πάντως είτε σας αρεσει είτε δε σας αρέσει ο Δήμαρχος (δε ξέρω ποιος είναι) έχει δίκιο. Ούννοι και Βησιγότθοι τίγκα στα αξεσουάρ της touratech δεν τους απασχολεί διόλου εάν αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουν τις Κυριακές στα Ορεινά χωριά ανα την Νότια Ελλάδα. (Ακτίνα δράσης των Αθηναίων)
Brutale in your face εμφανίζεις με ξετάπωτες ακράποβιτς, τίγκα στo Robocop βηματισμό. Ήρθα μάγκες. και επειδή έχει φοβηθεί και το μάτι το τελευταίο καιρό και επειδή τα αξεσουάρ μου κοστίζουν κανα 3 χιλιάρικα, θα το παρκάρω μέσα στο σπίτι του ντόπιου.
Επειδή αφήνουν ένα 20άρικο ο καθένας περιμένουν τους τοπικούς δούλους να προσκυνήσουν.
παράταιρες εικόνες, κιτς θέαμα από κάποιους ευτραφείς Αθηναίους που το μόνο που πραγματικά τους νοιάζει είναι γιατί δεν μπορούν επιτέλους να ξήσουν μασπιέ ή να πάνε λίγο πιο γρήγορα, με τις καινούργιες ohlins που έβαλαν και ας μην το παραδέχονται. πάνε μια Κυριακή στη τοπική ταβέρνα να περιδρομιάσουν, με αμφιβόλου προελεύσεως κρέατα, για να δώσουν φωτογραφίες στα τοπικά φόρουμ σαν να είναι το κυνήγι που έπιασαν με τα ίδια τους τα χέρια
λες και το 20άρικο που δίνουμε το μοιράζουμε εξίσου σε όλους όσους μας ανέχονται. Οκ ας πεταχτεί κάποιος τώρα να μας πει ότι ο ταβερνιάρης θα κουνήσει τη τοπική οικονομία με αυτά τα 20άρικα που μάζεψε
οι 4χ4 ομάδες τίγκα στα φτιαγμένα για τρέιλ LC, Grand vittara, Cherockee, αλωνίζουν ότι χωράφι βρουν μπροστά τους (ιδιόκτητο ή μη – μέσα σε δρυμό ή μη), ψάχνοντας για «δυσκολίες», ώστε να τεστάρουν το νεό LCD διαφορικό, για να ανεβάσουν στο youtube βιντεάκια αδερφικής και συντροφικής θαλπωρής και επικοινωνίας, με λίγα ψεύτικα δάκρυα συγκίνησης για τα όμορφα, απλά πράγματα της ζωής που μέσα στη κρίση μπορούμε ακόμα να απολαμβάνουμε. (συνολική αξία ογκόλιθου 4χ4 έξω από τη ταβέρνα 80χλδ ευρώ. αξία εικόνας στο τοπικό πληθυσμό priceless).
«αδερφέ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και ήρθαμε κοντά και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες μέσα σε αυτό το καταπληκτικό τοπίο που μας φέρνει πιο κοντά. ελπίζω να τα πούμε πάλι σε 4 μήνες που είναι η μεγάλη βόλτα. Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής …… ααααααα»
και να οκ θύματα του καταναλωτισμού κάπου πρέπει να ξεδώσουμε. οκ να ξεδώσουμε όχι όμως να μας κακοφαίνεται όταν τόλμησαν να γκρινιάξουν οι τοπικοί
ναι και εγώ τέτοιος ήμουν / είμαι. δε με βγάζω απ’ έξω