "θα ειμαστε 60 μηχανες το Σαββατο, που μπορουμε να παρκαρουμε να μην ενοχλουμε;"

Το εχουμε κανει στις ετησιες αρκετες φορες.

Ασχετως συμφεροντων ή τροπου του δημαρχου, ειλικρινα, σας αρεσει αυτη η εικονα:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο-2015-03-26-9.54.52-π.μ.1.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	333099
    Όχι .. δεν μου αρεσει …
    Αλλα ρε Cap10 αφου το ξερεις το παιχνιδι…
    Το σημαντικοτερο ρολο για το που θα παρκαρουν πολλες μηχανες , παίζει που θα παρκαρει η ΠΡΩΤΗ.
    Υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι κεφαλές του γκρουπ .
    Δεν ξερω πως είναι το συγκεκριμένο μέρος (βλέπω μια πλατεία με κλειστά(?) μαγαζιά ) δεν ξερω τι φασαρία κάναν και τι ωρα πηγαν , αλλα όπως και να εχει , πολλες μηχανές σε μικρά χωριά θα πρέπει πρώτα να υπάρχει μι συνεννόηση .τουλάχιστον απολυτος σεβασμος , ρολαρισμα ή ακόμα και σβησιμο κινητήρα μέσα στο χωριό.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Η συζητηση συνεχιζεται και στα σχολια με τον Πρόεδρο Καστανιτσας να γραφει σεντονια.
    Προσωπικα νομιζω οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.

Συμφωνουμε, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μιλαμε για 10 μηχανες που βρεθηκαν στο περιπτερο και ειπαν παμε μια βολτα (btw δε θυμαμαι ποτε το εκανα αυτο τελευταια φορα.... ), αλλα για εκδρομη του Βαρκαδερο κλουμπ, οργανωμενη απο μερες με αρχηγο σκουπα κλπ. Δεν παιζει το "ωραια ειναι εδω ας αραξουμε"

Τεσπα. Μακρια απο τετοιους βαρκαδερο κλαμπ κλπ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10